До: Европейски online магазини за gps и др.
Аз бих казал,че колегата Събин продава също Гармин и дава доста по добри цени от Геотрейд.
Аз бих казал,че колегата Събин продава също Гармин и дава доста по добри цени от Геотрейд.
.Определено не искам да тъпча "гушите" на разни спекуланти
.Определено не искам да тъпча "гушите" на разни спекуланти

Когато напишеш в гуглето модела на уреда,който търсиш,ти излизат 1000 възможности и човек трябва да се рови цял ден и да сравнява,за да намери най-изгодното предложение.Друг е въпросът дали си заслужава да си купиш нещо на половин цена без гаранция или да додадеш още 200-300лв и да получиш чисто ново + 2 години гаранция.(нямам предвид само GPS,a всякакъв вид електроника).Но на въпроса защо е най изгодно да си купиш нещо от голяма верига магазини - сам трябва да си отговориш!!Ще ти подскажа-защо едно и също сирене в кварталната бакалийка струва 4.99лв/кг,а в Пикадили 4,29лв/кг
...Но когато някоя верига магазини си остави листовките в пощ.кутия и съответно датата,до която важът дадените цени в нея,тази верига магазини няма да позволи да ги продава на различни...

Между другото - за сиренето от голяма търговска верига съм съгласен, но какво ще кажеш за техника или за нещо друго, което има гаранция? Който не е ял попарата на големите вериги на тема гаранция, той не знае каква бомба със закъснител са няколкото спестени лева! Най-лошото е, че българинът все още избира само по цена (често по обясними причини), а почти не обръща внимание от КОГО купува! Да се надяваме, че някога и това ще се промени
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар