Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем Нуви 760 - даунгрейд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем Нуви 760 - даунгрейд

Твърде жалко наистина, че си се отказал без бой, а решението беше супер елементарно. 760 за момента е най-работещото и пълно откъм екстри Nuvi.
    Честито на новия собственик в такъв случай

Коментар

наистина много глупаво решение на AMG POWER!...доколкото разбирам от форума на gpspassion, даунгрейда става единсвено за версия 3.10 или по стара, но не и за 4.00! При 4.00 софтуера на блутута се пре*****! Изглежда Garmin нарочно са направили този "бъг" във версия 4.00, за да не се даунгрейдва до 2.30 ,защото в нея има някакъв "hidden track log" ...Защо ми звучи познато (nuvi 200) !!! Това е и причината да се махне версия 4.00 от сайта на Garmin! Доколкото разбирам, от това което прочетох, Garmin усилено работят над "поправката" на тази тяхна глупост във версия 4.10! За съжаление обаче май няма решение за момента, просто седим и чакаме версия 4.10... Много съжалявам за хората, които съм подвел, писах на модераторите да изтрият коментарът ми - дано се окажат сериозни хора

Коментар

Ся да се хвани някой сериозен да ги съдим едно хубаво,защото никаде непише че изтегляйки тази версия нетрябва да се даунгрейдва и,че ви се е.... м...... на bluetooth-a

Коментар

Ето я и дългоочакваната версия 4.10 на 7xx!
          h__p://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3811
          Очакването е че решава проблема с блутута...Обаче дали е така?

Коментар

От 3.10 скочих направо на 4.10 (4.00 по случайност я изпуснах). За сега всичко е нормално!

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
              От 3.10 скочих направо на 4.10 (4.00 по случайност я изпуснах). За сега всичко е нормално!
              И аз го направих същото и е безпроблемно засега, даже и блутуута все още работи, но не посмях да го уп-дейтвам и него
              Само не мога да ги разбера тия от Гармин , кога ще променят интерфейса, че вече остаря много.
              При GMXT 5-та версия, интерфейса е вече доста по-красив и нов.
              Само Нувитата са прецакани, дано да поработят и върху това
              [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Новите партиди (виждал съм само 250W) вече са с нова визия . Засега сме прецакани..!
                Последно редактирано от milstan; 01-10-08, 11:23.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X