Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем Garmin nuvi 660 с WebUpdater!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем Garmin nuvi 660 с WebUpdater!

Първоначално публикуван от rapid_1 Преглед на мнение
    Точно така, симулаторът е на положение Офф по подразбиране, за да направи връзка с РС-то (поне моя гармин) преди да го свържа с юсб-то трабва да му дам настройка Он.

Аз досега експериментирах и моя Гармин се връзва при всички положения (включен, изключен, с положение off и on на симулатора) и на самия апарат...
    То това, не че е лошо, но не мога да разбера защо се е появил проблема и което е по-важно - явно, че го има след като са дали акъл, който акъл работи, но защо не е при всички апаратчета от този модел...???
    Възможно е да е, в зависимост от фирмуера с който е бил оригинално купеното Нуви?? И след като се инсталира новият фирмуер - вече да не създава този проблем..???
    Дали в момента, след като си сложил новия ъпдейт - ситуацията с комуникацията пак е такава?...
    Аз говоря за Garmin nuvi 660.

Абе, както и да е!! Важното е, че апаратчето е много готино и пожелавам да ти служи дълго време!!
    Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
      Аз досега експериментирах и моя Гармин се връзва при всички положения (включен, изключен, с положение off и on на симулатора) и на самия апарат...
      То това, не че е лошо, но не мога да разбера защо се е появил проблема и което е по-важно - явно, че го има след като са дали акъл, който акъл работи, но защо не е при всички апаратчета от този модел...???
      Възможно е да е, в зависимост от фирмуера с който е бил оригинално купеното Нуви?? И след като се инсталира новият фирмуер - вече да не създава този проблем..???
      Дали в момента, след като си сложил новия ъпдейт - ситуацията с комуникацията пак е такава?...
      Аз говоря за Garmin nuvi 660.

Абе, както и да е!! Важното е, че апаратчето е много готино и пожелавам да ти служи дълго време!!
      И аз говоря за Гармин Нуви 660, незнам, сега ще пробвам и по-късно ще споделя с вас. Нувито го купих от Ливерпул-Англия.

Коментар

молба

предстои ми спешно да си купя навигация ,гърция и турция ми са най посещаваните страни ,моля те да ме посъветваш какво да вземаот 400-7оо лева,ще съм ти благодарен и ще черрпя
        Пламен

Коментар

До: молба

Първоначално публикуван от taior Преглед на мнение
          предстои ми спешно да си купя навигация ,гърция и турция ми са най посещаваните страни ,моля те да ме посъветваш какво да вземаот 400-7оо лева,ще съм ти благодарен и ще черрпя
          За 700 лева си заслужава Нуви 760 или 660. Има разлика между двата модела, като те не ми се обясняват в момента, но ако искаш да ползваш и кирилизация - по-добре е 760. Освен това има и по-атрактивен вид, както и няма движеща се антена (а вградена). От друга страна, ако ще ползваш апарата с камион или рейсове, то тогава по-добре е 660, понеже 760 няма опции за навигация с камиони..
          От по-евтините варианти си заслужава сериите 200 и 300, като там най-важното е да имат широк екран (W). И което е особено важно - гледай да си вземеш модел, който да има вътрешна памет 2 GB... ПОнеже част от моделите имат вътрешна памет около 400MB и тогава не можеш да си сложиш вътре например цялта карта на Европа или пък да съвместиш няколко карти... просто няма да има място.
          Аз заради това си предпочитам 760 или 660, понеже те са задължително с памет 2 ГБ...

Инсталацията и "излекуването" на картите на Балканите си е отделна тема и се реализира след купуването на парата или с много четене или с обаждане на доверен човек.
          Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Ако не му трябва за България може и да не е непременно Garmin. Има всякакви китайски апарати ( например в Metro) с IGO на много по-ниска цена с подръжката на тези страни . Аз Garmin-a(доста дървен интерфейс , но за това пък опростен) го ползвам единственно за България.

Коментар

И което е особено важно - гледай да си вземеш модел, който да има вътрешна памет 2 GB...
              колега, кой от моделите от 2 и 3-та серия има свободна памет 2 GB

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
                ...И което е особено важно[/B] - гледай да си вземеш модел, който да има вътрешна памет 2 GB... ПОнеже част от моделите имат вътрешна памет около 400MB и тогава не можеш да си сложиш вътре например цялта карта на Европа или пък да съвместиш няколко карти... просто няма да има място...
                Ми няма проблем да си сложи 2гб sd, какво като вътрешната е 400мв.

Коментар

Първоначално публикуван от otkata Преглед на мнение
                  Ми няма проблем да си сложи 2гб sd, какво като вътрешната е 400мв.
                  На Нуви 660 имам качени само Сити Навигатора и ОФРМ.
                  Двете са общо 1,60 ГБ.

Силно се съмнявам на 400 МБ да може да се качи дори само Сити Навигатора.

Коментар

Здравей ! Ако имаш време моля те посъветвай ме каква навигация да си взема .предстои ми да пътувам много в гърция и турция с кола и ми кажи карти има ли и къде? благодаря предварително!!!!0878354531
                    Пламен

Коментар

ти как мислиш по добре ли е ай-го от гармин за европа и по специално гърция и турция?
                      Пламен

Коментар

Първоначално публикуван от taior Преглед на мнение
                        ти как мислиш по добре ли е ай-го от гармин за европа и по специално гърция и турция?
                        Според мен отделните карти за Турция и Гърция за Garmin навигацийте са по добри от IGO-то.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X