Да и то ми прави въртели и искам да разбера какво е ???? Хайде бе хора, че ми трябва спешно !
Спешно ? Толкова спешно, че нямаш време да обясниш какви са въртелите ? Какъв е проблема ? Релето пее тъжно като подадеш контакт ли, машината ти тръгва на заден като се уригнеш ли, порасват и косми по гумите като светне стопа ли ?
Ванга почина отдавна. Останалите - не можем да се мерим с нея. Това реле го има сигурно на петдесет различни машини, от атв-та през мотори до селскостопанска техника. Как да гадаем какви въртели ти прави ?
Значи вътре нещо си трака, като тръгна да паля завърта 1 път и това е. Като я вдигна тази джаджа пали веднага, вътре 1 път нещо трака, друг път не. И просто се чуда каква е тая джаджа ?
Прилича на ... реле. Разкапсуловай го с нож или тънка ножовка и виж какво трака, защо трака, защо понякога не трака, защо пали когато трака, защо не пали когато понякога не трака, трябва ли да трака, не трябва ли някога да не спира да не трака, когато на тебе не ти се струва че не тракнало.
Времето да го разкапсуловаш е колкото да пуснеш 2-3 поста в офроуд форум, и да прочетеш какво са ти писали в същия.
Това под седалката при акумулатора ли е? Пробвай първо с контактен спрей по клемите му. Щом като го барнеш проработва, повече ми се струва, че е лоша връзка.
И що не вземеш да сиснимаш теоето. От тая снимка нищо не се разбира.
Mitaka6^6 ти имаш проблем и не искаш да го обясниш?!? Толкова ли е трудно да обясниш къде е това реле? От снимката нищо не се разбира. Ето ти ел схемата на АТВ-то - превел съм я и съм нарисувал кабелите с цветовете им. Пиши после кое е било!
ПП. Сега гледам, че на едно място съм писал "премахнат". Това си е за моето АТВ, защото му сменях левия ключ...
Последно редактирано от Veselin Monkov; 24-06-12, 17:30.
Причина: послеписа
Коментар