Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шум от nuvi® 1490T

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шум от nuvi® 1490T

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    До колкото знам и в България сменят уред ако нещо не е наред,на баджанака който е и наш колега в форума му смениха нувито даже с по следващ модел понеже стария не е бил наличен вече !
    По телефона от сервиза на Геотрейд ми казаха, че моя уред, колкото и нов да е, няма гаранция в България. Поправка или замяна може да стане само срещу заплащане... :-)

Коментар

От гармин в UK отказаха да ми помогнат и изпратих машинката обратно на Амазон тъй като съм все още в периода, в който мога да им я върна. Надявам се да стигне...

Unfortunately I believe we will need to replace the device but I'm
      afraid as we are unable to help you in Europe, I can only suggest to
      contact your local Garmin dealer to see if they are able to help you.

Коментар

Първоначално публикуван от nwm Преглед на мнение
        От гармин в UK отказаха да ми помогнат и изпратих машинката обратно на Амазон тъй като съм все още в периода, в който мога да им я върна. Надявам се да стигне...
        Ех колега, като ти писах да се свържеш с Гармин имах пред вид да си пишеш директно от страницата на Гармин, а това е GArmin USA.Те вече щяха да ангажират Гармин Европа ( което е в Англия) да придвижат твоя въпрос. Така както си им писал направо на Гармин Европа, те много ясно ще откажат ангажимент към уред пратен от Америка и са те насочили към дилара от където си го купил..както и да , сега най-вероятно малко ще се удължи процедурата, но би трябвало да стане.Самия дилър като го получи (споко, ще го получи) той ще се свърже с ГАрмин Америка...

Коментар

Ами аз всъщност избрах US, когато попълвах формата на сайта на Гармин, но те явно вътрешно са си го препратили.

Коментар

Първоначално публикуван от peshoa Преглед на мнение
            Колега, това че си го взел от Амазон за теб е добра новина. Защо ли? Ами защото уред взет от тях си е в гаранция и то директно от Гармин. НЕ ти и трябва да се занимаваш със сервиз на Гармин тук, няма изобщо да ти обърнат внимение на този проблем....
            Колеги, искам само да ви информирам, че peshoa се оказа прав. Изпратих уреда с БП за 20 лв. до щатите и Амазон ми върнаха парите по кредитната карта. Дори върнаха парите преди да са получили пратката! Имаше някакво забавяне с пощенските пратки през януари и февруари и моя уред стигна около месец и половина. Първо уважиха молбата ми да удължат срока за връщане, а после като мина месец и уреда още пътуваше, на поредната ми молба за удължаване отговориха, че много съжаляват за забавата (?!) и веднага ще ми преведат парите. Ето това е обслужване! Сега си чакам 3760LMT-то ($200), дано да е по-читав от предишния, ама и да не е - знам че мога да разчитам на качествено обслужване ;-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X