Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на GPS.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Избор на GPS.....

Здравейте на всички!
    След като прегледах най-общо мненията, отидох до Метро. Където изумен констатирах че предлагат само един модел на Гармин. Стигнах до геотрейд, където побарзаха да ми продадат GPS60.
    Някой купувал ли е от Амазон да речем. Има значителна разлика в цените. Каква е уловката?

Коментар

Уловка няма - стига да имаш някой в usa който да ти го донесе - с DHL май излиза доста скъпо с обикновенна пратка има голям шанс да ти го гепят в България.
      Аз си купих от walmart online etrex venture cx за около 200 лева под цената в geotrade.
      Виж ако се опре до ползване на гаранция незнам как седят нещата - но тия гармини са си доста здрави машинки :>
      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Благодаря ти!
        Само да питам за евентуалния софтуер, дали е същия по качество и количество?

Коментар

Първоначално публикуван от Torby Преглед на мнение
          Някой купувал ли е от Амазон да речем. Има значителна разлика в цените. Каква е уловката?
          Както каза колегата уловка няма. Аз си поръчах Venture CX за 180$ от Амазон точно. Купих си го от тук с дебитна виза без проблем, но го пратих на човек в USA който другия месец си идва. Транспорта до тук е около 15-30$ но проблема е че тук ще ти набухат мито и ДДС ако си го поръчаш до БГ

Коментар

Първоначално публикуван от Torby Преглед на мнение
            Благодаря ти!
            Само да питам за евентуалния софтуер, дали е същия по качество и количество?
            Първоначално публикуван от hgeorgiev Преглед на мнение
            Както каза колегата уловка няма. Аз си поръчах Venture CX за 180$ от Амазон точно. Купих си го от тук с дебитна виза без проблем, но го пратих на човек в USA който другия месец си идва. Транспорта до тук е около 15-30$ но проблема е че тук ще ти набухат мито и ДДС ако си го поръчаш до БГ
            Това ясно, но както попита човека, като ни дойде с една американска карта да кажем - какво правим. Ако си го вземеш от тук си е с тукашна. Такава може ли да се качи тук (най-вероятно може де, ама безплатна ли или за 300лв. - което би обезмислило покупката от там ... )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X