Поздрави на всички!
Не мога да свържа моя Becer 7827 с компютър по никакъв начин.
Какви ли версии не ActiveSync не опитах, от по стари до последната налична но без успех.
Някакви идеи и предложения??
П.С. въпросът ми не е за българско меню но за да не пускам нова и излишна тема го поставям тук за което се извинявам и моля за съдеиствие!!!
IXAT, пробвай с друг кабел. Когато вкараш USB-то, екрана трябва да светне по силно - това е знак, че има връзка м-ду гпс-а и компютъра. Ако не ти светва по силно екрана или пък не показва, че пълни батерията, значи няма връзка.
Didogol - качваш програмата iGo 8 (разрови се, има я във форума) на една SD карта. Слагаш картата в Бекера и правиш това което се вижда на клипчето, което съм качил тук - http://www.youtube.com/watch?v=rCNtsKt-7tI . Така се влиза в Windows менюто на Бекера. От там си отваряш SD картата, отваряш папката iGo 8, и старираш (с два клика) iGo 8.exe .
Проблема е в това че си разпознава кабела , в смисъл че батерията се пълни и устроиството светва по силно а и компютъра изписва че е свързано непознато устроиство.
Но ActiveSync казва че не намира устойство!!!???!!!
А вече съм пробвал всички налични версии на ActiveSync.
Продължавам да опитвам !
А може ли от самия уиндоус CE да му задам някаква команда?
Като вляза в контрол панела е зададено връска с USB .
Рестартирах и XP и CE но нищо!!
здравейте
имам BECKER Traffic assist 7934 купен е втора ръка но е без диск със софтуер някой ще може ли да ми каже от каде мога да получа такъв или да ми изпрати сотуера благодаря ви предварително
здравейте
имам BECKER Traffic assist 7934 купен е втора ръка но е без диск със софтуер някой ще може ли да ми каже от каде мога да получа такъв или да ми изпрати сотуера благодаря ви предварително
На диска няма нищо интересно. Поне не и нещо, което ще ти е полезно. Прикачвам ти инструкция на английски, ако ти върши работа. Иначе, моя съвет е да му сложиш iGo или iGo 8. Обсъждахме го се направи някъде из форума.
IXAT, пробвай с друг кабел. Когато вкараш USB-то, екрана трябва да светне по силно - това е знак, че има връзка м-ду гпс-а и компютъра. Ако не ти светва по силно екрана или пък не показва, че пълни батерията, значи няма връзка.
Didogol - качваш програмата iGo 8 (разрови се, има я във форума) на една SD карта. Слагаш картата в Бекера и правиш това което се вижда на клипчето, което съм качил тук - http://www.youtube.com/watch?v=rCNtsKt-7tI . Така се влиза в Windows менюто на Бекера. От там си отваряш SD картата, отваряш папката iGo 8, и старираш (с два клика) iGo 8.exe .
може ли някои да ми инсталира на бекер 7934 igo8,пробвах какво ли не.моля за помощ е. pepi_stoianov@abv.bg
Из темата пише как става...накратко, копичаш игото на SD карта, слагаш я в гпс-а, пускаш го, отиваш на settings, след това кликаш 3 последователни (бързо) пъти на синия квадрат (не помня какво точно изобразяваше) в дясно. От там излиза нещо подобно на windows (баш windows си е де), отваряш мемори картата и от там стартираш игото (от iGo8.exe).
Зравеи аз сам Ради от перник. :-) Можеби ти е писнало от такива като мен но имам доста голям проблем с моя BECKER 7934 win CE 4.2 Core Въпреки че доста четох тук и опитах почти всички линкове немога да намеря работещ от които да сваля IGO каквото и да е което да мога да сложа на моита нави :-((( Моляте ако можеш да ми пуснеш такъв
П.С.
Благодаря ти предварително.
Коментар