Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SD карта......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SD карта......

300 пъти качвам карти на Гармин Нуви ВЪВ SD-то и Нищо не става.Като ги инсталирам на Нувито тръгват с 300.Какво трябва да се направи за да може гармина да разчита картата от SD-to.Защото нали се сещате , че не може всички карти да се качват в Нувито.Тъп въпрос но никаде не прочетъх нещо по тоя въпрос из ФОРУМА.Мерси

До: SD katra......

В папка Garmin с име GMAPSUPP.img

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Aбе братле, аз не виждам такава папка в уреда , некакво предложение

Коментар

Братле , лошото е че , не виждам такава папка в Устройството или трябва да я направя аз

Коментар

По най-обикновения начин си я правиш и на SD картата.

Коментар

По най-обикновения начин си я правиш и на SD картата.
            А като инсталирам карта, с номера на картата ли та инсталирам или с номера на утеда
            Последно редактирано от batvas68; 28-10-08, 19:29.

Коментар

Не би трябвало да има значение.

Коментар

Мерси , ще пробвам и пак ще пиша

Коментар

Първоначално публикуван от batvas68 Преглед на мнение
                  А като инсталирам карта, с номера на картата ли та инсталирам или с номера на утеда
                  ако ползваш номера на устройството картата ще работи само на това устройство. ако ползваш номера на СД ще може същата карта да слагаш в други устройства /ако имаш такива/.

Коментар

До: SD карта......

Аз имам сходния проблем ,като кача картата с чрез МапСорса директо в Nuvi 200 си я вижда ,а ако я кача в SDMMC /garmin/gmapsupp.img (пак с МапСорса през самото Nuvi) Nuvito казва че няма карта?

Оказа се проблема в самия носител SD,форматирах го FAT ,FAT32 но Nuvi-to не иска да види картата,а през USB се вижда.С друга SD нещата работят
                    Последно редактирано от savich; 01-11-08, 22:00.

Коментар

Аз пък имам друг проблем. Качвам си картите излекувани и всичко си е наред. Докато изведниж нувито спира да ми показва опцията да търси по държави а се появява само щат/ провинция и това е. Ако може някой да помогне моля .Имам нуви 200

Коментар

Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнение
                        ако ползваш номера на устройството картата ще работи само на това устройство. ако ползваш номера на СД ще може същата карта да слагаш в други устройства /ако имаш такива/.
                        здравей искам да те попитам как мога да видя номера на сд картата и мам нуви 300 благодаря ти предварително

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36646

Коментар

Първоначално публикуван от lozan Преглед на мнение
                            здравей искам да те попитам как мога да видя номера на сд картата и мам нуви 300 благодаря ти предварително
                            трябва да се влезе в сервизните менюта. при мен със нуви 660 е така- при включено нуви се задържа най горе на екрана в дясно. появява се първото меню и има стрелки- менюто за номера на СД картата мисля беше третото поред- даваш check и чакаш доста- 5 минути може би.

Коментар

Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнение
                              трябва да се влезе в сервизните менюта. при мен със нуви 660 е така- при включено нуви се задържа най горе на екрана в дясно. появява се първото меню и има стрелки- менюто за номера на СД картата мисля беше третото поред- даваш check и чакаш доста- 5 минути може би.
                              благодаряти много стана и при мен но не иска да отключи картата по номера на сд карта може би някъде греша ли де да знам при теб става ли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X