Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуви като борд компютър !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нуви като борд компютър !

Първоначално публикуван от SunShine Преглед на мнение
    Тази опция можеш ли да я променяш?

Моля те погледни дали като я промениш остава променена.
    Защото при не става каквото и да правя като се върна в това меню пак е 46.9 литра.
    Не знам за какво е тази опция. Не смея да я пипам. А и още е на английски За какво служи това? Иначе си смята разхода и най-прекия маршрут. Преди до работа изминавах 37 км, а след купуването на GPS-a му зададох да ми изчисли най-пряк маршрут и сега километрите са 32 , явно има полза .

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Стартирай си функцията "Тест по шофиране > Старт"

П.П. Странно , когато пуснах моя пост горния го нямаше. Появи се няколко часа след това. Не ми се случва за първи път. При мен ли нещо има проблем с браузера, не знам.
      Извинявам се за дублирането!

Докато има функция за одобрение на мнението от модератор ще е така.

П.П Ха странно сега на този пост го нямаше съобщението, а мислех да му правя скрийн шот .

Аз си го обяснявам че първите 20 мнения на всеки потребител се разглеждат и така модовете преценяват дали е "годен" за форума.
      Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

ecoRoute™

мисля ,че вече трябва да има такава тема.......
        какво да правим ние с по- старите... дали ще ни угрее и нас или ...

Коментар

До: ecoRoute™

Вероятно няма да има поддръжка за по-старите модели.
          Най-малкото че гледат да продават новите модели.... поне аз така си мисля.
          Но дано да не съм прав и да пуснат тая екстра за всички.
          Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Първоначално публикуван от nikolain Преглед на мнение
            мисля ,че вече трябва да има такава тема.......
            какво да правим ние с по- старите... дали ще ни угрее и нас или ...
            Това като как да го разбираме? Къде е пътя към Надин? или какво?

Коментар

Освен да чакат потребителите друго и да искат не могат да направят.
              Освен ако нямат излишни няколко стотин лева в джоба за нов гпс.
              Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Благодаря на Milstan и SunShine

Коментар

Сещам се за един имейл -product(точка)support(маймунка)garmin(точка)com

Коментар

Аз пък мисля, че вече има писано по темата.......моля модераторите да обединят двете и да сложат подходящо заглавие, по тяхна преценка.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=49672

Коментар

Не е лошо да се обединят темите.
                      Те Гармин казаха февруари да чакаме ма нещо по-рано го "изтърваха"като бета зайци може да ни ползват в момента .
                      Един вид да видят в реални условия как е софта и да го оправят .
                      Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Така сега да седна малко да напиша впечатления от работата на тая "екстра" към навигацията.
                        Ами с две думи, просто работи .
                        Днес пътувах София-Гълъбово-София като предварително преди да тръгна допълних резервоара с 9 литра нафта (събира 60).
                        Зададох координати и тръгнах, началната точка беше Шел Бояна.
                        Заложих разход градско 11 литра извън градско 10 литра на 100 км.
                        Буса беше натоварен а и не е от бързите така че средната скорост не е голяма
                        Поствам малко снимки за да не съм голословен:

Интересното е че при поддържане на скороста и плавното ускоряване и намаляне го хваща и отчита спад на разхода.
                        Или с две думи хвана икономията на 5 литра нафта .

Най-се радвах на факта че показаното изразходвано гориво беше успоредно с горивомера на таблото.
                        Резервата е 5 литра а малко преди да заредя при по-големи дупки или завой светваше лампата което затвърди точноста на навито.

Та с две думи имаме точност до 500 грама което е според мен напълно допустима грешка за такъв вид софтуер.
                        Или казано накратко ecoRoute е много добре пипнат и може да ви помогне да си изчислите колко ще ви струва разходката от точка А до точка Б.
                        Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Да. И при мен е така на газ. И вече е на български. Некав ъпдейт се качи. Абе направили са го хората.....за хора.

Коментар

скоро ще бъде пуснато - до колкото имам информация ще става и за по старите модели

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                              И при мен се получи така.....Даже ми показа колко пари съм "изгорил" като се прибрах от работа......Дано жена ми да не го види
                              Колега, при мен също се появи EcoRoute. Не мие ясно обаче при настройките за градско и за шосе какви стойности въвеждам. Там където пише пирмерно Пест. гориво. градско.

Коментар

lapostolov68, виж това:
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...93&postcount=7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X