Наскоро се сдобих с прекрасния навигатор Nuvi 3760T, който ме очарова с прекрасния диспей и бързата работа. Тъй като ми предстои пътуване, реших да си кача някоя и друга карта cityXplorer. След като я закупих от сайта на Garmin и я инсталирах от там се оказа, че уреда не я вижда. Картата се е инсталирала в папка Map, където е и картата на България. Отидох до магазина на "Гурко" 45, но момчето което беше там не беше наясно с въпроса, след това в магазина на Геотрейд ефекта беше същият. Тогава преименувах файловете на gmapsupp след което ги качих на micro SD и картата се появи, но възниква въпроса за 8 Mb, колкото е една такава карта да се използва micro SD от 2 или повече гигабайта е малко странно.
Въпросът ми е към Sabin : Тъй като когато се качват картите от типа cityXplorer, те се инсталират с ориналните си названия, има ли възможност това да се промени
в папка Map, тъй като моите опити бяха без успех.
Въпросът ми е към Sabin : Тъй като когато се качват картите от типа cityXplorer, те се инсталират с ориналните си названия, има ли възможност това да се промени
в папка Map, тъй като моите опити бяха без успех.
Коментар