Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Навигация, начин на употреба, или защо попаднахме в дерето.. (Размисли и страсти)

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Забелязах на всички пробвани навигации, че ауторутинга е просто не става за нищо, кои повече кой по малко, и не трябва изобщо да се ползва!!! Единственият начин е, да си въведеш точките ръчно !!!
    Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......

    Коментар


    • #17
      Първоначално публикуван от veni0007 Преглед на мнение
      От скоро ползвам Waze. Много съм доволен.Показва в реално време полицейски засади, трупове на животни даже по пътя. Онлайн е само че. Иначе са много актуални картите.
      Tуй със засадите как го постигат? Юзерът може да ги съобщава ли? От години го имам на таблета, но дори не съм го тествал. Звучи много яко, таман 2 пъти туй лято куките ме набараха за дреболии. Мобилният нет ще спести глобите.

      Първоначално публикуван от Traqn Savov
      Забелязах на всички пробвани навигации, че ауторутинга е просто не става за нищо, кои повече кой по малко, и не трябва изобщо да се ползва!!! Единственият начин е, да си въведеш точките ръчно !!!
      Не съм съгласен, мен ме устройва. Ползвам само безплатни софтове.

      Коментар


      • #18
        Waze подава информация постъпила от ползвателите. Няма иначе как да знае къде има полицаи. А си познава, два или три пъти съм го виждал наживо.
        Като работех като куриер ползвах тази навигация, и не ме е провалила никога. Задаваш си адреса, а има и места които са си известни с имената си, а не с адреса, и те води точно до адреса.
        Обаче като си смених телефона пак я сложих на новия, ама нещо се ебава. Може да не съм и оправил настройките, но пък и не ми се налага често да я ползвам.

        Но иначе си ми хареса как работи.
        Има ли желание-има и начин!

        Коментар


        • #19
          Гугъл купиха Waze, и вече има част от възможностите в Мапса. Да информираш за задръствания, препядствие на пътя, катастрофа и т.н.

          Коментар


          • #20
            Аз ползвам Waze и непрекъснато тагвам проблеми и полицаи по пътя. Ако спреш или забавиш те пита дали си в задръстване или трафик. На места с повече трафик е перфектна не само в България, където няма трафик си е само навигация без екстрите, просто няма кой да тагва. На места където нямам мобилен нет(Сърбия и Македония тази година) си тегля оффлайн картите на мапса и ги обновявам точно преди да тръгна. С iGO и Sygic имахме големи проблеми в Сърбия с уж нови карти, липсваха пътища и даваха несъществуващи пътища.
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X