някой има ли представа дали има някаква пътеко от ботевград до етрополе през гората?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
път ботевград - етрополе
Свий
X
-
До: път ботевград - етрополе
Както Сабин каза без ГПС и карта ще си е "откривателство", но ето все пак един маршрут (има и няколко други
) от Бухово (до София), през връх Мургаш, Витиня (там има бариера, но ако си с мотор можеш и да минеш, иначе ключа го държат на КПП-то след бензиностанцията, отваряли са ми няколко пъти), от там малко асфалт до Камарци-Стъргел и от там нагоре х. Чавдар, покраи връх Баба наляво и надолу та до Етрополе:

Успех
П.С.
По-добре си вземи ГПС (ако още нямаш
) и картата на Сабин, ще ти е много по лесно там почти всички пътчета са описани
Коментар
-
да де аз имах предвид за гпс карта =]. бях гледал на 1 гпс че на картата нямаше никакъв път до етрополе =[ и за това питах дали някои знае пътека от ботевград.та ако може някой да качи трака (ако е възможно) та да си го сложа и аз =] (аз все още нямам гпс ама ми предстой тея дни да си купя)
Коментар
-
Пратих Ви лично съобщение.Първоначално публикуван от juju Преглед на мнение...аз все още нямам гпс ама ми предстой тея дни да си купя
Коментар
-
@Yaro понеже не мога да пиша лс-и (трябва да видя защо) ще ти отговоря в темата.
Мерси но не съм заинтересуван.имам подобен PDA GPS (loox n560) но ми трябва нещо по-стабилно за из гората.и за това съм се спрял на 60CSx.
Коментар
-
Убеден съм ,че има път от Ботевград до х. "Рудината". Ако не вали сняг на 19.07 тръгваме от Етрополе за Рудината а от там през Шиндарника , Баба и Кашана до Етрополе.Ако искаш ,качи се на рудината и оттам да караме заедно.Моя тел .е 0878 722 550 Тодор.С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !
Коментар
-
Бе, пич, тая тема е спряна преди една година ...Първоначално публикуван от dvasladoleda Преглед на мнениеУбеден съм ,че има път от Ботевград до х. "Рудината". Ако не вали сняг на 19.07 тръгваме от Етрополе за Рудината а от там през Шиндарника , Баба и Кашана до Етрополе.Ако искаш ,качи се на рудината и оттам да караме заедно.Моя тел .е 0878 722 550 Тодор.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар