Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оригинална навигация за кола (BMW)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся карти за VDO Dayton

Момчета, аз също имам Navi VDO Dayton MS5000 монтирана допълнително в Германия. Когато взех колата ми я активираха за някакъв кратък срок който отдавна изтече и тя вече не функционира. Скоро пътувах пак до Германия и взех един преносим Garmin за ориентация, защото дисковете с карти които имах се оказа че и били със срок на ползване 2 год. след което се деактивират. Това го разбрах от дилър на VDO там, който допълни че новите (6 cd - 150 Evro) вече нямали времево ограничение. Та въпросът ми е, някой може ли да даде по-точно инфо за карти на Европа, или ако вече си е свалил работещи да направим контакт, защото аз разгледах линковете, но има и др неясни неща, като например работят ли на C-IQ система (каквото и да значи това ??), трябва ли някаква активация и т.н. Благодаря предварително, ако някой помогне.

Коментар

До: Оригинална навигация за кола (BMW)?

Здравейте, аз съм с BMW E90 което много наскоро купих от Германиа и е с двд-то за което 4Х4 пише малко по- нагоре самоче нияма БГ там!!! Говорих и с представителите на BMW и ми казаха че има Българиа в новата 2009 Navi Prof. Някой може ли да ми даде друга информация ако има или е пробвал. Благодаря предварително!!!

Коментар

До: Търся карти за VDO Dayton

Колега,това е заводската навигация на БМВ.Потърси CD диск за Европа и виж дали няма да тръгне.Мисля,че бяха два типа дискове на CD.Единият е за бизнес навигация, а другия за профешънъл.За повече инфо виж в БМВ форум.

Коментар

До: Оригинална навигация за кола (BMW)?

Колеги, някои да знае от къде мога да взема диск за навигацията МК3 което ще рече фабричната на бмв *е46 и е39* само че чете и двд формат.
          ONLY 4x4

Коментар

От: Re: Оригинална навигация за кола?

Здравей, трябва ми карта на България за БМВ. Ако имаш, ми пиши на скайпа-spider_onebg . Благодаря предварително.
            Последно редактирано от Pacific; 12-08-10, 11:51.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X