Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Европейски online магазини за gps и др.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Европейски online магазини за gps и др.

Аз бих казал,че колегата Събин продава също Гармин и дава доста по добри цени от Геотрейд.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
      Аз бих казал,че колегата Събин продава също Гармин и дава доста по добри цени от Геотрейд.
      Би ли ми дал негови координати? Опитах се да му пратя лично съобщение, но не намерих такава опция. Благодаря ти.

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
        ...ако знаеш линкове към такива магазини,които имат покритие и за територията на България ще се радвам да ги разбера(а съм сигурен че не само аз).Определено не искам да тъпча "гушите" на разни спекуланти
        за съжаление досега винаги нещата ми ги е носил познат - тоест незнам кой доставя до България. Доста съм поръчвал например от newegg.com но за тях съм сигурен че нe ship-ват извън щатите. Другото което искам да кажа е че между два артикула с еднакъв модел доста често има разлика в качеството и окомплектовката между това което се получава от щатите и това което гледам тука - като се почне от съдържанието на кутията и се стигне до "качеството на пластмасата"
        Последно редактирано от persuader; 02-05-08, 12:40.
        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Mога да ви отговоря само на въпроса за цената в Геотрейд и другите дилъри - ВСИЧКИ Гармини в БГ са от Геотрейд , които дават 20% търговска отстъпка на дилърите си ( такива са Техномаркет , Метро , в известна степен Събин , аз и други) . Всеки от нас може да си позволи да продава под цените в сайта на Геотрейд в рамките на тези 20% , като естествено големите вериги и Интернет-търговците могат повече в това отношение. Нали се сещате , че онлайн магазина не държи нищо в склада , не плаща наеми и т.н. и когато ти си го поръчаш от тях , те го поръчват от вносителя с доставка на твоя адрес и така .
          А че цените на Геотрейд не са като в другите страни също е вярно и също е обяснимо ( например с малкия по обем пазар). Интересен факт е обаче че от Гармин категорично отказват да имат други представители в БГ - пробвано е. Явно не им се занимава с повече от един вносител и всички произтичащи проблеми .

Коментар

Ивайло - преди време се коментираше цената на еидн гпс приемник в метро - и ако не се лъжа в разговора се спомена че метро са прескочили геотрейд и направо са се споразумяли с гармин.
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

...ако знаеш линкове към такива магазини,които имат покритие и за територията на България ще се радвам да ги разбера(а съм сигурен че не само аз).Определено не искам да тъпча "гушите" на разни спекуланти
              Ето ти един който доставя до България:http://www.fotoelectronics.com/Qstor...ROD=1193297011
              Аз ползвам тези сайтове за претърсване на най-добрата цена:
              http://www.shopzilla.com/
              http://www.pricegrabber.com/
              Ползвай ги, и след малко разцъкване ще откриеш кои доставят избраната от теб стока до BG

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                Ивайло - преди време се коментираше цената на еидн гпс приемник в метро - и ако не се лъжа в разговора се спомена че метро са прескочили геотрейд и направо са се споразумяли с гармин.

Метро винаги така правят. Мога да ти дам примери за много стоки. Купувах един лаптоп (НР) който беше на много добра цена...много по-ниска от на стемо. Естественно се развали (малко) и стемо се правеха на интересни докато накрая не изплюха че всъщност метро ги прескачат, продават на по ниска цена от тяхната и им хвърлят гаранцията, от което се разбира че стемо не са особенно шастливи.

Относно онлайн магазините....сега има кой да ми донесе ГПС-а, но съм поръчвал от Ибей. Има много дето шипват до БГ. Ако е подходящо опакован ще прескочиш и митото. Само дето от 10 човека само 2-ма се съгласиха да ми пишат ГПС-а на по ниска цена.

Коментар

http://www.westmarine.com/webapp/wcs...&storeId=10001

Пращат по цял свят. Ако имаш познат да ти го купи, да го сложи в една кутия от рода на " пеликан" за да не се счупи и да ти го прати с USPS / около $ 20.00 - 30.00 / май ще е най добре. Колко ще ти струва пращането май директно ти дава на страницата ако си дадеш адреса преди покупката. От тия пазарувам редовно, магазина е на 3 преки от нас.
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                    И аз съм го чувал това , но на всички гармини в метро в кутиите има гаранционната карта на геотрейд. И досега не съм видял никъде цена с повече от 20% под геотрейдската , т.е в рамките на търговската отстъпка за дилъра.

