Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуви 250w firmware

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нуви 250w firmware

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
    Здравейте! Днес си купих такъв ГПС и понеже досега не съм имал никога и въобще незнам какво да правя.... почвам с тъпите въпроси! Софтуер версията ми е 2.60... стара ли е? как се обновява? (ако може в прости стъпки) ... за качването на оффроад картата четох и мисля че мога да се справя, но това е след обновяването предполагам..!?
    MapSource... какво точно означава и то как се обновява?!

Изтеглих един файл (http://www8.garmin.com/support/downl...ils.jsp?id=209) от сайта на Гармин, инсталирах ги и сега като включа ГПС-а към компа, ми излизат 2 директории, едната сменяема (I, в която има папка "garmin", License BG, serial . Втората директория е Garmin nьvi (H, в нея има 2 папки (Garmin, JPEG(тва са снимки), и autorun) .... помислих си че съм го инсталирал, но когато вкл. ГПС-а ми казва, че е версията е по стара от 1 година....

В общи линии тези неща със сигурност ги пише някъде по форума, но с 2 думи сега навлизам и съм индианец!
    Моля ви ако може посочете ми линк с тази инфо. или ми пишете на скайп: gyorev63

П.П. Чета и нищо не разбирам, ако има някой с такъв ГПС, който може да ми направи настройките, ще го черпя сериозно ! Моля помогнете!
    Моя е по-друга версия на Нувито, но то принципите са едни и същи.
    Ако не успееш да се оправиш до два - три дни - драсни ми едно лично съобщение и ще се организираме да оправим бакиите...

В удобно за теб и за мен време де...
    Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
      Моя е по-друга версия на Нувито, но то принципите са едни и същи.
      Ако не успееш да се оправиш до два - три дни - драсни ми едно лично съобщение и ще се организираме да оправим бакиите...

В удобно за теб и за мен време де...
      Супер си! Точно това ми трябва, да ми се обясни нагледно
      Остави ми телефон ще ти се обадя утре...
      KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
        до сега няма новини. има нови ъпдейти,но без трак лог. ще трябва да сменяме нувитата

Не е нужно да се сменя нувито. Вече има начин как да се активира трак лог с новите версии софтуер. Ако има интерес по темата, мога да дам повече подробности и процедура как да стане това. Аз вече го направих на моя Nuvi 250W.

Ето и от къде взех информацията!

http://www.gpspassion.com/forumsen/t...9&whichpage=27

Коментар

Първоначално публикуван от glevkov Преглед на мнение
          Не е нужно да се сменя нувито. Вече има начин как да се активира трак лог с новите версии софтуер. Ако има интерес по темата, мога да дам повече подробности и процедура как да стане това. Аз вече го направих на моя Nuvi 250W.

Ето и от къде взех информацията!

http://www.gpspassion.com/forumsen/t...9&whichpage=27
          честито колега. а информацията я има и тук, за тези, които не четат англ.
          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
            честито колега. а информацията я има и тук, за тези, които не четат англ.

Благодаря за бързата реакция колега. Нямам претенциите да съм първооткривател и благодаря за допълнението.

Дано да сме били полезни, защото коментарите са много и не всеки има време да изчете всичко, за да стигне до решението на интересуващия го проблем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X