300 пъти качвам карти на Гармин Нуви ВЪВ SD-то и Нищо не става.Като ги инсталирам на Нувито тръгват с 300.Какво трябва да се направи за да може гармина да разчита картата от SD-to.Защото нали се сещате , че не може всички карти да се качват в Нувито.Тъп въпрос но никаде не прочетъх нещо по тоя въпрос из ФОРУМА.Мерси
А като инсталирам карта, с номера на картата ли та инсталирам или с номера на утеда
ако ползваш номера на устройството картата ще работи само на това устройство. ако ползваш номера на СД ще може същата карта да слагаш в други устройства /ако имаш такива/.
Аз имам сходния проблем ,като кача картата с чрез МапСорса директо в Nuvi 200 си я вижда ,а ако я кача в SDMMC /garmin/gmapsupp.img (пак с МапСорса през самото Nuvi) Nuvito казва че няма карта?
Оказа се проблема в самия носител SD,форматирах го FAT ,FAT32 но Nuvi-to не иска да види картата,а през USB се вижда.С друга SD нещата работят
Аз пък имам друг проблем. Качвам си картите излекувани и всичко си е наред. Докато изведниж нувито спира да ми показва опцията да търси по държави а се появява само щат/ провинция и това е. Ако може някой да помогне моля .Имам нуви 200
ако ползваш номера на устройството картата ще работи само на това устройство. ако ползваш номера на СД ще може същата карта да слагаш в други устройства /ако имаш такива/.
здравей искам да те попитам как мога да видя номера на сд картата и мам нуви 300 благодаря ти предварително
здравей искам да те попитам как мога да видя номера на сд картата и мам нуви 300 благодаря ти предварително
трябва да се влезе в сервизните менюта. при мен със нуви 660 е така- при включено нуви се задържа най горе на екрана в дясно. появява се първото меню и има стрелки- менюто за номера на СД картата мисля беше третото поред- даваш check и чакаш доста- 5 минути може би.
трябва да се влезе в сервизните менюта. при мен със нуви 660 е така- при включено нуви се задържа най горе на екрана в дясно. появява се първото меню и има стрелки- менюто за номера на СД картата мисля беше третото поред- даваш check и чакаш доста- 5 минути може би.
благодаряти много стана и при мен но не иска да отключи картата по номера на сд карта може би някъде греша ли де да знам при теб става ли
Коментар