Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Българско меню за Becker

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Българско меню за Becker

Здравейте,
    опитвам да изтрия съдържанието на папка MNAV от My Flash Disc, но неуспешно. Някой да има идея защо?
    Още един въпрос: има една папка MNAV в Storage Card, да не би да трябва там да копирам файловете?

Коментар

Първоначално публикуван от danyto Преглед на мнение
      Здравейте,
      опитвам да изтрия съдържанието на папка MNAV от My Flash Disc, но неуспешно. Някой да има идея защо?
      Още един въпрос: има една папка MNAV в Storage Card, да не би да трябва там да копирам файловете?
      Ами пробвай с копиране и на картата но по принцип в My Flash Disc файловете са важните .
      Вързваш Бекера към компютъра и опитай да изтриеш цялата папка , не само съдържанието - аз така правя . Винаги прави "бак ъп" на файловете , които триеш .

Коментар

Първоначално публикуван от panaira Преглед на мнение
        Ами пробвай с копиране и на картата но по принцип в My Flash Disc файловете са важните .
        Вързваш Бекера към компютъра и опитай да изтриеш цялата папка , не само съдържанието - аз така правя . Винаги прави "бак ъп" на файловете , които триеш .
        Ами не ще. Казва, че някои файлове се ползват в момента и не могат да бъдат изтрити. Модела 7977

Коментар

Имам напредък. Успях да изтрия папката MNAV и да копирам нова с файловете на iGO, no за съжаление уреда не тръгна...остана си на заглавното екранче Бекер

Коментар

Ами не ще. Казва, че някои файлове се ползват в момента и не могат да бъдат изтрити. Модела 7977
            Ами щом се изполват в момента , това може да означава , че самата оригинална навигационна програма е включена .

Изключваш го по всевъзможен начин - моя има червено копче и при задържането му изгасва(изключен) . Отстрани има малък плъзгащ се бутон On/Off . Ако и твоя е така или нещо от сорта , изключи го от червеното и след това дай на Off страничнич бутон . Изчакай няколко секунди и върни страничния на On . После включи навигацията - при мен е с натискане и задържане на червеното . Не натискай нищо повече по екрана . При мен се почвяват 4 карета на екрана - Navigation , Music , Settings и не помня 4-тото какво беше . Свържи го с компютъра и пробвай в това му състопяние - преди да си стартирал навигационната програма - тя използва файловете он MNAV папката и не можеш да я изтриеш ако навигационния софтуеър работи .

Коментар

ами и аз така процедирах до момента. Единственото нещо, което успях да направя е да преименувам MNAV на MNAV1 и след това да създам една нова MNAV и там да копирам новите файлове.
              За съжаление нищо не се получи. След като рестартирах, навигацията си остана с welcome екранчето Бекер

Коментар

ами и аз така процедирах до момента. Единственото нещо, което успях да направя е да преименувам MNAV на MNAV1 и след това да създам една нова MNAV и там да копирам новите файлове.
                За съжаление нищо не се получи. След като рестартирах, навигацията си остана с welcome екранчето Бекер
                Ами пробвай връзка с компютъра по време на това welcome екранчето .

Сещам се и за друго нещо - включваш , Settings , Information и ако имаш едно квадратче с navigon надпис , чукаш на него бързи , последователни 3 пъти . При мен така се влиза в Windows CE . Поо този начин можеш да качиш iGo8 на картата памет и да я ползваш .

За да спестя обяснения , качвам видео , да се види нагледно как стартирам игото на моя Бекер .

Видео - http://www.fileflyer.com/view/a7aqFA4

Плеър - http://www.fileflyer.com/view/C4I8IAH

Един път успееш ли да стартираш iGo8 , след това вече е лесно да си слагаш кирилица , карти , гласове и др.
                Последно редактирано от panaira; 07-08-08, 01:07.

Коментар

Преименуваш ли igo.exe на mnavdce.exe?
                  Пробвай и следното , изтегли този архив и файловете от него (11 броя) ги копирай в оригиналната папка MNAV , като преди това преименуваш само файла MNAVDCE.exe от оригиналната папка MNAV.
                  http://rapidshare.com/files/13546155...ecker.rar.html
                  Ако се получи ще ти кажа как се действа нататък.
                  Пусни един скрииншот на директорията MyFlashDisk.

Коментар

quote=milstan;441990]Преименуваш ли igo.exe на mnavdce.exe?
                    Пробвай и следното , изтегли този архив и файловете от него (11 броя) ги копирай в оригиналната папка MNAV , като преди това преименуваш само файла MNAVDCE.exe от оригиналната папка MNAV.
                    http://rapidshare.com/files/135461553/MENU_Becker.rar.html
                    Ако се получи ще ти кажа как се действа нататък.
                    Пусни един скрииншот на директорията MyFlashDisk.[/quote] Колега това което си дал за becer при мене тръгна но нямам нито иго нито том том.Как се процедира по нататък.
                    Последно редактирано от apinni; 08-11-08, 15:25.

Коментар

http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=26

Коментар

дай по подробно.съвсем си нямям на идея какво трябва да инст и тн.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                          По подробно пич.Хич ме няма в тая област.Благодаря предварително

Коментар

Здравейте!
                            Нов съм във форума и незнам дали пиша на правилното място, но ми трябва малко помощ относно Becker traffic assist 7934.
                            Въпроса ми е следния: знае ли някой дали Becker имат представителство в България и по-конкретно в гр. Бургас?
                            Благодаря ви предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от cani84 Преглед на мнение
                              Здравейте!
                              Нов съм във форума и незнам дали пиша на правилното място, но ми трябва малко помощ относно Becker traffic assist 7934.
                              Въпроса ми е следния: знае ли някой дали Becker имат представителство в България и по-конкретно в гр. Бургас?
                              Благодаря ви предварително.
                              За представители в България/Бургас/ провери на официялния им сайт.

Кави какъв е проблема, може да помогна и аз съм с такава навигация.

Коментар

Първоначално публикуван от panaira Преглед на мнение
                                Благодаря , сега всичко работи на 6 .

За потребителите с навигация BECKER , пускам линк от който да дръпнат всичко в едно . Необходимо е файла да се разархивира и съдържанието му да се копира в папка MNAV на GPS устройството . Ако се окаже , че мястото е недостатъчно , преместете картите от папка "maps" в папка "maps" на мемори картата . Няма нужда да добавяте нищо , има БГ меню , БГ блас и кирилица .

Ето и линка : http://www.driveway.com/t9r8k4c4u6
                                Mоля за помощ имам becker навигация но не работи горниа линк също

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X