Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS за Off-road

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за GPS.

Няма нужда. Там цените са с по 100лв по-високи от всички намерени до момента варианти. Да си ги ползват те. Аз не искам. На мен 500лв ми късат сърцето, а те искат 600лв. Както казах ще бръкна разумно дълбоко в джоба и нито милиметър повече. Нито съм глупав, нито съм богаташ.

Все пак благодаря ти за линка колега. Има какво да се сваля от там.

Моля, ако някой ще ми предлага нещо то нека бъдат варианти с цена под 500лв. На 500лв вече съм намерил. За по-високи от това цени няма смисъл да говорим.
    "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Да не забравиш да си заделиш и пари за OFRM.

Коментар

Сега стана интересно.
        -А какво е OFRM?
        Попитал невежия глупчо и зачакал отговор.

Я да питаме чичко GOGLE.

Ах колко съм умен отговорих си сам. То било картата. МУАХАХАХАХА много съм кух МУАХАХАХАХА Кой знае как ми се смеете.
        Картата не е проблем. Карта вече имам.
        Мойта работа стана купих си копче и търся балтон за него.
        Последно редактирано от SAMURAI; 18-12-08, 12:42.
        "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

В Геотрейд има коледно намаление на Орегон
          до 23-ти . http://www.garmin.bg/?s=5&i=185

Коментар

Жорка, тоя освен с тачскрин и 3D не виждам с какво друго е по-добър от 60-тката. забележи обаче, че няма барометър и компас... (Компаса за нас е важен.) а е и по-скъп. Виж Орагон 300 става, ама там цената....

П.П. Аз почнах малко по малко да се ориентирам за какво иде реч.
            Последно редактирано от SAMURAI; 19-12-08, 13:13.

Коментар

А защо искаш да ползваш ръчен навигатор, като караш мотор?
              Има водоустойчиви NUVI-та, даже с намалена цена. И TRACK-ове записва (откъде си минал).
              http://garmin.bg/?s=5&i=188
              Само с мързел не става, трябва и акъл...

Коментар

Защото хал хабер си нямам и всички ендуристи ми препоръчват 60csx.

КРАЙ!!! Купих си чистак бърсак новичък 60csx с 24 месеца гаранция, карти, марти и всичко както му е реда. Цената е 500лв. Който търси намира. Който знае как получава. Някой хора трябва да се замислят за неразумно наивните цени, които предлагат. Глупавите богаташи не са много, но тези като мен с лопата да ги ринеш. По-добре да им вземеш 500-те лева от колкото нищо. Проста аритметика. 10 х 500 е повече от 3 х 600. Ама нали и за това акъл трябва...хахаха

П.П. Модераторите могат да заключат темата. Благодаря на всички. Да сте живи и здрави.

Коментар

А от къде го купи за 500, официалната цена е 605 лв.
                  Има ли още на тази цена?
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от SAMURAI Преглед на мнение
                    Проста аритметика. 10 х 500 е повече от 3 х 600. Ама нали и за това акъл трябва...хахаха

Тази сметка важи само ако са крадени .
                    Ако на търговеца му струват по 460лв, какво се получава като печалба? 10 х 40 или 3 х 140 .
                    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Не са крадени. Имат си гаранция даже. Тея от 500лв не мога да ви уредя, поради известни причини, но ви уверявам, че ако се амбицирате и сами ще стигнете до истината така, както аз сам стигнах за около 2 седмици ровене. Освен това един колега от форума продава по 535лв. с базова карта, гаранция и всичко както си трябва. Пак е добре. Не мога да му кажа името, понеже не съм оторизиран да говоря от негово име. Нека той сам да се покаже.

П.П. Между другото на търговеца не му струват 460. Доста по-малко му струват. Както и да е. Който иска може сам да разучи и да провери. Всеки сам за себе си решава на какви цени да продава, а аз сам решавам на какви цени да купувам. Но кактои да де. Важното е, че имам вече GPS.
                      Последно редактирано от SAMURAI; 20-12-08, 18:20.

