Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SD карта......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: SD katra......

Първоначално публикуван от lozan Преглед на мнение
    благодаряти много стана и при мен но не иска да отключи картата по номера на сд карта може би някъде греша ли де да знам при теб става ли
    всички карти които качвам на СД ги заключвам към СД, а не към нувито. така можеш да ползваш картата на всеки друг навигатор който има слот.

Коментар

Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнение
      всички карти които качвам на СД ги заключвам към СД, а не към нувито. така можеш да ползваш картата на всеки друг навигатор който има слот.
      да де ама при мен нещо не става уж ги бях заключил по сд и като сложих картата в друго нуви и ми даде че са заключени

Коментар

Първоначално публикуван от lozan Преглед на мнение
        да де ама при мен нещо не става уж ги бях заключил по сд и като сложих картата в друго нуви и ми даде че са заключени
        А случайно в това нуви да е имало някоя карта, която да е присъствала в твоята sd картата??
        [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

До: SD карта......

Първоначално публикуван от batvas68 Преглед на мнение
          300 пъти качвам карти на Гармин Нуви ВЪВ SD-то и Нищо не става.Като ги инсталирам на Нувито тръгват с 300.Какво трябва да се направи за да може гармина да разчита картата от SD-to.Защото нали се сещате , че не може всички карти да се качват в Нувито.Тъп въпрос но никаде не прочетъх нещо по тоя въпрос из ФОРУМА.Мерси
          Опита ли да преименуваш картата на Gmapprom.img?

Коментар

Как ще го преименува , като от SD картата Nuvito познава само име GMAPSUPP?

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
              Как ще го преименува , като от SD картата Nuvito познава само име GMAPSUPP?
              Имах сходен проблем с nuvi 250, но картата не беше на SD, а в паметта на уреда. Единствената карта, която виждаше беше Gmapprom.img.

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
                А случайно в това нуви да е имало някоя карта, която да е присъствала в твоята sd картата??
                там имаше сити навигатора 2008 а на моята карта сити навигатора 2009 и комбинираните карти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X