Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем Garmin nuvi 660 с WebUpdater!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем Garmin nuvi 660 с WebUpdater!

Моля помогнете. Първо съм новобранец в сферата на ГПС-ите. Купих си Гармин нуви 660 и искам да го ъпдейтна. Инсталирах си WebDater, но той не открива устройство Garmin! и ми изписва следното: "You need to set the interface option on your GPS to "Garmin" or "Host" Е това не го разбирам. Какво трябва да направя? Благодаря предварително на всички.

До: Проблем Garmin nuvi 660 с WebUpdater!

По-добре - отиди на страницата на Garmin и си изтегли от там ъпдейта с най-простото - copy/paste, след което го инсталирай направо от компютъра си... А иначе има по-голяма опасност да се срути интернет връзката с Гармин по време на ъпдейта и да се скапе процеса по време на преинсталирането на ъпдейта. След като отидеш на страницата - търсиш модела и там има за ъпдейтите. На 660 има само този ъпдейт. Версия 3.80...
    Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
      По-добре - отиди на страницата на Garmin и си изтегли от там ъпдейта с най-простото - copy/paste, след което го инсталирай направо от компютъра си... А иначе има по-голяма опасност да се срути интернет връзката с Гармин по време на ъпдейта и да се скапе процеса по време на преинсталирането на ъпдейта. След като отидеш на страницата - търсиш модела и там има за ъпдейтите. На 660 има само този ъпдейт. Версия 3.80...
      За това благодаря, но какъв е по принцип проблема с това Garmin or Host? Как мога да направя тези настройки? Багодаря

Коментар

Каквото и да правя излиза предупреждение да проверя дали съм свързал ГПС-а с Компютъра - свързал съм го; да проверя дали е включен гпс-а - включен е и третото съобщение е: the garmin devoice's interface options is set to Garmin or Host mode. Какво да направя? -просто незнам!

Коментар

Как мога да променя настройките в интерфейсът на "Garmin" or "Host"

Коментар

Може би вече е време да си прочетеш инструкцята
            http://www.geotrade.bg/uploads/files/file_36.pdf
            http://www8.garmin.com/manuals/1262_OwnersManual.pdf
            Последно редактирано от denislav; 16-09-07, 09:48.

Коментар

Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнение
              Може би вече е време да си прочетеш инструкцята
              http://www.geotrade.bg/uploads/files/file_36.pdf
              http://www8.garmin.com/manuals/1262_OwnersManual.pdf

С най-добри чувства разбира се!!!

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

С най-добри чувства разбира се!!!
                +1

Коментар

Хора, прочетох имструкциите три пъти, но нищо не откривам по моя въпрос. Моля ви, ако знаете отговора - помогнете ми!!! Какво трябва да направя по въпросът "Garmin" or "Host" ? Благодаря Ви!

Коментар

Благодаря ви за изчерпателната информация, много ми помогнахте, но за голямо съжаление колегите ви от Великобританските форуми ми помогнаха повече. В 11:14 . зададох същия въпрос към тях и в 11:16 имах изчерпателен отговор на въпросите ми. Сега с моето нуви всичко е ОК! Благодаря Ви още веднъж!!!

Коментар

Първоначално публикуван от rapid_1 Преглед на мнение
                      Благодаря ви за изчерпателната информация, много ми помогнахте, но за голямо съжаление колегите ви от Великобританските форуми ми помогнаха повече. В 11:14 . зададох същия въпрос към тях и в 11:16 имах изчерпателен отговор на въпросите ми. Сега с моето нуви всичко е ОК! Благодаря Ви още веднъж!!!
                      Може би е разумно тогава да се даде информация как точно е решен проблема, за да не се балтавят и други хора, когато им се случи???
                      Не случайно е ВЕЛИКОбритания - те са си такива... "ВЕЛИКИ". Ние сме по-профанчета... А най-важното (и този път сериозно) - случили са се хора, които са се сблъскали с този проблем... Тук нито толкова много народ, нито толкова много GPS-и, нито толкова пари у хората...
                      Така, че - не се ядосвай, не се цупи - а ако искаш - драсни как е решен проблема...
                      Кой с каквото се опита да даде акъл, но и когато не знаем - се мъчим да намерим заобикаляне на проблема... Поне това е относително добро...

Коментар

Може би е разумно тогава да се даде информация как точно е решен проблема, за да не се балтавят и други хора, когато им се случи???
                        Не случайно е ВЕЛИКОбритания - те са си такива... "ВЕЛИКИ". Ние сме по-профанчета... А най-важното (и този път сериозно) - случили са се хора, които са се сблъскали с този проблем... Тук нито толкова много народ, нито толкова много GPS-и, нито толкова пари у хората...
                        Така, че - не се ядосвай, не се цупи - а ако искаш - драсни как е решен проблема...
                        Кой с каквото се опита да даде акъл, но и когато не знаем - се мъчим да намерим заобикаляне на проблема... Поне това е относително добро...
                        Не се цупя, а се ядосах! Аз нямам търпение да се прибера в България, според мен Англичаните не ни превъзхождат с нищо и именно това ме ядоса. Помолих БЪЛГАРИ да ми помогнат, а те ме пратиха да чета ръководството. Е да им кажа: АЗ ПЪРВО ПРОЧЕТОХ РЪКОВОДСТВОТО и после зададох въпросите си. Явно не съм намерил необходимата информация в това ръководство.
                        А сега, ако някой се сблъска със същия проблем аз няма да го пратя да чете ръководството, а ще кажа решението на проблема, или по-точно давам copy ==> paste на помощта от Английск форум:
                        МОЛЯ: преди да направите връзка с GPS-а и РС-то си променете настройката "Simulator" от "Off" на "On", a това става, като от главното меню натиснете "Гайчен ключ" ==> "System"==> "Simulator" ==> "On" Вече може да свържете GPS-a си с РС-то и всичко ще е ОК. След разделяне на GPS-a от РС-то Ви настройката за "Simulator" минава автоматично в положение "Off" Успех!

Коментар

rapid_1:
                          "или по-точно давам copy ==> paste на помощта "
                          Брей - кибритлия си...

Благодаря за информацията, защото надали щях да се сетя да направя точно това... (това е сериозно - надали щях да се сетя)... Даже не съм си и помислял, че само това трябва да се предприеме поради една проста причина... Симулатора се самоизключва и си отива на офф при всяко изключване на Гармин нувито (поне на мойто). Не предполагах, че си го държал непрекъснато включен и не си си играл на включи ми - изключи ми... Аз от компа (PC) съм се научил - нещо не работи ли - първо - търн оф, пък след това търся и други причини..., ама де да се сетя, че и тук важи същия принцип!!
                          Както и да е...
                          Благодаря, че сподели информацията, която си получил!!! Успехи!!

Коментар

rapid_1:
                            "или по-точно давам copy ==> paste на помощта "
                            Брей - кибритлия си...

Симулатора се самоизключва и си отива на офф при всяко изключване на Гармин нувито (поне на мойто). Не предполагах, че си го държал непрекъснато включен и не си си играл на включи ми - изключи ми...
                            Точно така, симулаторът е на положение Офф по подразбиране, за да направи връзка с РС-то (поне моя гармин) преди да го свържа с юсб-то трабва да му дам настройка Он.

Коментар

Първоначално публикуван от rapid_1 Преглед на мнение
                              Не се цупя, а се ядосах!

Съжалявам, изложих се.
                              Извинявай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X