Колеги качих си 7.10v мисля,че с тази версия по бързо увеличава и намаля картата,както и прозорчето което излиза от "давай" е по дълго друго още не съм за белязал.Но Ми се случва от време на време да изкасва нувито.При вас които сте си качили 7.10v имате ли някакви проблеми?А и според вас какви са подобренията от тази версия,тъй като аз лично много промяна не виждам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми след Update 7.10v?
Свий
X
-
От: Проблеми след Update 7.10v?
Прегледах ти всичките 58 поста и никъде не си казал с какъв уред си! По принцип версия 7.10 е за Nuvi2XX. Аз съм с Nuvi205 и нямам никакъв проблем. По време на ъпдейта не гледаш ли какво ти изписва WebUpdater? Там са описани всички промени. Пусни го пак да ъпдейтва (дай му да повтори ъпдейта) и ще ги видиш.
-
Каква е тази версия?Имам Nuvi200 от около 2 години и съм му правил апдеити и е стигнал до версия 5.00 и от около вече 1 година и че и повече не се апдеитва???WebUpdater ми показва ,че няма апдеити.Възможно ли е от повече от година да няма апдеит след версията 5.00???Които има Nuvi200 да сподели.Поздрави и приятни натроения.
Коментар
-
Първоначално публикуван от paynera Преглед на мнениеКаква е тази версия?Имам Nuvi200 от около 2 години и съм му правил апдеити и е стигнал до версия 5.00 и от около вече 1 година и че и повече не се апдеитва???WebUpdater ми показва ,че няма апдеити.Възможно ли е от повече от година да няма апдеит след версията 5.00???Които има Nuvi200 да сподели.Поздрави и приятни натроения.--------------------------------------
Коментар
-
Защо да си трие WebUpdater-a след като няма по -нов ъпдейт за неговия модел?
И защо ти е нов ъпдейт , след като всичко работи идеално? Ъпдейт излиза ако има установен проблем с модела. Пълни резервоара и газ!Последно редактирано от milstan; 26-12-10, 17:06.
Коментар
-
Първоначално публикуван от paynera Преглед на мнениеHWID:0834 е уреда (Nuvi 200) и няма апдеит след версията 5.00 (от повече от 1 година) вече.
Но знае ли човек...--------------------------------------
Коментар
-
Nuvi 200 е желязна машина, никога никакви проблеми, нито веднъж забиване!
Светкавична работа и при най-много детайли, 5 часа на батерия си ги държи, а батерията вече гони 3 години.
Няма никаква нужда от ъпдейти.
Не го сменям за нищо друго!Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнениеNuvi 200 е желязна машина, никога никакви проблеми, нито веднъж забиване!
Светкавична работа и при най-много детайли, 5 часа на батерия си ги държи, а батерията вече гони 3 години.
Няма никаква нужда от ъпдейти.
Не го сменям за нищо друго!--------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение...............
Не го сменям за нищо друго!
+1 само че 255WNuvi 1490T DeLuxe 5.11
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар