Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin или Alan Map 500 и PocketPC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Tuono,

Първите ми впечетления от машинката са много добри...още не съм тествал доста неща...за сега успях само да пробвам гледането на разни видео клипчета...се цел да му изтощя батерията по-бързо, за да мога да направя първоначалното зареждане на батерията (не че трябва да се разрежда де..но за всеки случей)...батерията беше на около 45% и ми отне 3часа и малко да я разреда до към 17% но там нещо се бъгна единия плеър който свалих и решиш да оставя машинката на мира, до като видя какво може да се свали от нета и си заслужава.

Хубавото е, че освен CF карта има и SD/MMC аз имах една 32МБ ММС карта която до сега нямаше за какво да я позлвам, а сега си намери приложение.

Машинката мисля да я изпозлвам за много други неща освен за ГПС навигация...в колата ще си е монтирам и като МР3 плауер...

Приложения много а за 340лв и сносен ГСМ с някви нормални възможности трудно се намира.

пс: между другото се оказа, че двата кожени калъфа са за покетРСто единият оргинален на Делл, а другия на някаква друга фирма но е доста сносен.
    [url]http://www.clubalfaromeo.com[/url]

Коментар

Не мога да ви смогна на писането...

Аз вече мисля, точно това да направя Гармина еТрех за 99$ с кабел за PDA или Лаптопа.

Коментар

Първоначално публикуван от VPetrov
        Може, има подобни преходници питай Fulda за подробности той кара точно с такава система: обикновен евтин GARMIN + кабел + PDA + софтуера на GARMIN IQUE. А напоследък гледам че се появяват и преходници от GARMIN 60C към bluethoot направо...И в такъв случай и агнето цяло и вълка сит...
        Това за BT+60C ми звучи интересно, дай малко повече подробности ако обичаш

Коментар

Хайде пак след дъжд качулка, но да се обадя и аз.
          Тя работа е свършила вече + понеже съм пристарстен и със стиснати зъби (за четящите тук знаят на кого съм привърженик) за целите, който изброяваш по-горе, Tuono е прав.

От изброените марки Garmin 60C е най - подходящ. Имаш базова пътна карта за Европа. Ако е подобна на Magellan, включва основни и междуселски пътища + ЖП линии, села, околовръстни градски шосета, реки, локви и прочее.

Според мен не се връзвай на евтината САЩ цена. Бързо ще Ти се развали апарата. То не че тук сервиза е супер, но поне имаш Евроцентрала на която да разчиташ.

И друго. Изчакай с покупката, защото моделите на Garmin са много стари разработки, а сезона на усилени продажби вече отминава + това, че Magellan нахлуха със серията eXplorist 100-600 + ХL, Garmin сигурно ще пуснат за 2006 ново поколение приемници = повече функции + качество + добра цена.

Хайде успех, че много дълго стана
          Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

Първоначално публикуван от KGB
            Не мога да ви смогна на писането...

Аз вече мисля, точно това да направя Гармина еТрех за 99$ с кабел за PDA или Лаптопа.
            Не си чел женски форуни като www.bg-mamma.com, там ще Ти изпият мозъка ако се намесиш
            Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

Първоначално публикуван от KGB
              Намери си из интернета описание на куплунга и дай в този случай някой да ти запои сериен порт, аз така направих защото не ми се даваха 40 лева за оригинален кабел със сериен порт

Ако може де, щото има модели, които не поддържат сериен порт.
              LZ1JJJ

Коментар

Иначе казано ме съветвате да изчакам с покупката на ГПС...било то гармин или алан.

Коментар

Бошлаф. Истината е по-печална и озъбена отколкото си представяш. Това е като влакчетата Пико и като компютрите. Купиш ли веднъж влизаш във вечен ъпгрейд. А най-подходящия момент да купиш винаги е утре.

Коментар

Dangerous Information

Ровя си аз из интернет за едни 3D карти за АЛАНА, и глей к'во ми се появи на екрана - след което започвам да се замислям:

###############################################################################

** WARNING ***

YOU HAVE ACCESSED A UNITED STATES GOVERNMENT COMPUTER. USE OF THIS COMPUTER
                    WITHOUT AUTHORIZATION OR FOR PURPOSES FOR WHICH AUTHORIZATION HAS NOT BEEN
                    EXTENDED IS A VIOLATION OF FEDERAL LAW AND CAN BE PUNISHED WITH FINES OR
                    IMPRISONMENT (PUBLIC LAW 99-474). REPORT SUSPECTED VIOLATIONS TO THE SYSTEM
                    SECURITY ADMINISTRATOR. WHEN NECESSARY, KEYSTROKE MONITORING IS UTILIZED TO
                    PROTECT THE LOCAL AREA NETWORK FROM UNAUTHORIZED USE. YOU SHOULD HAVE NO
                    EXPECTATION OF PRIVACY. ANYONE USING THIS SYSTEM EXPRESSLY CONSENTS TO SUCH
                    MONITORING.

Коментар

Ако това не е виц, много интересно кво ще правят всичките тия хора когато у тях гръмне тяхната си гражданска война? Не бутафорната от историята, а тая която ги чака ... Във всеки случай аз едва ли ще помагам на бежанците от там.

Коментар

?

Брей, нещо ми изчезна част от написаното преди малко. Некой да го е кьорил тук некъде ? Сигурно БРАУЗЕРА ми го изяде. Ама че хищен WINDOWS.

Коментар

Най накрая си взех GPS CompactFlash за покетРСто....с изход за външна антена коята си идва в комплекта.

Вече го пробвах няколко дена и работи добре...батерията на покетРСто изкарва по един ден каране от сутрин до вечер без проблеми.

Карта на България ме изненада приятно...имад доста неща по нея като за неофициална карта...но пък например липсва новият път от циганската махала до бул.Цар Борис.

КомпактФлаш ГПС струва кам 250лв. и идва в комплетк с външна антена идеялна за монтиране на таблото на колата, също в комплекта има и PCMCII (или там както се водеше) адаптор за лаптоп.

Силата на сигнала е доста добра...до като си карам по Софийските улици средно работи с по 7спътника...не знам дали това е добре или зле като резлутат.

За по натам съм решил да си взема и Гармин еТрех за 99$ за да мога да го ползвам с колелото си.

Мерси още веднъж за вашите отговори.

Коментар

Каква марка, и жекторните карти на К2 ли ползваш? Ако да с какъв софтуер за Pocket PC-то?
                            LZ1JJJ

Коментар

Марката на ГПС е Billionton и идва с някъв софт gps diag.

още съм начинаещ и не знам кои са К2 ???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X