Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и коментари за моделите 2WD.

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Въпроси и коментари за моделите 2WD.

Около тази година най-доброто според мен е YFZ 450 други варианти са TRX 400 - 450 , LTZ!

Коментар

ктм 450sx за момента е най здравата машина без кривене на задна ос и с перфектен двигател

Коментар

YFZ 450 - алуминиева рама, не е добре, пак от форума.
        KTM скъп, и изисква постоянна поддръжка, повече от други, аз така разбрал. За сега, за мен LTR печели.

Коментар

Според мен точната машина за MX е YFZ-ката.
          Kawasaki KX250F

Коментар

TRX 450 2006г става ли? Или имат някой проблем, виждам че е къси носачи.
            Или TRX 400 2003г въздушно. Цената 3500лв.
            На мен ми трябва да скоча, и да не страхувам много за него. И ако счупи нещо, да има части.

Коментар

YFZ450 не е с алуминиева рама!!!
              Ти питаш за модели преди 2006г. И всички те са с къси носачи, освен ако не е разширяван допълнително. Има изгодни Сузукита от 2007 и са фабрично широки!
              Вземете прочетете малко повече преди да пишете!

Коментар

Първоначално публикуван от toxidermist Преглед на мнение
                TRX 450 2006г става ли? Или имат някой проблем, виждам че е къси носачи.
                Или TRX 400 2003г въздушно. Цената 3500лв.
                На мен ми трябва да скоча, и да не страхувам много за него. И ако счупи нещо, да има части.
                Колега и двата модела стават и не би трябвало да се притесняваш с тях.Относно за частите :
                Honda TRX 400 EX 03 http://www.babbittsonline.com/pages/...d/7/Honda.aspx
                Honda TRX 450R 06 http://www.babbittsonline.com/pages/...d/7/Honda.aspx
                Последно редактирано от nvkolev; 16-10-09, 19:06.
                Kawasaki KX250F

Коментар

А относно за Поларис Предатор 500кубика 2007г. от пред има едни фтулки които са посвършили и каде мога да ги намеря? Да ми кажете нещо за машинката ходя да карам около Русе ама няма с кого. А сам да даваш газ не е много полезно .
                  Последно редактирано от Desislav Cekov; 24-12-09, 22:17.

Коментар

Първоначално публикуван от tedko86 Преглед на мнение
                    а относно за поларис предатор 500кубика 2007г.от пред има едни фтулки които са посвуршили и каде мога да ги намеря.Да ми кажете нещо за машинката ходя да карам около русе ама няма с кого.а сам да даваш газ не е много полезно.
                    Занеси ги на стругар, най-добре заедно с нещата около тях за да си види точни рзмери.
                    Последно редактирано от Desislav Cekov; 24-12-09, 22:16.

Коментар

A пръта на кормилото как се вади, избива ли се от долу дето има и лагер?
                      Последно редактирано от Desislav Cekov; 24-12-09, 22:15.

Коментар

Първоначално публикуван от tedko86 Преглед на мнение
                        А относно за Поларис Предатор 500кубика 2007г. от пред има едни фтулки които са посвършили и каде мога да ги намеря? Да ми кажете нещо за машинката ходя да карам около Русе ама няма с кого. А сам да даваш газ не е много полезно .
                        За много години на всички, разглобих го и видях че това не са фтулки а лагери отпред на реиката каде мога да ги намеря някои ако знае ще е много добре.
                        Последно редактирано от Desislav Cekov; 03-01-10, 13:00.

Коментар

Здравейте ! Имам нужда от сервизна книга за Поларис аутлоу 525 2007г. Търсих из нета,но точно за този модел няма,има за аутлоу 500,но той не ми върши работа (за двигателя и ел.инсталация,а и за останалото май не е са 1към1...) За двигателя пък гледах сервизна книга на КТМ,но там няма така подробна информация,както в поларския мануал.. Таа ако някой го има,ще съм му благодарен!
                          [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от Бойко Преглед на мнение
                            Здравейте ! Имам нужда от сервизна книга за Поларис аутлоу 525 2007г. Търсих из нета,но точно за този модел няма,има за аутлоу 500,но той не ми върши работа (за двигателя и ел.инсталация,а и за останалото май не е са 1към1...) За двигателя пък гледах сервизна книга на КТМ,но там няма така подробна информация,както в поларския мануал.. Таа ако някой го има,ще съм му благодарен!
                            Имам го, на диск и на книга но незнам как да го кача във форума!
                            Другия вариант е в нета, плащаш си 2-3$ и го теглиш, става бързо пробвал съм с два мануала!
                            Eвгени Филчев
                            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                              Имам го, на диск и на книга но незнам как да го кача във форума!
                              Другия вариант е в нета, плащаш си 2-3$ и го теглиш, става бързо пробвал съм с два мануала!
                              PDF Формат ли е ? И само един файл ли е ? Ако да просто сваляш файла от ЦД то,на компютъра след това го качваш или във форума(както се качва снимка) или може да го качиш в http://tranz.it/ да речем и от там да дадеш линк за сваляне. Филчев ще черпя като се засечем ако го качиш,че тука имам ядове с машинката.. докараха ми я с повреда( няма никакъв ток до свеща,а бобината е читава,и цял ден с баща ми гледаме ел.схеми от мануала на ктм и аутлоу 500,но не са еднакви ..
                              [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Бойко виж дали идва ток до бобината. Ако не идва виж комутатора или преди комутатора (магнета).
                                '05 Suzuki RM 250

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X