Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв bluetooth GPS модул за Нокиа бихте препоръчали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв bluetooth GPS модул за Нокиа бихте препоръчали

О, разбира се. Но тези устройства са скъпи.. не че телефона не е, но го ползвам и за много, много други неща . В момента няма как да си позволя по-професионален GPS, така че ще карам с вградения .

Коментар

Скъпи ли?! Че аз този го продавам за 100 лева- http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=46133 Едва ли някой Холукс ще е по-евтин и по-надежден, да не говорим за точността, а това определено върши по-добра работа за твоите цели.....
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

100 лева не са толкова малко пари за.. да го наречем аксесоар.

Коментар

Хъм, ами аз не се сещам за по-евтин вариант .... Но ти си знаеш най-добре. Успех!
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

О, аз бих ги дал, но не и по време на криза . Иначе това е най-евтиният вариант да.

Коментар

Колега, имам ГПС блутут приемник Нокия LD-4W в гаранция, който не ползвам понеже си купих Нуви. Ако все още имаш интерес към такава джаджа можеш да ми звъннеш на +359888 70 92 75.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

На каква цена обаче . Иначе наскоро ходих във Вали тук в Търново. Момичето, с което разговарях бепе изключително неучтиво.. явно не й беше добре.. не знам. Та една я убедих, да отворим един Holux, след което се оказа, че има само зарядно за кола . Можела да ми предложи кабел да го зареждам от USB, но аз търся нещо, дето да се зарежда от ел. мрежа. В един друг магазин пък ми предложиха някакъв Royaltek . Не го бях чувал и се разтърсих в интернет.. и там не го бяха чували . Че и беше 120 лева. Най-добре са си тия оригиналните на Нокиа май. Тези Holux ми се струват.. и изглеждат на допир и външен вид много китайски.

Коментар

Хммм.м.м.м .... , явно теорията ми (тип предположение) за "... пръста... " е достоверна!

Ми остава да проверите/научите из те тоя интернет от къде (аджиба) идва името GARMIN ....., може па' да излезне нещо което не ви радва и не сте очаквали ....., ама е факт.

Говоря за 5-тата страна в света със собствена космическа програма!!!

И всъщност сте горд притежател на GSM-апарат пак там направен (вероятноста е ~ 99.989 %).

Да не се окаже на "финала", че по-добрите резултати са от вградения GPS ....

С най-добри пожелания, Цецо.
                  Tse-KO DVD_to aka FREON_a :cool:

Коментар

Първоначално публикуван от PavelGr Преглед на мнение
                    На каква цена обаче . Иначе наскоро ходих във Вали тук в Търново. Момичето, с което разговарях бепе изключително неучтиво.. явно не й беше добре.. не знам. Та една я убедих, да отворим един Holux, след което се оказа, че има само зарядно за кола . Можела да ми предложи кабел да го зареждам от USB, но аз търся нещо, дето да се зарежда от ел. мрежа. В един друг магазин пък ми предложиха някакъв Royaltek . Не го бях чувал и се разтърсих в интернет.. и там не го бяха чували . Че и беше 120 лева. Най-добре са си тия оригиналните на Нокиа май. Тези Holux ми се струват.. и изглеждат на допир и външен вид много китайски.
                    Оригинално и на Нокия идва само със зарядно за кола, но ти ако имаш телефон Нокия, то той би трябвало да има зарядно за 220В. А иначе аз съм го купил за 170 лв. и още 8 месеца е в гранция, мога да ти го дам за 100 + куриер с опция за отваряне и виждане.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ако си гледал във Вали GPSlim 236 би трябвало в комплекта да има зарядно за 5 волта с зход мини USB за зареждане на GPS-а и заедно с зарядно за кола. Лично моя такъв GPS съм го купувал с такава окомплектовка и съм го виждал и при един мой познат пак по същия начин. Ако е някой от другите модели не знам как са окомплектовани но според мен и те трябва да имат зарядно за 220 волта. Нещо онази продавачката хич я е нямало. Но ако намериш в други магазини GPS Холукс можеш да сравниш и техните окомплектовки, но много ми е странна липсата на зарядно

Коментар

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
                        Ако си гледал във Вали GPSlim 236 би трябвало в комплекта да има зарядно за 5 волта с зход мини USB за зареждане на GPS-а и заедно с зарядно за кола. Лично моя такъв GPS съм го купувал с такава окомплектовка и съм го виждал и при един мой познат пак по същия начин. Ако е някой от другите модели не знам как са окомплектовани но според мен и те трябва да имат зарядно за 220 волта. Нещо онази продавачката хич я е нямало. Но ако намериш в други магазини GPS Холукс можеш да сравниш и техните окомплектовки, но много ми е странна липсата на зарядно
                        Нямаше такова зарядно, а само за кола. Не помня модела какъв беше. Притеснявам се да дам 100 лева и да се счупи след това. Преди месец си взех едни блутууд стерео слушалки от една верига за мобилни телефони. Iqua - пишеше Finnish design или нещо такова. Гледам.. бяха намалени на 60 лева от почти двойно повече. Щом са били толкова скъпи .. значи са хубави. Още като ги пуснах едната слушалка пращеше. След няколко часа напълно спря. Върнах ги и веднага ми дадоха парите все едно са знаели, че са дефектни . А не бяха отваряни. Трудното по Холукс е, че на кутията не пише какво съдържа, а са запечатани и се дърпат продавачите да ги отварят. И са много китайски на пипане . Не им вярвам.

Коментар

Холукс м1000 винаги е бил само със зарядно за кола в комплекта. Аз им режа кабела с буксата и го прикачам към зарядно за телефон , и така имам зарядно за 220в.

ГПС-а на нокиа LDW нещо си там е много пари заради марката,не бих си го купил никога.

Холукс е доказана марка в ГПС-ите с традиции, не знам как ти се е сторил менте след като изработката му е перфектна.

Ройалтек който вероятно са ти предложили обикновенно идва в комплекта на сониериксон Р1.

Коментар

Здрасти отново
                            Намерих в сайта на Холукс че може да се види съответната окомплектовка с която върви всеки един GPS и тя е описана в Quick Guide на всеки един модел. Например за М-1000 наистина върви само с зарядно за кола. А иначе относно дали са "китайски" то реално са тайвански. Ето какво се вижда отдолу на моя GPS

Иначе до някъде си прав че корпусите им не са от най-здравите на допир, но ако си го пазиш както е и с всяка друга електронна техника надали ще имаш проблеми.
                            Edit:
                            Между другото намерих една обява която може да те заинтригува ако си търсеш нещо евтино http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=27252
                            Последно редактирано от icpart; 14-03-09, 00:32.

Коментар

Взех си Holux GPSlim 240, преди около месец.

Бих казал, че е доста по-зле от M1000. Точността е много ниска, ако е облачно или има високи блокове наоколо и т.н. Докато в същото време и на същите места M1000 не "усеща" пречка.
                              И аз от много четене избрах Sirf III и компактния размер, но в крайна сметка не останах доволен.. Да не говорим, че батерията издържа около 8часа, а на M1000 издържа 20 и нагоре.
                              Иначе брат ми има 60csx също със Sirf III, ама там резултата е доста по-различен )

Коментар

Днес ходихме с приятели на фото разходка до Трявна и единият сподели, че продавал Nokia LD-3W. Веднага се съгласих да го купя за 100 лева. Бил го взел от САЩ и не го бил ползвал. Само че без зарядното за кола.. и без това нямам. Работи добре, точен е и бързо хваща . Благодаря ви на всички за мненията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X