Някой тук има ли пръст в разработката на тази интерактивна чудесия?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Waze
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеНякой тук има ли пръст в разработката на тази интерактивна чудесия?Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнениеКакво точно ти трябва за Waze? Нещо функционално или друго?Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Приложение на което настройките се намират в лупата/търсене, налага се да го убивам ръчно при всяко ползване и не може да рецетира “Аз съм българче” офлайн не е моето.
Меко казано.
Просто няма алтернатива. Необходимото зло!!!Враг усраине
Коментар
-
Естонците пращат информацията за ремонти, знаци и т.н. директно и официално на Уейз и Гугъл.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
Ми хухъля не е алтернатива защото няма толкова разнообразни и актуални репорти.
Да, трафик има но доклади за милиция например няма.
А за хептен офлайната, по времето, в което се пътуваше по места на които това имаше значение ползвах хере.
Това на телефона, за всеки случай и по изключение като съм с кола.
Иначе си ползвам Зумо.
Всъщност вазата я ползвам само и основно заради заради репортите!
-
Правя, да.
Сега не съм като един колега, например.
Той е луд!
Репортва, снима в движение, има прева да прави корекции на картата и го прави.
И на мотора дори, имам усещането, че няма да може да потегли ако ме запали тъпата ваза!
Аз не съм такава добра фея но цъкам понякога.
Дори получавам мерси-та понякога, че съм бил помогнал на балиго колко хора.
Това пък как те го правят няма идея.
Не че ме интересува, де!
-
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение...
Просто няма алтернатива. Необходимото зло!!!
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение...
появата върху малка площ на огромен брой "фуражки", достойни за полицейски симпозиум ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
От скоро я ползвам и ми направи впечатление нещо . Прибирам се от работа , виждам патрулка и сигнализирам в приложението . След 5 минути като се прибрах му давам обратно да ме закара до работа и по трасето няма никакъв сигнал за полиция ? Да не би просто на мен да не ми ги показва , тъй като аз съм подал сигнал за тях ?Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Така става като очаквате телефона да ви прави свирки и да простира прането.
И аз ползвам waze, но като обикновена навигация, и нямам никакви забележки. Досега нямам случай да съм и задал адрес и да не ме е завела точно.
За фуражки и прочие не разчитам на телефон. Разчитам най-вече на разумното каране, и сравнително много на стария трик с присветване на фарове. Обаче не се доверявам 100%, просто гледам да си карам нормално.Има ли желание-има и начин!
- 1 like
Коментар
-
Кольо, давам ти веднага пример. Наел съм камион, да прекараме една стока и пътуваме от Пловдив за Видин. Човекът си кара, аз си гледам Уейза... точно на Църна Маца на него му звъни телефона, той посяга да го вдигне, а аз виждам фуражка точно след детелината. Викам му- Чакай малко, недей да говориш. След 5 секунди ги видяхме и те нас, че и с бинокъл. Васето напрао усети как си спестява едни кинти.
-
Абе когато таботи-супер, и всички са доволни.
Аз показвам защо се получават бъгове в иначе добре замислената система.
Ами ако никой не си беше направил труда да сложи отметка за полицаи? Или просто не е минавала кола от там? Точно за Църна маца това е невъзможно де, ама по принцип.
-
То по-встрани от големите пътища няма толкова много отметки. Примерно из Родопите доста рядко се случва да се обади.
-
Тук Уейза работи много добре. Аз съм доволен. По принцип не превишавам скоростта. Единствената глоба от 9 евро, която имам е всъщност на жена ми, която реши да изпревари друга кола баш пред мобилната камера, а в това време вградената навигация крещеше' Ю а овъ дъ спийд лимит! '.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
Преди 3-4 години когато го ползвах доста , за да можеш да правиш редакция на картата искаха определен пробег километри , В началото не помня колко бяха, можеше само по маршрута който си минал , за да можеш да редактираш , където си решиш се искаха доста пъти повече километри.Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Преди може би около 5 години се пробвах да я ползвам като навигация из Родопите и не останах доволен. Гледам много я хвалят из Фейсбук групите за предупреждения предимно, не без връзка с мрежата е нищо и половина! Трябва ли бързо да намеря точен адрес ползвам Гугъл Карти, когато ме мързи да гледам знаците за ограничение на скоростта ползвам Хере, а когато не бързам стартирам Сиджик-а, като съм го настроил на най-къс път с разрешение на черни пърища!
Коментар
-
Така е, уейс офлайн не работи.
Ама напълно и нищо не работи!
Преди 2 седмици минах Белово - Юндола.
Повечето време телефона беше без обхват и вазата спря дори да рутира.
Не че точно там имам нужда от нея за каквото и да било но е факт, че без мрежа е кръгла нула.
Даже и нула не е а направо емблемата на Орел
Пробвах за тест на това място Here - захапа си локация, показа карта.
Тръгна да навигира...
И в провинцията вазата далеч не е идеалното решение.
Не репортват селтиците им със селтици
-
-
Доколкото ми е известно waze са купени от гугъл преди известно време и малко по малко синхронизират нещата с мапса. Не може да се очакват чудеса, но ми е спестил поне 100лв.. Докато карам принципно не цъкам по телефона, но функцията за отбелязване в waze е направена да не отнема много внимание от пътя и редовно отбелязвам, много повече внимание би ми отнело да набера някой или да видя какво са ми писали.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Бих могъл да преглътна всичките недостатъци на WAZE без този че не може да предава звък през бутуут слушалка.
Георги Тонев
Коментар
-
Не зная откога и за каква платформа имаш такива наблюдения но преди малко тествах конкретно.
Нормално спирам звук на всяка навигация.
Говори си през БТ устройство.
Имай предвид че слишалката или на каквото очакваш да чуеш вазата трябва да подържа A2DP.
Или както там се казваше протокола.
Тъпа слушалка, която не подържа музика и медиен контрол вероятно няма да работи!
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар