Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на GPS.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на GPS.....

Здравеите!
    Искам една консултация. Имам намерение да си купя ГПС. Двоумя се между Гармин GPSMAP 60 и ETREX LEGEND Cx. Не ми се дават повече от 500-550 лв. Трябва ми за off-road с кола и MTB, както и за пешаходен туризъм. Не държа на цветен екран и други глезотий. Известно време ползвах ETREX LEGEND , но не ми хареса. Много бавен и губи сигнал в гората. Ползвах и GPSMAP 60Cх, много ми хареса но не ми се дават 800 лв.
    Дайте съвет моля ви.
    Последно редактирано от mastora; 19-04-07, 00:28.

Re: Избор на GPS.....

Искаш ли Map 60CS за 600лв. на 1 година е работи перфектно

Коментар

Map 60 за мен има 2 много сериозни недостатъка в сравнение с 60Сх. Той е само с 24 MB вътрешна памет за карти (без възможност за разширяване с microSD карта) и приемникът му е от по-старо поколение.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        приемникът му е от по-старо поколение.
        Това значи ли ,че е по слаб .....

Коментар

Не съм 100% сигурен , но мисля че на 60 цс вътр. памет е 64 , а не 24 , ама вече го няма в сайта на геотрейд да проверя.

Коментар

GPSMAP 60Cх....иначе -
            Първоначално публикуван от mastora Преглед на мнение
            Много бавен и губи сигнал в гората.
            нЕма начин. за съжаление доброто си струва к'вото струва....
            но това ще бъдат едни отлично похарчени 800 лв.
            тука може да видиш едно-друго относно различните процесори
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/tuono/Sirf_III.htm

Коментар

Map60CS е с 54 МБ памет и нищо, че е със старият чипсет се държи много добре. Според мене си заслужава горната оферта.

Коментар

Първоначално публикуван от neocom Преглед на мнение
                Map60CS е с 54 МБ памет и нищо, че е със старият чипсет се държи много добре.
                Някой да обърна внимание, че питането (и съответно моят отговор) беше за Map 60, а НЕ за Мар 60 CS?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Няма значение!
                  Вече се излъгах и си купих 60Cx
                  Сега лудата лада си има налигатор.....е са вече няма спирка

Коментар

Двоумя се между Гармин GPSMAP 60 и ETREX LEGEND Cx. Не ми се дават повече от 500-550 лв. Ползвах и GPSMAP 60Cх, много ми хареса но не ми се дават 800 лв.
                    хе-хе
                    болестта ти е ескалирала много бързо и с изключителни усложнения
                    правилна покупка, честито

Коментар

Няма значение! Вече се излъгах и си купих 60Cx
                      Не си се излъгал. ГПС-ът е хубав и ще ти върши добра работа. Както за офроуд, така и за пешеходен туризъм. Вярно, че ти иде по-скъп, ама мисля, че си струва. По-добре е да добавиш някаква сума към първоначалната инвестиция, отколкото да вземеш нещо, от което ще се разочароваш бързо, защото ще установиш, че като влезеш в по-гъста гора нямаш навигация или пък ще искаш да качиш някоя по-нова карта с повече информация, но няма да можеш, защото паметта е малко и не може да се разширява.

Честито и със здраве да си го ползваш!
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Не си се излъгал. ГПС-ът е хубав и ще ти върши добра работа. Както за офроуд, така и за пешеходен туризъм. Вярно, че ти иде по-скъп, ама мисля, че си струва. По-добре е да добавиш някаква сума към първоначалната инвестиция, отколкото да вземеш нещо, от което ще се разочароваш бързо, защото ще установиш, че като влезеш в по-гъста гора нямаш навигация или пък ще искаш да качиш някоя по-нова карта с повече информация, но няма да можеш, защото паметта е малко и не може да се разширява.

Честито и със здраве да си го ползваш!
                        Подкрепям колегата, че това е най-добрия "ръчен" приемник на Garmin! Единствения му недостатък според мен, е че е малко по-масивен и тежък в сръвнение с останалите от подобен род. Но както и компютрите така и при ГПС-ите, технологиите се усъвършенстват и съответно до година можем да се радваме на същото качество и екстри в много по-компактна форма!

Коментар

Благодаря ви за мненията.
                          Вече го тествах в дън горите тилилейски и съм много доволен. Тествах го с колелото и с колата. Само ме е яд ,4е ми го дадоха (явно по грешка) с някаква ротираща карта (май на Сабин) която погрешка изтрих и сега нямам навигатор. На тази екстра много се изкефих..
                          ... а за мен размера няма значение.......
                          Поздрави.

Коментар

Благодаря ви за мненията.
                            Вече го тествах в дън горите тилилейски и съм много доволен. Тествах го с колелото и с колата. Само ме е яд ,4е ми го дадоха (явно по грешка) с някаква ротираща карта (май на Сабин) която погрешка изтрих и сега нямам навигатор. На тази екстра много се изкефих..
                            ... а за мен размера няма значение.......
                            Поздрави.
                            честито за ГПС колко струва един такав ГПС като твоя и каде мога да го намеря
                            KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

http://www.geotrade.bg/productslist.php?Brand=31

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X