Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми след Update 7.10v?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми след Update 7.10v?

Колеги качих си 7.10v мисля,че с тази версия по бързо увеличава и намаля картата,както и прозорчето което излиза от "давай" е по дълго друго още не съм за белязал.Но Ми се случва от време на време да изкасва нувито.При вас които сте си качили 7.10v имате ли някакви проблеми?А и според вас какви са подобренията от тази версия,тъй като аз лично много промяна не виждам.
    [SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]

От: Проблеми след Update 7.10v?

Прегледах ти всичките 58 поста и никъде не си казал с какъв уред си! По принцип версия 7.10 е за Nuvi2XX. Аз съм с Nuvi205 и нямам никакъв проблем. По време на ъпдейта не гледаш ли какво ти изписва WebUpdater? Там са описани всички промени. Пусни го пак да ъпдейтва (дай му да повтори ъпдейта) и ще ги видиш.

Коментар

С 255w съм.На онези отметки които те пита чукнах само 2,3 които мисля,че ми трябват.Дали да отметна всички отметки?
      [SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]

Коментар

Не ти трябват всички.

Коментар

Каква е тази версия?Имам Nuvi200 от около 2 години и съм му правил апдеити и е стигнал до версия 5.00 и от около вече 1 година и че и повече не се апдеитва???WebUpdater ми показва ,че няма апдеити.Възможно ли е от повече от година да няма апдеит след версията 5.00???Които има Nuvi200 да сподели.Поздрави и приятни натроения.

Коментар

Първоначално публикуван от paynera Преглед на мнение
            Каква е тази версия?Имам Nuvi200 от около 2 години и съм му правил апдеити и е стигнал до версия 5.00 и от около вече 1 година и че и повече не се апдеитва???WebUpdater ми показва ,че няма апдеити.Възможно ли е от повече от година да няма апдеит след версията 5.00???Които има Nuvi200 да сподели.Поздрави и приятни натроения.
            Доколкото ми е известно това се дължи на обстоятелството,че Garmin са преустановили поддръжката на nuvi 200.Изключение правят nuvi 200 с HWID:0851,които на практика са nuvi 205.
            --------------------------------------

Коментар

Имам същото Nuvi 200 от повече от две години. Минал съм през всички ъпдейти, никога не съм имал проблеми. Препоръчвам изтриване на Webupdater. Преинсталирай и пробвай отново.

Коментар

Защо да си трие WebUpdater-a след като няма по -нов ъпдейт за неговия модел?
                И защо ти е нов ъпдейт , след като всичко работи идеално? Ъпдейт излиза ако има установен проблем с модела. Пълни резервоара и газ!
                Последно редактирано от milstan; 26-12-10, 17:06.

Коментар

HWID:0834 е уреда (Nuvi 200) и няма апдеит след версията 5.00 (от повече от 1 година) вече.

Коментар

Първоначално публикуван от paynera Преглед на мнение
                    HWID:0834 е уреда (Nuvi 200) и няма апдеит след версията 5.00 (от повече от 1 година) вече.
                    Едва ли и ще има. Вж.тук: https://buy.garmin.com/shop/store/do...=164&pID=37413
                    Но знае ли човек...

Коментар

На моето Nuvi 205 след тоя ъпдейт не ми покзва иконите на бензиностанциите, а може и би и други.

Коментар

Nuvi 200 е желязна машина, никога никакви проблеми, нито веднъж забиване!
                        Светкавична работа и при най-много детайли, 5 часа на батерия си ги държи, а батерията вече гони 3 години.
                        Няма никаква нужда от ъпдейти .
                        Не го сменям за нищо друго!
                        Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                        GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
                          Nuvi 200 е желязна машина, никога никакви проблеми, нито веднъж забиване!
                          Светкавична работа и при най-много детайли, 5 часа на батерия си ги държи, а батерията вече гони 3 години.
                          Няма никаква нужда от ъпдейти .
                          Присъединявам се към тези изводи и констатации.От две години притежавам Garmin nuvi 200 и считам,че е създаден за да радва и вдъхновява!

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
                            ...............

+1 само че 255W
                            Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X