Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Гармин!!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Покупка на Гармин!!!!!

Пардон,не Ниви,а Нуви.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнение
      Пропуснах да отбележа,че посочената цена 349 Е се отнасяше за NUVI 350.
      е то това е повече от цената в метро.

Коментар

Понеже промоцията в метро върви от днес ми е интересно имат ли много бройки или са сложили по една в град ? Ако някой купи , нека да сподели .

Коментар

мдааа...и в Германия 2ма мой приятели си купиха Нуви 350 с карта на Европа за по 349 Евро с 24м еврогаранция за всички държави. А тук още незнаят че след влизането ни в Евросъюза 2 годишната гаранция за всички стоки е задължителна !!! ...ма ша влезнат в час де само трябва някой яко да припищи в комисията за защита на потребителя и нещата в миг ща намерят пътечката към истината а Геотрейд ще лапне глобата
          S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
          или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
          пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Някой ползвал ли е гаранцията въобще е въпроса? Аз не знам някой Garmin да се е развалил от самосебеси. Тези дето сме ги размазали на моторите и ATV-тата не ги броя

Коментар

До: Покупка на Гармин!!!!!

Здравейте!
              Моля ви някой да ми каже, Nuvi 265W може ли да се ползва на камион?

Коментар

Ами не виждам какъв може да е проблема, колега. Както с колата можеш да обикаляш света, така и с камиона.
                Взимай, без да му мислиш. Вече за картите, попрочети в раздела.

Коментар

Първоначално публикуван от pastrikos Преглед на мнение
                  Здравейте!
                  Mоже ,аз го ползвам и в колата и в камиона.
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от pastrikos Преглед на мнение
                    Здравейте!
                    Може би имаш впредвид дали има в самият gps опция за камион ли (да отбягва забранените пътища за камион)?

Коментар

По принцип трябва да се вземат в предвид особеностите за камион. Примерно височини на подлези и мостове, места, забранени за камиони и т.н. По принцип, Гармин си имат опция за камион, но в инструментите за правене на карти не съм видял някаква опция да се обозначават забрани за камиони. Може и да бъркам, де.
                      В действителност, ако се зареди с карта, подходяща за камион, ще стане добър навигатор, но не зная дали някой прави такива карти ...

Коментар

Има и "специална" навигация за камион:
                        http://www.garmin.bg/?s=5&i=215

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
                        ... в инструментите за правене на карти не съм видял някаква опция да се обозначават забрани за камиони. Може и да бъркам, де.
                        Прикачени файлове
                        Само с мързел не става, трябва и акъл...

Коментар

Въпросът е че в картите няма инфо за камион - тоест кат влезеш с тира в центъря нама информация която да каже - не може.
                          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
                            Може би имаш впредвид дали има в самият gps опция за камион ли (да отбягва забранените пътища за камион)?
                            И ниските мостове, и такива ограничени за макс. допустима маса.
                            [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Относно цените на навигациите в Европа. Аз си купих Garmin nuvi 765T от amazon.co.uk и ми излезе 520лв + 30лв за пощенски разходи. Предполагам че и амазон също като метро имат някакви по-специални договорки с гармин и за това предлагат такива цени. Факт е обаче, че хората в "белите" държави могат да пазарят далеч по-евтино от нас. Проблемът е че не доставят до България. Аз лично направих поръчката с адрес на приятел в Англия и той ми го изпрати по пощата. Струваше си да чакам 2 седмици. Дори има включен доживотен абонамент за трафик информация в UK (Не че има голямо значение, просто казвам). Ако имате приятели/познати в Англия, Германия или Франция и не ви пречи да почакате малко за доставката може да приложите същата схема. Успех на всички

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X