Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и коментари за моделите 2WD.

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпроси и коментари за моделите 2WD.

Има доста луди типове:

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
      Има доста луди типове:

Лол! Какво е това нещо? КФХ 700? Доста добре е направен и много ми харесва

Коментар

Има доста луди типове:

Луда работа ,но на мен грам не ми харесва!

Коментар

Е то тфа нещо не може да се разбере какво е ... То няма един отличителен белег... Всичко по него е сменено...

Коментар

KFX700 модифициран от FUNDY за драг тестове! Този мотор би трябвало да надвишава 120к.с.
            Наистина няма нищо общо със стандартния, според мен цената на този модел ще стигне 50,000$ и според мен е супер нефункционален за по различен терен от пясък!

Коментар

Някои американци са болни мозъци на тема драг с атв-та, било то в пустиня или на асвалт.
              Случайно попаднах на едни доста интересни снимки от един щатски форум. Става дума за Хонда ТРХ400 с турбо и интеркулер.
              Ето и снимките:

Общо взето след месец двигателят не е издържал. Охлювът е от някакъв Доч. И сега следва ремонт с по-усилени части и кит на 440куб.
              Ето и линк към въпросната тема ако на някой му е интересно и има желание да преведе по-съществените неща.

http://www.exriders.com/vbb/showthre...ht=400ex+turbo

Ето още 2 интересни индивида :

Обърнете внимание на бутилката в ляво.

И още една турбинирана 400-ка :

Айде спирам се, че прекалих с фотосите май.
              Като цяло какво ли не правят американците по атв-тата си.
              Наското гледах Банши с азотна система.

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
                Е то тфа нещо не може да се разбере какво е ... То няма един отличителен белег... Всичко по него е сменено...
                Има има.. Мястото на радиатора,задната ос,предната пласмаса,седалката ...
                [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                  ...Т'вай машината...
                  Еи к'во стана няколко от наще полудяха по този модел!? Караха на Ники и сега ще взимаме 3бр. Polaris лелеееееее , немога да повярвам. Въпреки че като се замисля е добра сглобка! Наистина и мен ме изуми този модел как се движеше по трасета пълни с камани и коловози. При това го караше човек които не е много добър със скорости!

Коментар

Полудях от от този КТМ, развиват му се всевъзможни болтове. Сега ми се бяха отвили болтовете които държат задния венец и четирите!!! Всичко отвивам и завивам с локтайт, да видим дали ще се развият пак. Това се оказа ОГРОМЕН проблем които води до фрапиращи щети! Ако не се види навреме луфта при определения болт става хлабина и води до голями проблеми. Последния път когато ми се отви болт, това бе на главината и изяде шлиците и превъртя. Дано локтайта помогне...!

Коментар

• До: Въпроси и коментари за моделите 2WD.

Полудях от от този КТМ, развиват му се всевъзможни болтове. Сега ми се бяха отвили болтовете които държат задния венец и четирите!!! Всичко отвивам и завивам с локтайт, да видим дали ще се развият пак. Това се оказа ОГРОМЕН проблем които води до фрапиращи щети! Ако не се види навреме луфта при определения болт става хлабина и води до голями проблеми. Последния път когато ми се отви болт, това бе на главината и изяде шлиците и превъртя. Дано локтайта помогне...!
                      Ми............. ти руска кола карал ли си, явно че като си вземеш ново АТВ-е(КТМ) сваляш всички болтове и гайки и смяна с нови подходящи за тая цел. А не се доизказах за руската кола има и друг начин на завиване(стягане) взимаш един чук и почваш да ги ковеш малко е проблемс развиването после ама като му дойде времето тогава ще го мислиш.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Абе ATV-то до мемента (2000-3000км.) никакъв проблем не ми е дал освен последствия от развити болтове. Толкова ми харесва как върви и се държи в гората че съм влюбен в него. Трябва обаче да се вземат мерки за тези болчета.

Коментар

На всички дертове с POLARISA има измислени неща,ситна резба-на всякъде по окачването!Абе не са вчерашниКато ви слушам какви неща ви се развиват,тръпки ме побиватПри мен най-много се развиват болтове на пласмасотиите!
                          Eвгени Филчев
                          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

И локтайта не помага много. Главините след известно време пак се развиват. Има маниаци които увиват всички болтове с тел, но ми се вижда доста трудоемко. Пък и това е ако не мислиш да го развиваш, а при КТМ няма такива случаи.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Страх ме е да го напиша, но от вече две-три карания нямам едно развито болче. След като измазах 2 шишенца с локтайт изглежда проблема е решен. А специялно главините освен омазването имаше и зверски стягане с тръба, сега пробвах да ги отвия и неуспях - което е добре.
                              А дано съм си решил проблема вече.

Коментар

АТВ КТМ-цък тук
                                Eвгени Филчев
                                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X