Koлата е с гпс от седмица я имам как се пуска тоя гпс какво ли не натисках неможах да го намеря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
GPS нa Nissan Primera 2003г?
Свий
X
-
Re: gps нa nissan primera 2003г?
за какъв тип GPS става въпрос ? Чип за проследяване на автомобила през GPS или навигация вградена в колата ви ?S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
-
Колега ти си със CD навигация...имаш ли диск за нея ??? утре отиди по пътя за Драгалевци в магазина Субару точно преди гробищата на Драгалевци като се качваш в дясно...ще го видиш не е малък...до пътя е...търсиш Николай....предупредил съм го...ще ти помогне !S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
Коментар
-
Aз съм от Бургас.Можели да ми пратиш на е-майл или по пощатаПървоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнениеКолега ти си със CD навигация...имаш ли диск за нея ??? утре отиди по пътя за Драгалевци в магазина Субару точно преди гробищата на Драгалевци като се качваш в дясно...ще го видиш не е малък...до пътя е...търсиш Николай....предупредил съм го...ще ти помогне !
Коментар
-
До: Re: gps нa nissan primera 2003г?
Имам Нисан Алмера Тино 2003г. и е с CD навигация ка мога да се сдобия с такова CD питах в магазина на Рено - Нисан и там ми отговориха че няма изработена карта за България дори за новите модели какво да правя дай някакъв съвет от Русе съм.Първоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнениеКолега ти си със CD навигация...имаш ли диск за нея ??? утре отиди по пътя за Драгалевци в магазина Субару точно преди гробищата на Драгалевци като се качваш в дясно...ще го видиш не е малък...до пътя е...търсиш Николай....предупредил съм го...ще ти помогне !Последно редактирано от Pacific; 27-09-10, 22:39.
Коментар
-
От: GPS нa Nissan Primera 2003г?
И аз питам за нисан алмера тино има ли напредък...!Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Колеги,
Аз карам Ситроен С5, който е май вече единствената офроуд машина извън джиповете
. Е няма 4х4, но се вдига достатъчно, за да минеш по бългаските офроуд пътища /повечето са ни такива
/.
Вижте ТУК какво има като карти за Вашите джипове. Има доста неща. За България ме съмнява да има подробна карта, но не съм проверявал...Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Предния пост беше по темата за Нисан X-Trail - няколко теми по-долу. Въпреки това линка ще Ви свърши работа - темата е за навигационните системи на Renault/Nissan. А аз ще внимавам повече, когато пиша между 2 телефонни разговора. Можете да започнете с четене на ТОВА. Също така можете да погледнете и ТУК. Като цяло точно за Вашие автомобили не открих много информация, но все от някъде трябва да се тръгне. Просто попитайте - все някой ще знае.Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Колегата с С5, мааалко си назад с материала за картитеПървоначално публикуван от ISG Преглед на мнениеКолеги,
Аз карам Ситроен С5, който е май вече единствената офроуд машина извън джиповете
. Е няма 4х4, но се вдига достатъчно, за да минеш по бългаските офроуд пътища /повечето са ни такива
/.
Вижте ТУК какво има като карти за Вашите джипове. Има доста неща. За България ме съмнява да има подробна карта, но не съм проверявал...
http://allautoinfo.org/gps/4684-navi...2010-2011.html
това е за хората с не-Ситроен,
http://allautoinfo.org/gps/4750-navt...v20102011.html,
а това е за теб.Когато не знаеш какво да кажеш, най-добре си мълчи!
Последно редактирано от Pacific; 20-11-10, 21:35.
Коментар
-
Е, не може всички да сме напред с материала, като Вас Колега. Благодаря за линковете - хубаво е да научи нещо ново човек. Давам в мненито си това, което аз съм открил - всеки сам за себе си решава дали му върши работа или не.Nothing comes from nothing...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар