Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помпа за полеви условия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помпа за полеви условия

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
    Къде са тия патрончета по 1 лв. че аз ги взимам на 5,50 лв. за патронче и явно се набутвам. Проверявах по оръжейните магазини ама онези там нямат резба за навиване в маркуча.
    Aми има ги и в ЕБЕЙ дори, проблема че трябва да си поръчаш бая че единственната пратка е по море и отнема време, по самолет не става че попада в опасните категории за транспорт, тези за въздушните пушки също стават но тогава не се ползва маркучето а едно пистолетно устройство проблема е само че патрончетата са двойно по малки и без резби. А тези по 5.50лв. забравяш че посредата има фактора Търговец!!!
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Аз ползвам от три години едно 12 В компресорче,има ги по 15лв,ако не се лъжа в практикер,метро и кауфланд,и не ме е предавало никога.Не тежи и се събира в раницата
      Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
        Aми има ги и в ЕБЕЙ дори, проблема че трябва да си поръчаш бая че единственната пратка е по море и отнема време, по самолет не става че попада в опасните категории за транспорт, тези за въздушните пушки също стават но тогава не се ползва маркучето а едно пистолетно устройство проблема е само че патрончетата са двойно по малки и без резби. А тези по 5.50лв. забравяш че посредата има фактора Търговец!!!
        ти за една мека гума завъртя глобалната икономика

Коментар

Първоначално публикуван от radolino1 Преглед на мнение
          А фитили и шило откъде мога да си закупя освен от този онлайн магазин-от Варна съм?
          Ами аз не мога да ти го обясня, но в сайта на фирмата е обяснено и показано. Продават и на едро и на дребно, а това е сайта им http://www.emveco.bg/about.php# .

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
            ти за една мека гума завъртя глобалната икономика
            Moже да ти е смешно но питай JAMM той ги поръчва и то на корем после сумати време нямаме ядове, сещам се за едно съзтезание ръцете ми треперят не мога да си бръкна в джоба камо ли да помпя 50-60 пъти с некоя вело помпичка а иначе бутам фитила в дупката и патрона на маркуча и си готов за по малко и от минута и за мен това ми е идеалния вариант па ако ще глобалната икономика да се срине.

Коментар

Абе спрей за гуми и фитили, няма по чиста работа. Спрея хем уплътнява около фитилите, а и ако има по малки дупки по гумата ги запълва.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

па ако ще глобалната икономика да се срине.
                Ти вече я срина Сега дилърите на помпи и компресори загиват....

Като време и трудоемкост наистина фитил и патрон с въздух е най-добре
                Аз си нося фитили и спрей за гума и ме удовлетворява и съм доволен.Шилото е под седалката а спрея на предния бар.

А най-добре е да има и някой работяга в групата и като си на разходка можеш и компресор с генератор да закачиш
                SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Spouk Преглед на мнение
                  Ами аз не мога да ти го обясня, но в сайта на фирмата е обяснено и показано. Продават и на едро и на дребно, а това е сайта им http://www.emveco.bg/about.php# .
                  Ок!Поразгледах сайта и намерих къде е магазина.Благодарско!!!
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

сещам се за едно съзтезание ръцете ми треперят не мога да си бръкна в джоба камо ли да помпя 50-60 пъти с некоя вело помпичка а иначе бутам фитила в дупката и патрона на маркуча и си готов за по малко и от минута и за мен това ми е идеалния вариант па ако ще глобалната икономика да се срине.
                    е за такива ситуации естествено, че е по удобно, но предполага си имаш и обикновенна помпа в гаража, аз ползвам една и в двата случая/на състезания не карам/

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                      е за такива ситуации естествено, че е по удобно, но предполага си имаш и обикновенна помпа в гаража, аз ползвам една и в двата случая/на състезания не карам/
                      Ами и в гаража нямам помпа, ползвам 150литров компресор, с един къс и един 30метров маркуч за да стигам навсякъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X