От: nuvi® 3490LT

Прехвърлянето на 3D и JCV от апарата към картата просто освобождава място на апарата и нищо друго. Няма общо с четенето на картата. Ако имаш място /мин. 1 ГБ от вътрешната памет трябва да имаш свободна, ако искаш да ти сметне маршрут над 1 500 км., а най-добре 1,5 ГБ/, то тогава не ги местиш. Огледай структурата на файловете и каквото решиш, но при мен когато нещата по дълги маршрути /примерно Латвия, Англия, Франция/ винаги гледам да имам поне 2 ГБ свободни на устройството, иначе знаеш прословутата реплика:
- Хюстън, имаме проблем!
Със Зумото и 64s нямаш такива дертове, защото техният софтуер е доста различен от този на Нувитата. Хардуера също е друг, особено при 64s.

Първоначално публикуван от mirodo

Преглед на мнение

- Хюстън, имаме проблем!
Със Зумото и 64s нямаш такива дертове, защото техният софтуер е доста различен от този на Нувитата. Хардуера също е друг, особено при 64s.

Предния път пак не искаше от там, но захапа от Map в главната на SD картата. Все едно, много съм си доволен от устройството и ми се не сменя, само това обновяване ме мъчи. А, и постоянно иска да инсталира нов софтуер за трафика. Всеки път когато го вържа за компа, въпреки че го е инсталирало преди малко.
 Предния път пак не искаше от там, но захапа от Map в главната на SD картата. Все едно, много съм си доволен от устройството и ми се не сменя, само това обновяване ме мъчи. А, и постоянно иска да инсталира нов софтуер за трафика. Всеки път когато го вържа за компа, въпреки че го е инсталирало преди малко.  

, демек "Неведоми са пътищата софтуерни
, демек "Неведоми са пътищата софтуерни 

Коментар