Обява

Свий
Няма добавени обяви.

път ботевград - етрополе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• път ботевград - етрополе

някой има ли представа дали има някаква пътеко от ботевград до етрополе през гората?

До: път ботевград - етрополе

Знаем една много приятна, но не точно от Ботевград, по-скоро от магистралата до с. Бойковец (над Етрополе). Alex Markov ще може да качи и покаже трак.

Коментар

много ще съм благодарен , защото имам вила до етрополе и ще ми е голям кеф да тръгна от софиа и да стигна до вилата с мотора =].благодаря предварително

Коментар

Има пътища и пътеки от София до 1км преди Етрополе по черно, но без GPS и OFFRoad картата няма да се оправиш - има много разклонения.

Коментар

Както Сабин каза без ГПС и карта ще си е "откривателство", но ето все пак един маршрут (има и няколко други) от Бухово (до София), през връх Мургаш, Витиня (там има бариера, но ако си с мотор можеш и да минеш, иначе ключа го държат на КПП-то след бензиностанцията, отваряли са ми няколко пъти), от там малко асфалт до Камарци-Стъргел и от там нагоре х. Чавдар, покраи връх Баба наляво и надолу та до Етрополе:

Успех
          П.С.
          По-добре си вземи ГПС (ако още нямаш) и картата на Сабин, ще ти е много по лесно там почти всички пътчета са описани

Коментар

да де аз имах предвид за гпс карта =]. бях гледал на 1 гпс че на картата нямаше никакъв път до етрополе =[ и за това питах дали някои знае пътека от ботевград.та ако може някой да качи трака (ако е възможно) та да си го сложа и аз =] (аз все още нямам гпс ама ми предстой тея дни да си купя)

Коментар

Първоначално публикуван от juju Преглед на мнение
              ...аз все още нямам гпс ама ми предстой тея дни да си купя
              Пратих Ви лично съобщение.

Коментар

@Yaro понеже не мога да пиша лс-и (трябва да видя защо) ще ти отговоря в темата.

Мерси но не съм заинтересуван.имам подобен PDA GPS (loox n560) но ми трябва нещо по-стабилно за из гората.и за това съм се спрял на 60CSx.

Коментар

току що си го купих и сега го разучавам.Да ми е честит.А доколкото трака някой може ли да го качи??

Коментар

Убеден съм ,че има път от Ботевград до х. "Рудината". Ако не вали сняг на 19.07 тръгваме от Етрополе за Рудината а от там през Шиндарника , Баба и Кашана до Етрополе.Ако искаш ,качи се на рудината и оттам да караме заедно.Моя тел .е 0878 722 550 Тодор.
                    С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

Първоначално публикуван от dvasladoleda Преглед на мнение
                      Убеден съм ,че има път от Ботевград до х. "Рудината". Ако не вали сняг на 19.07 тръгваме от Етрополе за Рудината а от там през Шиндарника , Баба и Кашана до Етрополе.Ако искаш ,качи се на рудината и оттам да караме заедно.Моя тел .е 0878 722 550 Тодор.
                      Бе, пич, тая тема е спряна преди една година ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X