някой има ли представа дали има някаква пътеко от ботевград до етрополе през гората?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
път ботевград - етрополе
Свий
X
-
До: път ботевград - етрополе
Както Сабин каза без ГПС и карта ще си е "откривателство", но ето все пак един маршрут (има и няколко други) от Бухово (до София), през връх Мургаш, Витиня (там има бариера, но ако си с мотор можеш и да минеш, иначе ключа го държат на КПП-то след бензиностанцията, отваряли са ми няколко пъти), от там малко асфалт до Камарци-Стъргел и от там нагоре х. Чавдар, покраи връх Баба наляво и надолу та до Етрополе:
Успех
П.С.
По-добре си вземи ГПС (ако още нямаш) и картата на Сабин, ще ти е много по лесно там почти всички пътчета са описани
Коментар
-
да де аз имах предвид за гпс карта =]. бях гледал на 1 гпс че на картата нямаше никакъв път до етрополе =[ и за това питах дали някои знае пътека от ботевград.та ако може някой да качи трака (ако е възможно) та да си го сложа и аз =] (аз все още нямам гпс ама ми предстой тея дни да си купя)
Коментар
-
Първоначално публикуван от juju Преглед на мнение...аз все още нямам гпс ама ми предстой тея дни да си купя
Коментар
-
@Yaro понеже не мога да пиша лс-и (трябва да видя защо) ще ти отговоря в темата.
Мерси но не съм заинтересуван.имам подобен PDA GPS (loox n560) но ми трябва нещо по-стабилно за из гората.и за това съм се спрял на 60CSx.
Коментар
-
Убеден съм ,че има път от Ботевград до х. "Рудината". Ако не вали сняг на 19.07 тръгваме от Етрополе за Рудината а от там през Шиндарника , Баба и Кашана до Етрополе.Ако искаш ,качи се на рудината и оттам да караме заедно.Моя тел .е 0878 722 550 Тодор.С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !
Коментар
-
Първоначално публикуван от dvasladoleda Преглед на мнениеУбеден съм ,че има път от Ботевград до х. "Рудината". Ако не вали сняг на 19.07 тръгваме от Етрополе за Рудината а от там през Шиндарника , Баба и Кашана до Етрополе.Ако искаш ,качи се на рудината и оттам да караме заедно.Моя тел .е 0878 722 550 Тодор.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар