Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуви 250w firmware

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нуви 250w firmware

Здравейте,
    Купих си nuvi 250w, което беше с версия на фърмуеъра 2.7.
    При това положение можеше да записва тракове.
    Реших да го ъпдйтна до 2.9 и сега опцията за записване на тракове я няма.
    Намрих версия 2.6 ама с нея на става.
    Интересното е, че на саита на гармин няма никаква информация за такава версия 2.7. Има само за 2.6, 2.8 и 2.9.
    Ако някои може да помогне с версия на фърмуеъра, която поддържа записване на тракове ще съм му много благодарен!

До: помощ - nuvi 250w firmware

Колега прочети тази тема:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20132 и мисля, че ще ти се изяснят нещата
    Николай Папазов

Коментар

Тази тема я "изкъртих" от четене, а също и всички линкове от нея. Проблема е, че няма как да си намеря по-стар фърмуеър, с който могат да се записват тракове.

Коментар

Проследи линковете по темата някъде имаше за теглене въпросната версия на софта ама сега не се сещам.Опитай ако не успееш пиши ще се разровя пак.
        Николай Папазов

Коментар

Май беше в линка към един форум на английски ама...не съм много сигурен
          Николай Папазов

Коментар

Значи намерих го версията е 3.40 и я има тук http://gpsinformation.org/perry/nuvi/. Само имай предвид, че съм го пробвал за нюви 200 пробвай същата версия на 250 (има я в линка)и дано стане.
            Последно редактирано от kokoff; 23-01-08, 22:27. Причина: добавяне
            Николай Папазов

Коментар

Много ти благодаря за положените усилия. Намерил съм го това местенце с фърмуеърите. Проблема е, че за моя модел 250W има само един фърмуеър и то е версия 2.60.
              А не ми се искам да пробвам с фърмуеър за друг модел, че не е ясно какво може да стане.
              Ти ако си пробвал може да споделиш опит.
              Мерси!

Коментар

Моля ,ако някой има Nuvi200W или Nuvi250W с firmware 2.7 , ако може да качи някъде файла GUPGATE.GCD. Намира се в папката Garmin на прибора и е с размер около 5 Mb.
                Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                  Моля ,ако някой има Nuvi200W или Nuvi250W с firmware 2.7 , ако може да качи някъде файла GUPGATE.GCD. Намира се в папката Garmin на прибора и е с размер около 5 Mb.
                  Благодаря предварително!
                  Аз може и да го имам. Записах си цялата папка от нувито, но не помня дали беше преди ъпдейта или след него. Може ли по файла да се познае с коя версия на фърмвеъра е?
                  И ако е от 2.7 как може да се върне нувито към тази версия използвайки този файл?
                  Ако стане работата ще почерпя

Коментар

Съжалявам, че пускам нов пост ама предния замина и не мога да го редактирам.
                    В една тема от преди 2-3 дена колегата musovir пише, че си е купил nuvi250w. Предполагам че от него може да се вземе въпросния файл и ще е за версия 2.7. Моля ако някои може да му изпрати лично съобщение или мейл да сподели въпросния файл.

Коментар

Виж ги двата файла по размер дали се различават. Ако не са еднакви значи са от различни версии.
                      Най-точно може да се разбере с WinHex.
                      Качи го някъде този файл да пробвам.

Коментар

Първоначално публикуван от panajotveliki Преглед на мнение
                        Съжалявам, че пускам нов пост ама предния замина и не мога да го редактирам.
                        В една тема от преди 2-3 дена колегата musovir пише, че си е купил nuvi250w. Предполагам че от него може да се вземе въпросния файл и ще е за версия 2.7. Моля ако някои може да му изпрати лично съобщение или мейл да сподели въпросния файл.
                        Изпратих на колегата musovir лично.Предполагам ще погледне темата.
                        Николай Папазов

Коментар

Имам нуви-то от почти седмица. Още не съм наясно със всичките неща. Тепърва ще се обзавеждам с кабели и софтуери. Като имам възможност ще дам файла ако е такъв. Утре ще пиша с кой фирмуаре съм, понеже е в гаража.
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Снощи огледах нещата и видях, че нямам такъв файл в оригиналната конфигурация на нувито.
                            Този файл обаче се появи, когато го ъпдейтвах. За съжаление след като видях, че в 2.9 няма тракове си намерих версия 2.6 и сложих нея. В нея също не можеше да се пишат тракове и пак се върнах на 2.9.
                            Сега този файл го имам, но не знам дали ще върши някаква работа.
                            Ето го къде е: http://www.mediafire.com/?dyx2e11fvny

Коментар

Тоя файл по размер е като от версия 2.9. Ако е той, не върши работа. Трябва ни файла от версия 2.7!
                              П.П. Пробвах го , наистина е от версия 2.9 - не може да помогне!
                              Последно редактирано от milstan; 25-01-08, 11:36.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X