Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на Nuvi в Opel Astra

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Монтаж на Nuvi в Opel Astra

Първоначално публикуван от Estranged Преглед на мнение
    Крадеца като погледне какво ти е радиото ще види навигацията, така че не виждам много смисъл. Освен това на Астрата втория пепелник е пред задната седалка. Надявам се, че като караш не се въртиш да тръскаш и гасиш отзад..
    Пич, тая кола я имам от 4 години и ако щеш вярвай знам наизуст къде какво има(м) по нея и с колко движения на ръката ще го стигна.
    Мога да си сложа стойката, GPS-а и да избера една от любимите дестинации без изобщо да отделям очи от пътя и дясна ръка от скоростния лост.
    Пепелника изобщо не е проблем. Проблема е, че бързо се пълни .

Коментар

Първоначално публикуван от mushupat Преглед на мнение
      Пич, тая кола я имам от 4 години и ако щеш вярвай знам наизуст къде какво има(м) по нея и с колко движения на ръката ще го стигна.
      Мога да си сложа стойката, GPS-а и да избера една от любимите дестинации без изобщо да отделям очи от пътя и дясна ръка от скоростния лост.
      Пепелника изобщо не е проблем. Проблема е, че бързо се пълни .
      Добре де пак има Проблем. Представиси че някъв твой приятел, иска да утиде на някое място с твоета кола. Иска да си пусни GPS-a и направи някво ПТП. От невеждане на глават да види Дисплея.
      Кво правим тогава?
      Пак съм на идеят да я сложиш на погледа на който можи да виждат пътните ленти и самият GPS.
      Поздрави!

Коментар

1. Никой друг освен мен или жена ми не кара колата ми.
        2. -"- не ползва GPS-a ми.
        3. Всеки сам носи отговорността за деянията си пред Всевишния.
        4. Темата е предложение и не подстрекава или задължава по никакъв начин употребата на навигация на подобно място от който и да е потребител или гост на форума
        -
        -
        5. Има ли други Теории за други Проблеми?

Коментар

Има много... Проблеми.Ще си замълча да не озеняваме Темата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X