Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оригинална навигация за кола (BMW)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Оригинална навигация за кола?

дори и да има карти които покриват България то те ползват данните на navteq можете да го видите в metroguide например - други съм почти 100 процента убеден че няма.
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Имам ДВД-то инсталационно с последната карта на Европа,включително България,но става само за големите навигации на S-класата и рядко слагана на Е-класата.За по малката модел 50 на Е и С класата нестава.
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Здарвей Стефане, а за навигацията на ML дали става, че аз така и не си получих обещаният диск с по-нова карта?

Коментар

Не ми пречи да ти го драсна да пробваш,непознавам много моделите ма мерцедес,макар че навремето доста почетох за тяхммисля че има три модела само,пиши ми на лично ако искаш копие на ДВД-то.

пс.в същност,провери ако си с ДВД и екрана ти е квадратен,приблизително с диагонал 15 см,според мен ще ти стане
          Имам и за малката навигация оригиналната инсталация за Европа,но няма България.
          TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
          Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
          Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
          Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            Ако ми остане време и не забравя, утре ще пусна снимки на оригиналната навигация на Ауди А6, модел 2004, с оригинална карта на Европа, която включва и България. Картата, е актуалната за 2006 - 2007 година.
            Снимките:
            Прикачени файлове
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Не е точно така. Има карти за някои модели на VW, Audi и ако не се лъжа на Мерцедес. Възможно е да има и за други автомобили.
              Преди малко от Ауди казаха, че картата им има само София и по-големите пътища. И това за модели след 2006. За 2005 имало, цитирам:"хитрина"
              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

А преди малко същия човек, потвърди съмненията ми като каза, че нито една фирма не предлага качествени карти на БГ за оригинални навигации.

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                  Преди малко от Ауди казаха, че картата им има само София и по-големите пътища. И това за модели след 2006. За 2005 имало, цитирам:"хитрина"
                  Ами добре.
                  Мога да организирам на "Ауди", каквото и да значи това в твоя пост, да видят работещата карта в автомобила от който са снимките и който съм описал какъв е.
                  Относно качеството на картите, никъде не съм коментирал дали са качествени, подробни или други техни параметри. Имаше в темата мнение, че нямало такива карти, казах и показах че има, с което мисля да приключа участието си в темата.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ами добре.
                    Мога да организирам на "Ауди", каквото и да значи това в твоя пост, да видят работещата карта в автомобила от който са снимките и който съм описал какъв е.
                    Относно качеството на картите, никъде не съм коментирал дали са качествени, подробни или други техни параметри. Имаше в темата мнение, че нямало такива карти, казах и показах че има, с което мисля да приключа участието си в темата.
                    Може би не съм се изразил правилно. Извинявай, за което. И така.По мнение на търговски представител, работещ в "Порше Соафия-Запад"(вносителите на автомобилната марка "Ауди") тяхната карта, освен подробна на София и двете магистрали, други детайли няма. Или: няма я първокласната, второкласната и каквато и да има още, мрежи. Има някои пътища, но не са достатъчни за сериозно пътуване през България. По мнение на същия специалист, нито една фирма, производителка на автомобили, не предлага подробна карта на България. Информацията му е дадена от други специалисти в горепосочения автомобилен център, а именно, хората, които се занимват с ремонти на MMI (Multi Media Interface), системата на Ауди, свързана с навигацията.

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                      Тези дни един приятел си зе peugeot 607 с навигация и проведох малко проучвания.

Марката на навигацията е vdo-dayton слага се в доста европейски коли - включително и модели на bmw намерих му карта за bmw актуална към 2006-та година на западна европа и я зареди.
                      Проблема за България е следния - тези от vdo-dayton ползват карти на navteq и ги компилират в някакъв техен формат води се carindb,carinet или накратко cdf - формата е затворен не се знае каква е струкурата му нито пък има софтуер за пц с който да се разглеждат или манипулират картите.

Още по лошото както знаете от тази година navteq почнаха да продават и картографка информация за българия от vdo-dayton авно са я купили и са сглобили това - http://www.vdodayton-shop.com/epages...ts/A2C59510913

Проблема е във това че вероятно тази карта няма да стане за по стари устройства които не подържат фукнцията "supercode" която е нещо като заключването на карта по id на приемника при гармин.
                      На нея е написано кои модели точно навигации подържа но аз не можах пък да разбера кой модел точно е в пежото и дали тази карта ще стане там иначе цената е поносима.

това е засега което знам по въпроса.

пс. Виж дали cd-то се чете на компютър ако вътре има следната структура
                      • ABSTRACT
                      • BIBLIOGR
                      • CARINET
                      • CARINDB
                      • COPYRIGH
                      значи навигацията ползва carin формат въпроса е да се разбере точния производител и дали картата от горния линк става за този модел.

Здравейте
                      моля ви ако успеете да подкарате картата на Пежото моля пишете ми от къде мога и аз да си намеря такъв диск
                      благодаря

Коментар

Ето го DVD-то с картите за навигация на Mercedes http://www.arenabg.com/details.php?i...5fa45c80427ffa

Поддържа следните модели автомобили:

- E-Klassen (ab EZ 03/2002)
                        - Maybach
                        - S-Klassen (ab EZ 09/2003 bis 09/2005)
                        - SL-Klassen (ab EZ 07/2004)
                        - SLK-Klassen (ab EZ 03/2004)
                        - CLS-Klassen
                        - CL-Klassen (ab EZ 09/2003 bis 09/2006)

Коментар

Ауди навигация

Колега, може ли едно копие от тази навигация, защото имам същата кола и това за мен е първото подтвърждение че и България вече я има.

Коментар

Търся карти за VDO Dayton

Някой ако може да помогне ще съм изключително благодарен, за сега имам карти само на Германия 2008 и Benelux 2006-2007, а по принцип ми трябват нови карти за Чехия, Словакия, Унгария, Белгия, Франция, Австрия и Румъния.

Коментар

До: Търся карти за VDO Dayton

Първоначално публикуван от crazyhorse Преглед на мнение
                              Някой ако може да помогне ще съм изключително благодарен, за сега имам карти само на Германия 2008 и Benelux 2006-2007, а по принцип ми трябват нови карти за Чехия, Словакия, Унгария, Белгия, Франция, Австрия и Румъния.
                              http://torrents.ru/forum/tracker.php#results Иска регистрация.

Коментар

До: Търся карти за VDO Dayton

Или тук:
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ght=vdo+dayton

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X