Коментар

интересно ми е дали е възможно,даже мисля че на много хора това ще им е бъде от голяма полза,ако направим една сравнителна таблица между всички големи вериги магазини,в които се продава електроника и бяла техника...Забелязъл съм че в Техномаркет и Технополис цената на един и същи уред е различна.Примерно Колородо в Техномаркет преди 1 месец го видях за 1052лв,а в Технополис за 979лв.Това е разлика от 73лв!!!А сега Колорадото в Техномаркет е:
                      http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036091 - 829лв!!!А 60-тка е паднала на 599лв!!!Еба си инфлацията!!!
                      Примерно сравнителна таблица м/у Метро,Техномаркет,Технополис и т.н.Така че всеки,който иска да си купи нещо,а не му се занимава с това да превежда пари,поръчва на приятел в чужбина,да чака стока от интернет,на която не знае с какво качеството е и т.н.,да знае от къде е най изгодно да си го купи...

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                        И аз съм го чувал това , но на всички гармини в метро в кутиите има гаранционната карта на геотрейд. И досега не съм видял никъде цена с повече от 20% под геотрейдската , т.е в рамките на търговската отстъпка за дилъра.
                        Тази цена http://gpsnavigacia.com/shop/product...products_id=47 ми се струва около 22% под тази на Геотрейд. Някой поръчвал ли си е от този сайт ?

Коментар

Първоначално публикуван от hris Преглед на мнение
                          Тази цена http://gpsnavigacia.com/shop/product...products_id=47 ми се струва около 22% под тази на Геотрейд. Някой поръчвал ли си е от този сайт ?
                          Поръчвал си е...Един познат преди време се подлъга и си поръча GPS...После се оказа, че е с хакната карта на Събин и нещо не му обърщаха внимание за гаранционни проблеми...

Коментар

интересно ми е дали е възможно,даже мисля че на много хора това ще им е бъде от голяма полза,ако направим една сравнителна таблица между всички големи вериги магазини,в които се продава електроника и бяла техника...Забелязъл съм че в Техномаркет и Технополис цената на един и същи уред е различна.Примерно Колородо в Техномаркет преди 1 месец го видях за 1052лв,а в Технополис за 979лв.Това е разлика от 73лв!!!А сега Колорадото в Техномаркет е:
                            http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036091 - 829лв!!!А 60-тка е паднала на 599лв!!!Еба си инфлацията!!!
                            Примерно сравнителна таблица м/у Метро,Техномаркет,Технополис и т.н.Така че всеки,който иска да си купи нещо,а не му се занимава с това да превежда пари,поръчва на приятел в чужбина,да чака стока от интернет,на която не знае с какво качеството е и т.н.,да знае от къде е най изгодно да си го купи...
                            Идеята няма много смисъл, защото си има сайтове за тази работа и като напишеш в някоя търсачка модела на гпс-а, който те интересува, излизат всичките по-сериозни предложения...Другата част на нещата, че някой трябва да поддържа тази сравнителна таблица с актуална информация. А трето и четвърто е, че много често има разлика между реалните предложения в Техномаркет и Технополис и посочените в сайтовете им цени.

Коментар

Идеята няма много смисъл, защото си има сайтове за тази работа и като напишеш в някоя търсачка модела на гпс-а, който те интересува, излизат всичките по-сериозни предложения...
                              идеята има смисъл и не мисля че е глупава Когато напишеш в гуглето модела на уреда,който търсиш,ти излизат 1000 възможности и човек трябва да се рови цял ден и да сравнява,за да намери най-изгодното предложение.Друг е въпросът дали си заслужава да си купиш нещо на половин цена без гаранция или да додадеш още 200-300лв и да получиш чисто ново + 2 години гаранция.(нямам предвид само GPS,a всякакъв вид електроника).Но на въпроса защо е най изгодно да си купиш нещо от голяма верига магазини - сам трябва да си отговориш!!Ще ти подскажа-защо едно и също сирене в кварталната бакалийка струва 4.99лв/кг,а в Пикадили 4,29лв/кг

П.П.Нямам никакво отношение към някоя верига магазини,макар че знам как работят...

Другата част на нещата, че някой трябва да поддържа тази сравнителна таблица с актуална информация. А трето и четвърто е, че много често има разлика между реалните предложения в Техномаркет и Технополис и посочените в сайтовете им цени.
                              факт и това се прави с търговска цел!!...Но когато някоя верига магазини си остави листовките в пощ.кутия и съответно датата,до която важът дадените цени в нея,тази верига магазини няма да позволи да ги продава на различни...

Коментар

идеята има смисъл и не мисля че е глупава
                                Не съм казал, че е глупава, а че няма много смисъл! Има разлика Между другото - за сиренето от голяма търговска верига съм съгласен, но какво ще кажеш за техника или за нещо друго, което има гаранция? Който не е ял попарата на големите вериги на тема гаранция, той не знае каква бомба със закъснител са няколкото спестени лева! Най-лошото е, че българинът все още избира само по цена (често по обясними причини), а почти не обръща внимание от КОГО купува! Да се надяваме, че някога и това ще се промени

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X