Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ГПС на нокия 5800

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с ГПС на нокия 5800

В пост 10 съм написал къде .. мода ми е одобрил 2 мнения наведнъж

Коментар

Модовете не са на трудов договор , а доброволно и в свободното си време!

Коментар

Пак се прецака, оправих го с 2 хард ресета . Темата във другия форум е готина, но линка към нещата му ме праща в някф друг сайт и там нищо не намирам. Нейсе мога и без фирм на ц6.

Коментар

И пак се прецака, сега нищо не съм инсталирал, само спрях другите начини за локализация, след това проверих, работеше. След няколко часа, не работи. Остава някак да съумея да го флашна...

Коментар

Приятелю ти изчакваш ли като се местиш от място на място с gps-a да си намери спътниците поне 5-10 минути ? Или искаш веднага да ти ги открива примерно си го изгасил на единия край на София и си го пуснал на другия край на Банкя! След смяна на местоположението от изключване до включване му трябва време при намиране на новото местоположение!

Коментар

Да, освен това той си локализира бързо, номера е, че не намира сателити, дори да ги вижда. Като работи става за секунди, а инак и 30 минути не стигат. А то може да вижда и 7-8 сателита, но "прозрачни" и продъжава да тъси.
              Последно редактирано от Насов; 01-02-12, 21:47.

Коментар

В НЕТА има доста обяви за продажба на нокии 5800 за части търси някой с счупен дисплей и на твоя му смени само платката и си решаваш проблема.

Коментар

Днес пак хард ресет, работи. Разходих се насам натам, всичко е ток. Единствената разлика е, че до сега не съм го закачал към пц-то и съответно нямам 1 номер в адресника. Промяната на всевъзможни настройки и инстал на нужни програмки не съм правил, щото почвам да подозирам, че може да е свързано със закачането към компа. Ще пробвам утре да видя дали работи все още и ако работи ще го закача да видя дали ще се прецака.

Коментар

И няма да изненадам никой вече, пак се прецака, без да съм го закачал към пц или да съм пипал, каквото и да е... без никаква причина...

Коментар

Обновен ли му е firmware с последния V60.0.003 .. аз съм със нокиа 5800 и 5230 и с двата нямам проблем с gps сигнала, но и двата са с последни актуализации на софтуера

Коментар

Да, той си е така от както го купих, ако има нет си работи и гпс-а, ако няма нет работи когато си иска... Трябваше да го сменя сигурно докато беше в гаранция. Много странна работа, не съм попадал на някой с моя проблем, ще снимам утре дисплея как изглежда точно, като работи и не работи, щото след хард ресет работи за известно време. Странното е, че като сложих гармина изкара няколко дни без да се прецака, а сега ми прави номера след няколко часа...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          В Сложих си Garmin MobileXt и работеше супер до вчера.
                          Колега,откъде закупи въпросната програма Garmin MobileXt? Или инсталира пиратски софт?Аз исках да си купя въпросната програма,но в магазина на ул. "Гурко" ми казаха,че могат да ми продадат само картата, но не и програмата Garmin MobileXt! Политика на фирмата било да се поддържа софтуер само за устройства Гармин, такъв за мобилни телефони вече от доста време не се предлага и продава! Обновявал ли си софтуера или картите наскоро преди да ти започнат проблемите?
                          В една от важните теми помолих да изтрият рекламата в сайта, че се предлага версия за мобилни телефони като невярна и подвеждаща, засега няма никаква реакция. Все едно никой не го е прочел!
                          Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
                          Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

Сваля се и се плаща онлайн, можеш и да го кракнеш, картата ме и от 2009та, май има и 2011. Картата на Събин я има хакната за телефон, но е тъпо някак. Гугълни си програмата и я свали, а после код си купи от гармин.ком и то си пише като я сложиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X