Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуви 250w firmware

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: помощ - nuvi 250w firmware

Остана да се надявам на колегата Musovir.
    И все пак нормално този файл го нямах в нувито. Може би се появява като тръгнеш да го ъпдейтваш, но след като ъпдейта е към 2.9 то тогава файла не е ли за 2.9 или е за стария фърмуеър 2.7

Коментар

Вече съм на линия, къде и какво да гледам за да кажа дали имам това, което търсите.
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Според мен като си свържеш нувито към компютъра в папка garmin трябва да търсиш файла GUPGATE.GCD. Все пак milstan може да каже по-точно дали е така.
        Пак искам да отбележа, че при мен нямаше такъв файл преди да започна да ъпдейтвам.
        Но може би идеята е следната. Ъпдейтваш се към 2.9 или колкото е там. Появява ти се въпросния файл, но той е за старата версия 2.7 и чрез него можеш да се върнеш обратно.

Коментар

Ако уреда не е ъпдейтван в папка GARMIN няма файл GUPDATE.GCD. Той се появява след първия ъпдейт , но в момента на сайта на Гармин актуален е 2.9 и файла който се появява е именно от последната версия 2.9. И няма никакъв начин да се върнеш на 2.7. Който иска да записва тракове да не ъпдейтва!

Коментар

Така си и мислех. Язък. Дано да я върнат тази опция в следващата версия.
            Мерси за помощта!

Коментар

как мога да се ъбдейтна nuvi 250w

Коментар

С WebUpdater.

Коментар

До: Нуви 250w firmware

Привет на всички от форума! И аз преди да пиша във форума, доста почетох. Някои неща ми станаха ясни, други - не. Но се надявам в бъдеще да ги изясня. Сега по същество.
                  Аз също си закупих Nuvi250W. Беше със версия 2.6 и от сайта на Гармин го ъпдейтнах до 3.10. И двата софтуера не дават възможност да се правят тракове.
                  Моля някой ако има информация как можем да се сдобием с версия 2.70, да я сподели.

Благодаря предварително!

Коментар

Преровил съм всички сайтове , с доста хора съм си писал , но никой не може да даде ъпдейт на тази версия. Който я има, е в уреда заводско и отсъства файла "GUPDATE" , с който може да се ъпдейтне до 2.7.

Коментар

Re: Нуви 250w firmware

А има ли начин да се правят тракове при тази версия софтуер 3.10, като се инсталира някакъв plug-in?

Коментар

Няма такъв начин!

Коментар

http://www.tramsoft.ch/gps/garmin_nu...grades_en.html

тук има доста ъпдейти, но 2.7 го няма(направо 2.9). за това пък има "верния" ъпдейт за 200 серията. milstan , има ли някакви новини по записа на тракове с 250W?
                          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                            http://www.tramsoft.ch/gps/garmin_nu...grades_en.html

тук има доста ъпдейти, но 2.7 го няма(направо 2.9). за това пък има "верния" ъпдейт за 200 серията. milstan , има ли някакви новини по записа на тракове с 250W?
                            Има ли развитие по тази тема 5 месеца след последния пост? По-конкретно питам за 250W

Коментар

Първоначално публикуван от glevkov Преглед на мнение
                              Има ли развитие по тази тема 5 месеца след последния пост? По-конкретно питам за 250W
                              до сега няма новини. има нови ъпдейти,но без трак лог. ще трябва да сменяме нувитата
                              последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Здравейте! Днес си купих такъв ГПС и понеже досега не съм имал никога и въобще незнам какво да правя.... почвам с тъпите въпроси! Софтуер версията ми е 2.60... стара ли е? как се обновява? (ако може в прости стъпки) ... за качването на оффроад картата четох и мисля че мога да се справя, но това е след обновяването предполагам..!?
                                MapSource... какво точно означава и то как се обновява?!

Изтеглих един файл (http://www8.garmin.com/support/downl...ils.jsp?id=209) от сайта на Гармин, инсталирах ги и сега като включа ГПС-а към компа, ми излизат 2 директории, едната сменяема (I, в която има папка "garmin", License BG, serial . Втората директория е Garmin nьvi (H, в нея има 2 папки (Garmin, JPEG(тва са снимки), и autorun) .... помислих си че съм го инсталирал, но когато вкл. ГПС-а ми казва, че е версията е по стара от 1 година....

В общи линии тези неща със сигурност ги пише някъде по форума, но с 2 думи сега навлизам и съм индианец!
                                Моля ви ако може посочете ми линк с тази инфо. или ми пишете на скайп: gyorev63

П.П. Чета и нищо не разбирам, ако има някой с такъв ГПС, който може да ми направи настройките, ще го черпя сериозно ! Моля помогнете!
                                KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X