Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвместимост на 4GB SD карта с Garmin Nuvi 760?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвместимост на 4GB SD карта с Garmin Nuvi 760?

Здравейте колеги, искам да попитам може ли да се сложи 4 гб СД карта на Garmin nuvi 760 защото си дръпнах новата карта на Европа, а тя е доста голяма ?
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Последно редактирано от Pacific; 19-04-10, 20:49.

До: SD - 4 GB

Картата на Европа е ~1.6 Gb. Събира се и на 2 Gb. Иначе Nuvi710 вижда карта 4gb , но самия файл беше по-малък от 2Gb и не знам как ще се държи с по-голям. На SD оставам само картата на Европа , а във вътрешната памет слагам комбинирана карта и се вмествам в 2Gb. A вътре в 760 не се ли събира CNEU2009NT?

Коментар

С Нуви 200 съм
      с 4 GB SD card

без никакви проблеми

Коментар

Нуви 760 си работи с 8 гв карта, пробвал съм го с 2 различни марки и няма проблеми в това отношение. Единствено при сглобки на карти по-големи от 2 гиги резултата е "лош"
        [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Здравеите колеги Благодаря ви за инфото. Днес ще си взема една 4 гб карта а картата на европа свалих от тук : http://btjunkie.org/search?q=Garmin . Искам да попитам някои има ли наблюдение по нея. Става дума за ънлок версията. Малко ме е срам но ще питам какво точно означава парт 1 парт 2 и т.н

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
          Последно редактирано от Pacific; 19-04-10, 20:50.

Коментар

В нувито имам карта на българия от форума 4.70 на бг и Сити навигатор но от 2008г. Исмам да махна сити навигатора от 2008г. и да ми остане само на България на а картата да си сложа Сити Навигатор за 2009г. Това е Още веднъж Благодаря сърдечно !!!

Коментар

За да не се отварят хиляда теми, ето малко систематизирана информация която намерих. Който има повече информация или опит нека допълва тази таблица .
              Максимална SD карта за Автомобилни GPS:
              nüvi 2xx: 4Gb
              nuvi 2x5: 4Gb
              nüvi 3xx: 2Gb
              nuvi 360 BMW:
              nuvi 5xx
              nüvi 6xx: 2Gb
              nüvi 7xx: 4Gb
              nuvi 7x5:
              nüvi 8xx: 4Gb
              nuvi 8x5:
              nuvi 9xx:
              nuvi 5000:
              zumo: 4Gb
              zumo HONDA:
              Road Tech zūmo:
              zumo 6xx:
              GPSMAP 6XX:
              StreetPilot c5xx: 2Gb
              nuvifone:

Вашите nuvi уреди са съвместими както с нормални Secure Digital (SD) карти, така и с Secure Digital High Capacity (SDHC) карти.

Максимална SD карта за Ръчни GPS:
              eTrex Legend HCx:
              eTrex Vista HCx:
              GPSMAP 60CSx:
              GPSMAP 76CSx:
              Colorado:
              Oregon:
              Approach G5:

Коментар

Подариха ми микро СД карта Кингстон 8ГБ.Работи нормално на Нуви 205. Имам гмапсупп.имг с големина 1,8ГБ в нея. Чете се без проблеми. Пробвах един с размер над 2ГБ, но не можах да го подкарам, забравих вече защо - дали аз нещо обърках, или размера е много голям.

Коментар

Малко ме е срам но ще питам какво точно означава парт 1 парт 2 и т.н ........И на мен не ми е ясно какви са тези 7-8 части при положение че като разархивирам част 1 става колкото целия сити навигатoр
                  Последно редактирано от plmko; 25-01-09, 20:54.

Коментар

Един архив разделен на части , като всяка част не е по-голяма от 100Мб , защото много от файлообменниците не позволяват качването на по-големи файлове. Отваряш първата част и тя автоматично си подхваща останалите (както си го направил).

Коментар

Благодаря Milstan тъкмо си мислех че бъркам нещо

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                        Картата на Европа е ~1.6 Gb. Събира се и на 2 Gb. Иначе Nuvi710 вижда карта 4gb , но самия файл беше по-малък от 2Gb и не знам как ще се държи с по-голям. На SD оставам само картата на Европа , а във вътрешната памет слагам комбинирана карта и се вмествам в 2Gb. A вътре в 760 не се ли събира CNEU2009NT?
                        Някъде четох, че Европейската не работи от SD, значи все пак тръгва? А дали не е по-добре най-големите карти (като нея и американската) да са на вътрешната памет, за да могат по-бързо да работят, да не се бавят от четенето на самата карта....?

Коментар

Първоначално публикуван от t0nyk Преглед на мнение
                          Някъде четох, че Европейската не работи от SD, значи все пак тръгва? А дали не е по-добре най-големите карти (като нея и американската) да са на вътрешната памет, за да могат по-бързо да работят, да не се бавят от четенето на самата карта....?
                          img файла не трябва да е по-голям от 2GB. (на SD или във вътрешната памет)
                          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от t0nyk Преглед на мнение
                            Разликата във скоростта между карта на SD и вътрешна памет е пренебрежимо малка.

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение

Вашите nuvi уреди са съвместими както с нормални Secure Digital (SD) карти, така и с Secure Digital High Capacity (SDHC) карти.

Максимална SD карта за Ръчни GPS:
                              eTrex Legend HCx:
                              eTrex Vista HCx:
                              GPSMAP 60CSx:
                              GPSMAP 76CSx:
                              Colorado:
                              Oregon:
                              Approach G5:
                              Това мнение е малко старо и нещо по горните линкове не дават точна инфомация и аз имам едно въпросче. Доколкото знам в последните фирмуеъри на еtrex HCx и 60 CSx и 76CSX има вече възможност за работа с карти по-големи от 2GB, но реално май не се поддържат SDHC карти от тези модели. А microSD на 4GB, която да не е SDHC не съм срещал. Може и да греша, но като пробвах такава карта на etrex vista Hcx и GPS-а забива направо и не иска да тръгва. Та въпроса ми е реално поддържат ли се такива карти и съответно ако някой е тествал кои са съвместимите такива?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X