Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Colorado или Garmin Zumo

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Garmin Colorado или Garmin Zumo

Малко ще отклоня автора на темата,но до колкото се интересувам от тези технологии,си мисля че за мотор и пешаходни разходки в гората,твоя модел е 60 CSX.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

До: Garmin Colorado или Garmin 60CSx

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
      ....колкото това, че на ендурото не виждам как можеш да се опазиш с чисти ръце/ръкавици, а финната кал и прах по тях оставя драскотини върху екрана, когато скролираш...Освен да караш винаги с напълно затворени ръкавици и да ги сваляш всеки път, когато искаш да пипнеш GPS-а... ама едва ли е много удобно .
      Това беше първото, за което се сетих и аз като знам, че е тъч скрин, а и не е удобно да се свалят ръкавици всеки път, когато ти се наложи да се позачудиш на разклон наляво или надясно. Което накланя везните към Колорадото, защото е по-ново поколение от 60CSx, a ценовата разлика между двете (поне доколкото гледах в сайта на Гармин в САЩ - $400 за 60СSx и $500 за Колорадо) не е толкова фрапантна.

Но пък се зачудих дали ако го взема от братята хамериканци няма да има проблем с картите, т.к. няма да е за Европа

П.С. Май ще трябва да се види и Нуви 5ххх
      Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

До: Garmin Colorado или Garmin Zumo

Етрекс Виста НСх. Същите функции като 60-ката, но по-здрав, щото антената му е вътре и не може да се счупи. Щом си начинаещ, според мене не е хубаво да закачаш скъп апарат на мотора си, щото все ще го начупиш при някое падане ... За такова ползване, Вистата мисля, че ще ти пасне ... Ако още не си си избрал, де ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X