Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Гармин!!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Гармин!!!!!

Не знам в случая кой е некоректен:Метро или Геотрейд?
    Преди 1 ден си купих едно NUVI 350 от Гармин и понеже вече имах купен преди година и един 60 CS според мен нормално попитах няма ли да има някаква отстъпка-отговора беше"няма начин в момента".Какво беше учудването ми когато днес го виждам в новия каталог на Метро на цена 658.80 при цена на Геотрейд 800лв?!
    Но както и да е,поне колегите който са имали намерение да си купуват да изчакат 2 дни.
    VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Re: Покупка на Гармин!!!!!

Благодаря за информацията колега. Точно на време идва ...

Коментар

И мен, като дилър на геотреид малко ме дразни тази работа с метро. Значи централата на гармин имали договор с централата на метро и тукашното представителство на гармин били едва ли не само предозвачи(и те не са много доволни) Аз като дилър не взимам такива големи отстъпки на каквито метро ги продава на крайни клиенти! Това което правя е че не продавам моделите които в метро са на промоция. Ако някой иска такъв модел го изпращам в метро - така никой не ми се сърди.

Коментар

И аз си мислех че най вероятно Метро са причината,затова и не съм правил скандали в Геотрейд

Коментар

Но можеха/Геотрейд/поне да кажат-така и така по -добре си го купете след два дена в Метро

Коментар

Колега inox ако беше казал че ще вземаш този модел можеше да ти спестя разликата в цените щото гледах брошурите на метро още в петък
            Николай Папазов

Коментар

Между другото в метро е подобна ситуацията и с компютрите и периферията така че ако някой купува такива неща е хубаво да хвърля по едно око на метро.Аз например от там си купих минитор щото като отидох при търговец на копютри и той ми каза земи си от метро,че там ги продават на цената на която аз ги купувам(е каза ми сигурно щото ми е кръсник )
              Николай Папазов

Коментар

Според мен извода е, че тия от Геотрейд трябва да се поогледат малко и да намалят цените си.Ето ви пример - през януари си купих от тях нуви 310 за 640 лв, сега цената му в сайта им е 670лв.Вместо да намаляват цените, те ги вдигат.Сигурно още не са чули за пазарна икономика и конкурентни цени.Мислят си, че все още са монополисти на пазара.Това се е лично мое мнение.
                ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
                  Колега inox ако беше казал че ще вземаш този модел можеше да ти спестя разликата в цените щото гледах брошурите на метро още в петък
                  Кой да ти предположи че ще стане така?!Карай,здраве да е.Както се казва:бития-бит,е...я-е...н Въпроса е и други колеги да не се прекарат.

Коментар

Вижте цените на гармините в европа. Мисля че цените в БГ са нормални за европа.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                      Вижте цените на гармините в европа. Мисля че цените в БГ са нормални за европа.
                      Прав си.Мой приятел преди две седмици си купи NUVI 310 с картата за Европа от Германия за 350 Е

Коментар

Колеги, кое му правилното.350 евро са 700лв - тук нуви 310 без карта е 670лв и като купиш картата на Европа още 340лв стават 1010лв.Ако смятате, че това са нормални цени - здраве.
                        ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

В Антверпен /Белгия/ преди две седмици 349 EUR във всички магазини за GSM.Естествено с карта на Европа.Точно толкова е и Том Том. Така,че Геотрейд да си ги продават както искат,стига да има кой да купува.

Коментар

Пропуснах да отбележа,че посочената цена 349 Е се отнасяше за NUVI 350.

Коментар

Абе при условие,че има покети +GPS, що се занимавате със НУВИ,МУВИ.Нека си ги продават.Метро гайда/излекувания/си работи супер в Европа/бялата и част/.Там хората масово ползват Ниви и Том Том,може би щото са прагматични и не дават толкоз много пари за вградена навигация.Аз имах мерак за Нуви,ама като им видях на ония цените и какво могат и като иждам тук,какво могат си карам с покета+един боен Магелан за форсмажорни ситуации.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X