мдааа...и в Германия 2ма мой приятели си купиха Нуви 350 с карта на Европа за по 349 Евро с 24м еврогаранция за всички държави. А тук още незнаят че след влизането ни в Евросъюза 2 годишната гаранция за всички стоки е задължителна !!! ...ма ша влезнат в час де само трябва някой яко да припищи в комисията за защита на потребителя и нещата в миг ща намерят пътечката към истината а Геотрейд ще лапне глобата
S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
Някой ползвал ли е гаранцията въобще е въпроса? Аз не знам някой Garmin да се е развалил от самосебеси. Тези дето сме ги размазали на моторите и ATV-тата не ги броя
Ами не виждам какъв може да е проблема, колега. Както с колата можеш да обикаляш света, така и с камиона.
Взимай, без да му мислиш. Вече за картите, попрочети в раздела.
По принцип трябва да се вземат в предвид особеностите за камион. Примерно височини на подлези и мостове, места, забранени за камиони и т.н. По принцип, Гармин си имат опция за камион, но в инструментите за правене на карти не съм видял някаква опция да се обозначават забрани за камиони. Може и да бъркам, де.
В действителност, ако се зареди с карта, подходяща за камион, ще стане добър навигатор, но не зная дали някой прави такива карти ...
Относно цените на навигациите в Европа. Аз си купих Garmin nuvi 765T от amazon.co.uk и ми излезе 520лв + 30лв за пощенски разходи. Предполагам че и амазон също като метро имат някакви по-специални договорки с гармин и за това предлагат такива цени. Факт е обаче, че хората в "белите" държави могат да пазарят далеч по-евтино от нас. Проблемът е че не доставят до България. Аз лично направих поръчката с адрес на приятел в Англия и той ми го изпрати по пощата. Струваше си да чакам 2 седмици. Дори има включен доживотен абонамент за трафик информация в UK (Не че има голямо значение, просто казвам). Ако имате приятели/познати в Англия, Германия или Франция и не ви пречи да почакате малко за доставката може да приложите същата схема. Успех на всички
Коментар