Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водо, прахо, удароустойчив ГПС съвместим с Гармин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Водо, прахо, удароустойчив ГПС съвместим с Гармин

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Не ми трябват по-точни, а по-здрави, издържливи на вибрации приемници.
    Точно здрави са.IP 65 и покриват военни стандарти,ама цената е лудница.
    http://www.trimble.com/Outdoor-Rugged-Computers/

Иначе е супер,може Гармин,Ози, каквито си искаш карти и програми да си инсталираш.
    Последно редактирано от biboqn; 05-12-12, 12:34.

Коментар

Не ми трябват по-точни, а по-здрави, издържливи на вибрации приемници.
      Добре де, на 60CSx и 76CSx какво не ти харесва? Второто даже плува, та не можеш да го удавиш.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Добре де, на 60CSx и 76CSx какво не ти харесва? Второто даже плува, та не можеш да го удавиш.
        Затрил съм 2 бр. 60CSx, но от 2та 76CSx, които купих съм доста доволен, единия работи без грешка, а другия от време на време умира: замръзва дисплея на 1 място, забива и докато го разбера минава време. За да си запиша валиден трак свалям ГПС-а от стойката, махам поне 1 батерия, слага я отново рестарирам, връщам се по трака и карам наново, после трябва да наваксвам тези, които вече са ме изпреварили.... Освен това мислят много бавно и когато има бързи горски пътища преди завой трябва да се движа с не- повече от 30-40 км/ч. че иначе пропускам отбивките. Няколко пъти съм го давал да сменят софтуера, но осезаема разлика няма. И 2-та /на сина ми и моя/ са бавни, а моя забива когато си поиска. Освен това ми е малък дисплея, не се вижда при големи вибрации и при силно слънце също не се вижда, докато не пазиш с ръка сянка, а това отново означава спиране и бавене.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

От години ползвам на мотора си Garmin nuvi 205, купих го още като излезе. Подложен е на пек, студ, дъжд, сняг, падания, кал и мръсотия. Все още работи без забележки. Не съм му купувал стойка а му пригодих фабричната.
          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Трябва ми такъв да може да му се качва трак от друг ГПС и също да пише трак.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не мисля, че ще намериш нещо по-здраво от Гармините с IP67.
              Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
              Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Garmin Etrex 30.
                Работи и с Глонас сателитите и се синхронизира безжично с подобните си.

Ново поколение.
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Погледни Монтана или 62.
                  “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                  Walter Rohrl
                  GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

След като Зумо 550 за над 1500 лв. умря не ми се дават такива големи пари. А Etrex 30 пак е с малък дисплей, надявам се, че е по-бърз от 60-та и 76-та серия.

А освен Гармин други предложения няма ли?
                    Последно редактирано от ISG; 06-12-12, 11:36.

Коментар

Е, другите са както казаха колегите - windows-ки таблет с Garmin-ски софтуер върху него. Бонуса е че можеш да инсталираш и други навигации и полезни нещица върху него.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                        От години ползвам на мотора си Garmin nuvi 205, купих го още като излезе. Подложен е на пек, студ, дъжд, сняг, падания, кал и мръсотия. Все още работи без забележки. Не съм му купувал стойка а му пригодих фабричната.
                        Колега, действително ли 205 издържа на дъжд?
                        Някакви странични ефекти?
                        Последно редактирано от ISG; 06-12-12, 12:08.
                        LZ1NDI
                        DR650SE K8

Коментар

Никакви странични ефекти. От удари и изтървания вътре дрънчи нещо, но си работи перфектно. Пуснал съм неговото захранване от 12 на 5 волта твърда връзка към габарита. Стоката я модифицирах като на самата захващаща част на ГПС-а сложих една гайка, там където влиза ябълката и залях с епоксидна смола. Направих си и "доживотен" абонамент срещу около 60 лева и ползвам офроуд картата. Няма да казвам сайта да не прозвучи като реклама, въпреки че се рекламира в този форум. По-късно ще пусна снимки да видиш как стои на мотора.
                          Последно редактирано от ISG; 06-12-12, 12:09.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.JPG
Прегледи:1
Размер:330.3 КБ
ID:5432962Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.JPG
Размер:331.6 КБ
ID:5432963Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.JPG
Размер:319.5 КБ
ID:5432964

Там където влиза ябълката съм сложил болт, не гайка както споменах в предния пост, вижда се къде е запълнен с епоксидна смола и шлайфан. Този болт закрепва стойката към една лента ПВЦ изрязана от ВиК тръба и огъната по необходимия начин и минава през горната част на таблото и се закрепва зад таблото посредством заключващ зъб, който всъщност представлява огънат край на ПВЦ лентата. Няколко десетки хил км не е мръднал.

Коментар

. А Etrex 30 пак е с малък дисплей, надявам се, че е по-бърз от 60-та и 76-та серия....
                              Etrex 30 е по бърз от всичко което познаваш до тук.
                              И аз така ползвам - Таблет Самсунг 10' за комфорт и Etrex в джоба за измъкване от всяко положение .
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

А това дали отговаря на изискванията ми за четене и писане на трак?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X