Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin 255W спира на loading maps.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin 255W спира на loading maps.

Ами това е проблема, устройството „255W” спира на loading maps. Това стана след като го ипдейтнах с WebUpdater към някаква нова версия „7,10 май беше”. Пробвах да го ресетна с задържане долу в дясно но нищо не се получи. Помощ.

p.s. Само да поясня, когато е включена към компютъра гпс си седи на Loading Maps и нищо не става. Когато му махна кабела се самоизключва. При стартиране без кабел гпс стига до Loading Maps и се самоизключва.
    Последно редактирано от darkwaterbg; 14-01-11, 10:25.

От: Garmin 255W спира на loading maps.

Ако не се лъжа тук е писано за този проблам. Проблема май идваше от файловете в папката POI. Махни ги файловете от там и виж дали няма да се оправи.
    [URL="http://dobavi.info/cars/Volkswagen/"][IMG]http://dobavi.info/cars/Volkswagen/m14836.gif[/IMG][/URL]

Коментар

А как да стигна до тези файлове като компютъра ми въобще не го намира, то той и толкова работи гпс-а, малко след надписа за картите той се самоизключва. На картата памет няма нищо, празна е.

Коментар

Първоначално публикуван от darkwaterbg Преглед на мнение
        А как да стигна до тези файлове като компютъра ми въобще не го намира, то той и толкова работи гпс-а, малко след надписа за картите той се самоизключва. На картата памет няма нищо, празна е.
        Пробва ли с друг USB кабел да го свържеш към компа?
        Кабела може да е заминал.

Коментар

Колега , успя ли да се справиш с този проблем ? Моят е същият апарат със същият проблем .. Моля сподели ако си го оправил по някакъв начин Мерси.

Коментар

Ами не, тъй като е още в гаранция го дадох на сервиз.

Коментар

И аз имам подобен проблем и тои се състои в това че при включването със юезби кабела към компа и компа не го вижда и неще да покаже за ново хардуерно устроиство и да инсталира гармина за да вляза в памета на гармина и да поставя нова карта.Какво да направя
              0885 297985,мтел-Радо
              0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Колеги ,прочетете внимателно постовете от линка,който ви пускам.Аз съм със същото нюви ,бях качил някаква бъгава карта и успях да си го оправя.Ако имате въпроси, готов съм да помогна с все още скромните си познания.http://www.garminclub.bg/index.php?topic=199.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X