Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем Нуви 760 - даунгрейд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем Нуви 760 - даунгрейд

Здравейте имам nuvi 760 и се опитах да го даунгрейдна от 4.00 следвах инструкциите както трябва,но след даунгрейда ми изчезна bluetooth-a и при стартиране зарежда доста бавно картите и пише че неможе да отключи картите,а когато искам да пусна bluetooth-a пише включване и дотам и забива,моля ви помогнете ми какво да правя има ли някаква начин да се оправи,бях с софт 4.00 и незнам за какво въобще ми трябваше да го пипам

До: Проблем,моля за помощ

Кои точно инструкции следва?
    Не е ли 3.10 последната версия?
    WebUpdater-а не помага ли?
    Това пробва ли?
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Ами незнам дали 3.10 е последната но преди някаде 1,2 седмици намерих 4.00 и си го ъпдейтнах като тогава ми беше 3.10 и всичко си работеше перфектно,и незнам днеска какво ми стана и реших да го базикна да го сваля до 2.50,следвах инструкциите дето си слагаш пръста по средата и включваш към USB-то и после стартираш update-а заедно с .rgn файла,и явно стана защото после беше 2.50 но Bluetooth-a неработише като дам да го включа пявява ми се "Включване на bluetooth" и до там,трябва да го рестартирам.А при включване ми зарежда бавно и като се включи изписа "немога да отключа картата" или нещо от сорта.Иначе всичко друго си е ок навигира си перфектно,показва ми картата,забелязах че е останала само Геотрейд-ската 4.60 а Navigatora 2008 и ALL ги няма.Направо незнам какво да правя,мисля да го продам,ма то чисто нов с чисто нова карта.Нямам време да се занимавам,трябва да го ползвам само без bluetooth,той не че ми върши кой знае каква работа де но се пак.
      Моля ако някой има някаква представа как мога да го оправя или ако някой мисли че може да го оправи,искам му 500лв.Чисто нов с всичкото муcry:

Коментар

Доста хора се оплакват. Май трябва да се чака новия ремонтиран ъпдейт.

Коментар

Не мога да разбера, какво пречи да се ъпдейтне до 3.10 или даже до въпросната 4.00 .
          Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
          GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Версията 4.0 е свалена от сървъра на Garmin (заради проблеми с показването на картите или нещо от този род) , а който е сварил да я качи при обратно връщане до 3.10 се появяват споменатите бъгове. Затова писах , че ще трябва да се чака.

Коментар

Ами незнам дали 3.10 е последната но преди някаде 1,2 седмици намерих 4.00 и си го ъпдейтнах като тогава ми беше 3.10 и всичко си работеше перфектно,и незнам днеска какво ми стана и реших да го базикна да го сваля до 2.50,следвах инструкциите дето си слагаш пръста по средата и включваш към USB-то и после стартираш update-а заедно с .rgn файла,и явно стана защото после беше 2.50 но Bluetooth-a неработише като дам да го включа пявява ми се "Включване на bluetooth" и до там,трябва да го рестартирам.А при включване ми зарежда бавно и като се включи изписа "немога да отключа картата" или нещо от сорта.Иначе всичко друго си е ок навигира си перфектно,показва ми картата,забелязах че е останала само Геотрейд-ската 4.60 а Navigatora 2008 и ALL ги няма.Направо незнам какво да правя,мисля да го продам,ма то чисто нов с чисто нова карта.Нямам време да се занимавам,трябва да го ползвам само без bluetooth,той не че ми върши кой знае каква работа де но се пак.
              Моля ако някой има някаква представа как мога да го оправя или ако някой мисли че може да го оправи,искам му 500лв.Чисто нов с всичкото муcry:
              Чакай,Чакай,Чакай! Само без паника...сигурно си прочел моят пост ! По принцип съм правил същата процедура на 760 с .rgn файла, но при "System Software Missing" и нямаше никакъв проблем след това. Защо при теб има не знам! Може би има някаква разлика м/у софтуеъра на 760 и софтуеъра на Bluetooth-a. Може би всяка версия на софтуеъра на 760 има точно определена съвместима версия на софтуеъра на Bluetooth-a (По принцип Bluetooth-a се ъпдейтва отделно!) Както ти е написал и chavdarlk, защо не си го ъпдейтваш пак до версия 4.00? Изтегляш си h__p://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=931 и си инсталираш WebUpdater-a и стандартно си го ъпгрейдаш до 4.00! Не забравяй обаче и да маркираш след ъпдейта с чавка и Firmware Bluetooth...

