Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бюджетен GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бюджетен GPS

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    Европейската карта на Турция, Сърбия и Гърция, според създателите и, е на фулл покритие, не се и съмнявам в това, НО има един друг филм..
    Как търсиш град в Турция? Какво име въвеждаш?Каква клвиатура използваш? Какво име на улица? Малко е сложничко там..
    Ти още малко неграмотник ще ме изкараш. Не става дума за търсене - нали самият GPS ти предлага имената, щом напишеш две-три букви. Става дума за заблуждаване, "незнаене" на пътища от устройството и т.н. То вярно, че Ердоган като наш Боко само пътща строЙ и непрекъснато нещо затваря, отбива, отклонява, ама не е само това проблемът.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Поддържам 4 гармина, общинарски, дето постонянно пътуват към Турция..
      Аз има правя маршрутите.. Че не се знае на къде ще идат..я
      Приятели са ме молили за помощ - към ГЪРЦИЯ И турция..

Коментар

Първоначално публикуван от kros Преглед на мнение
        Предстои ми пътуване от София до Германия и за целта ми е необходимо подходящо GPS устройство, което да ме закара благополучно. ...
        Взимаш едно китайско PNA с WIN C5 или С6. На това PNA можеш да сложиш и GARMIN и IGo. Китайската тояжка излиза каде 100-тина лева. С малко четене качваш навигационния софтуер и нямаш проблеми. По-бюджетно от това аз не знам.
        п.п. Между другото. На Гармин-а можеш да качиш и Европейска карта и картата на Събин. За АйГоу-то имаш супер голям избор на карти. Аз ползвам за АйГоу и Телеатлас и НавТек, и карти на местни разработчици. На НавТек са по-добрите.
        Абе с две думи, ако искаш звънни, че темата е за по-дълго обяснение.
        Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 14-02-13, 08:06.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Господа, тая тема я дъвчем на друго място. Дайте да помогнем на човека.
          Още един глас за Престижио и от мен.
          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Един глас за айфонски гармин - едно че е без пари, второ върши чудесна работа. За Европа може и том том да се сложи - също има добри и точни карти. Не е важно батерията колко държи - за 12 лв. си взима зарядно за запалка и за още 30 стойка за кола и няма никакви проблеми.
            Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
            Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Стойка за кола има на много места до 12 лв. Имам 2 такива от 2 години, не е мръднала пластмасата.
              Всякакъв андроиден телефон с GPS ще свърши перфектна работа, щото и Гарминът вече пердаши безотказно на 4.0.4. а АйГоу Примо си е фъркутевица, но Мишелинският атлас е задължителен въпреки всичко. В краен случай и една карта на Европа ще свърши работа.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                Един глас за айфонски гармин - едно че е без пари, второ върши чудесна работа. За Европа може и том том да се сложи - също има добри и точни карти. Не е важно батерията колко държи - за 12 лв. си взима зарядно за запалка и за още 30 стойка за кола и няма никакви проблеми.
                То хубаво, ама колегата трябва и Айфон да си купи..

Коментар

Колегата си мисля , че визира "Стрийт пилот" , а не самия фон.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Добре де. Бюджета на колегата е 300+. Защо трябва да си взема нещо различно от Нюви? Има си и стойка и кабел за запалка и вградена батерия, че и офф карта с доживотно безплатно обновяване. А и търси улици и блокове из почти всички градове в България!

Коментар

Щото на всичко друго може да качи всичко друго плюс Гармин, а на Нюви - само Гармин.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                        Щото на всичко друго може да качи всичко друго плюс Гармин, а на Нюви - само Гармин.
                        Е и? Това заради единия спорт ли?
                        Аз съм ги проучил всичките, преди да си взема Нювито. Справя се повече от прилично. И по света и у нас.

Коментар

Просто различните навигации са различно добри в различните държави. Например Том том е най-доброто за Германия и никак не е подходящ за у нас.
                          Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                          Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Не е заради спорта, а заради Мечо Пух - "Колкото повече....".

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Kros, ако не си ползувал подобно устройство, първо намери приятел, който има такова, поразходете се, да ти обясни кое- как, настройки, маршрути... Ако ти хареса, тогава гледай за марки, модели, карти, софт. Познавам доста хора, на които каквото и да им дам, ще го хвърлят през прозореца маааааксимум около Пирот.
                              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Аз бих дал преимущество на ТТ и Igo за пътуване в Европа. ТТ не ме е заблудило никъде, за разлика от прехвалените Гармини. За да не се пенят излишно някои "ултраси", имам и трите марки навигации и единствено Гармина ме е вкарвал в приключения. Единственото хубаво му е, че търси по блокове в София и вероятно в другите по-големи градове в България (не съм пробвал), иначе по улици ТТ и Igo се справят много по-добре. Понеже съм убеден, че питащия няма да хукне да купува карти, Igo ще му пасне най-добре, че картите на ТТ се кракват малко трудно, а има и други особености. Иначе 100% препоръчвам ТТ. Който веднъж е ползвал такава навигация по Европа, не ще и да чуе за Гармин и прочее. По заложни къщи съм виждал хубави ТТ по стотина лева.
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X