Коментар

Бих желал да ви спестя пари.
                        Понеже съм "гадняр" и много обичам да подливам вода на алчните търговци и да помагам на жертвите на пладнешките им обири ще ви открехна на още нещо. Зарядното за Гармин тук има НАГЛАТА цена от 40лв. за едно пикливо адапторче и едно кабелче с буксичка и бушонче. Понеже им знам номерата реших да поровя малко и го намерих в САЩ на прилична цена. С доставката ми излиза 20 $. Да живее Ибей. Зарядното е оригинално Гармин. Обикновено пратките пристигат от 2 до 7 дена. Не съм за 12лв. Въпросът е принципен. Обявил съм бойкот на всички алчняги. Не, че им пука от мен де. Ако всички почнат да пазаруват като мен мародерите или ще коригират неоправдано надутите цени към по реални, или ще трябва да пукат от глад. Не вярвам това да стане Както и да е. Аз за себе си съм намерил добра алтернатива за пазаруване и не им издържам семействата. И понеже не съм егоист реших да споделя с вас и да ви спестя някой друг лев. Вместо да тъпчете ненаситните гърла на безскрупулните изнудвачи поровете в интернет. Напримен проверет в Ибей. Със спестените пари си сипете бензин и покарайте на воля. Или купете нещо на децата или на жените си, или почерпете приятел с питие. А може да инвестирате спестените пари в протектори или в нови гуми за вашата сигурност. Ще съм доволен, ако съм помогнал на поне един от вас.
                        Днес 12лв., утре 20лв., в други ден 100лв... Капка по капка вир става. Особено ако пазарувате като мен. Поздрави от мен за вас.

П.П. Обръщам специално внимание на модераторите и на всички други, относно моята дискретност. В по-горния текст не споменавам имена и фирми. Не визирам никой конкретно. Не говоря обиди по ничий адрес. Характеристиките, които правя не важат за всички търговци, а само за някой от тях. Те самички си знаят. Ако някой сам се почувства засегнат, то проблема си е в него. Аз не съм виновен за ничия алчност. Аз само помагам на онеправданите и изнудваните да им спестя пари, а не да им обера спестеното с много лишения. Моля разберете ме правилно. Това е добро дело.
                        Последно редактирано от SAMURAI; 23-12-08, 22:32.

Коментар

И такааааа. Следващата екстра е стойка за мотоциклет. Какво мислите за тази? Подходяща ли е за офроуд? Иначе цената и е 24$ с доставката, което е съвсем прилично.
                          Прикачени файлове

Коментар

А за тази какво ще кажете? Струва 53$ с доставката. Първата ми се чини по-подходяща, ама не знам. Нямам опит с подобни работи.
                            Прикачени файлове

Коментар

До: GPS за Off-road

До колкото знам,Гармин Rhino са забранени,поради неоторизирано ползване на честота в БГ.
                              Относно захранване за кола - Адаптор за 5лв с USB изход + кабелче за 2 лв от кой да е РС магазин,захранва перфектно всеки Гармин уред с USB вход.Така съм от няколко години и не съм имал проблеми с тока от колата.
                              Относно стойката за оффроуд...представям си как излита уредчето и пада на незнайно място,след което е звереки сгазено...Каквато и да е тя,ще трябва допълнително подсигуряване против падане
                              Последно редактирано от charger; 26-12-08, 21:06. Причина: ново инфо
                              Пътят е целта.

Коментар

До: GPS за Off-road

Да бе и мен това ме тревожи. Не ми изглеждат сигурни тия стойки. Май сам ще си направя сериозна стойка, че какато имам навика да падам постоянно...
                                Относно зарядното. Ами не се сетих за този вариант. Ти си по-хитър от мен. Признах те. Абе честно да ти кажа хрумна ми през акъла сам да си направя, ама ме достраша да не го изгоря нещо. Ти вече си изпитал това зарядно и колегите биха могли да се възползват. Браво на теб. А има ли бушонче в случай че стане късо?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X