П.П.:В крайна сметка има и сервиз, така че не е нужно да се изпада в крайности.Но ми е интересен резултата, така че не забравяй да пишеш...

Коментар

Версията 4.0 е свалена от сървъра на Garmin (заради проблеми с показването на картите или нещо от този род) , а който е сварил да я качи при обратно връщане до 3.10 се появяват споменатите бъгове. Затова писах , че ще трябва да се чака.
                ... да бе да свалена ! h__p://www.garmin.com/software/nuvi7xx_regionfileonly__400.gcd
                Последно редактирано от asterix85; 10-09-08, 23:20.

Коментар

Ами незнам защо така се получи,да точно твоя пост май гледах и се пробвах да го направя,и взе че стана на 2.50,после неможах да намеря 2.60 и направо му хакнах 2.70 и тогава забелязах че нямам bluetooth а когато беше на 2.50 след даунгрейда необърнах внимание дали имам или нямам,но както и да е след като го направих на 2.70 и видях че нямам bluetoоth се оплаших и с webupdater-a го направих направо на най-новата 3.10 като му зададох изрично да ъпдейтне bluetooth-a но нищо и сега направо незнам какво да правя дадох я в технополис някакви момчета да я погледнат,дано нещо стане иначе съм принуден да я продам за безпари

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
                    ... да бе да свалена ! h__p://www.garmin.com/software/nuvi7xx_regionfileonly__400.gcd
                    С WebUpdater не се вижда.

Коментар

До: Проблем Нуви 760 - даунгрейд

http://gpsinformation.org/perry/nuvi/nuvi760_400.exe

Няма да се разминеш без да минеш през 4.00. Ъпгрейдни се с този файл, колкото да ти работи всичко (и Bluetooth-а), а като пуснат 4.1 скоро ще се ъпгрейднеш пак
                      В 4.0 е сменен Bluetooth firmware-а и няма връщане назад. RGN и GCD файловете са за основния софтуер, не за периферията!

Коментар

Мамка му, много гадно се чувствам ... Само последният ъпдейт на софтуера на Bluetooth-a открих-3.10 и то от Тайван (_ttp://download.garmin.com/tw/download/TW_MAINWEB_UPGRADE/NuviBluetooth_v310.zip). По принцип файла се казва 006B055301.GCD и се намира в папка RemoteSW, така че по реда на логиката предполагам че версия 3.00 ще се казва 006B055300GCD. Ако някой има такова файче нека го постне, за да му помогнем на човека ...макар че се съмнявам че може да се дайнгрейдне по този начин ... М/удругото ако някой пробва доунгрейда с този файл//www.PouchX.com/customers/N710_N760_v2.40_kolo_ratunkowe.zip
                        и започне да му се включва и изключва без да може да се спре да не се притеснява! След 10-15 мин ще му мине

Коментар

Момчета много ви благодаря че се отзовахте,но аз намерих решението,продадох я за почети същите пари дето я бях взел и си купих чисто ново nuvi 250W с карта пак 4.60.Но вече знам че нищо няма да пипам което неразбирам

Коментар

Първоначално публикуван от AMG Power Преглед на мнение
                            Момчета много ви благодаря че се отзовахте,но аз намерих решението,продадох я за почети същите пари дето я бях взел и си купих чисто ново nuvi 250W с карта пак 4.60.Но вече знам че нищо няма да пипам което неразбирам
                            Е как продаде 760 и си взел 250 . 760 е 3 века по-напред от 250
                            [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Ами незнам 250-то по ми харесва да ти кажа,по-компактно е,незнам с какъв software е но показва по коя улица се движа а не като 760-о коя улица следва,което много ме дразнеше.760 има само Bluetooth,MP3 и FM,какво му е толкова различното,аз bluetooth си имам на DVD-то на колата а и също така и MP3 и FM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X