Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 525 XC - осветление

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KTM 525 XC - осветление

Моят фар заводски беше забит в земята и не позволяваше да се вдигне достатъчно, та се наложи да го преработвам (побългарявам) за да свети на нормална височина. Крушките постоянно му горят, а с този цокъл няма голямо разнообразие. Сега съм попаднал на едни за 80ст произведени 1986г, изкарват почти месец.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
      КТМ-а има предвидено захранване за допълнително осветление.
      200W товия статор може да подаде около 80W за тази цел + включен фар.
      Въпросните кабели са ACC1 и са към отделен 10А бушон:
      [ATTACH]140969[/ATTACH]

Крайния ефект спокойно може да е този с 2 HID-а по 35W.
      [ATTACH]140970[/ATTACH]
      Цената им за 4` варира между 38-200$ на бройка в щатите.
      Това малко обезмисля поставянето на HID в самия фар.

Днес измих моя фар и го настойх на височина, осветлението стана ама съвсем прилично за ''прибиране'', чак почнах да се клатя за ксенона.
      Сподели как са новите фарове и от къде могат да се купят.
      Не държа да е ксенон, важното е да виждам добре в сумрака, че съм кьорав на полутъмно.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Сподели как са новите фарове и от къде могат да се купят.
        Не държа да е ксенон, важното е да виждам добре в сумрака, че съм кьорав на полутъмно.
        Като ги гледам, са HELLA ей това са им представителите http://www.dn-bg.com/manufacturers02.aspx#hella

Другия вариант отиваш в някой авто-части и си избираш, че даже и ще ги пробваш как светят! Аз си харесах за 40лв. бройката, но ако смяташ да се въргаляш с АТВ-то по-добре с лупи(по-малки са и трудно се чупят) на HELLA идват към 180лв. чифта, има и ксенон!
        Eвгени Филчев
        Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

След едно напразно идване до Софийска Митница и връщане обратно до Лас Вегас, поради непопълено "поле" получател, ксенона за КТМ-а е вече у нас.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0038.jpg
Прегледи:1
Размер:61.3 КБ
ID:5172388
          Подарък за официалния БДС - Трипер стандарт за издръжливост на материали, двигатели и заварки.
          Ако издържи две негови карания, значи е неразрушимо за обикновения човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
            Подарък за официалния БДС - Трипер стандарт за издръжливост на материали, двигатели и заварки.
            Ако издържи две негови карания, значи е неразрушимо за обикновения човек.
            Баси, че халогенките ги мериха в Лумпени го знаех, ама ма за ксенонките че ги мерат в Трипери незнаех.

п.п. Очаквам и от другите подобна дисциплинираност и като си вземат нещо ново да го дават насам за по две карания за сертификация. Вижте Ванката къв е примерен а не се ослушва като вас.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

"п.п. Очаквам и от другите подобна дисциплинираност и като си вземат нещо ново да го дават насам за по две карания за сертификация"

аз май тря, да си трая, че ш се женя
              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                "п.п. Очаквам и от другите подобна дисциплинираност и като си вземат нещо ново да го дават насам за по две карания за сертификация"

аз май тря, да си трая, че ш се женя
                Късно Чадо, вече се изпусна.......
                .......тея дни на килимчето, да не идем Аз че треа и командировъчни да ти надчислявам после.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                  п.п. Очаквам и от другите подобна дисциплинираност и като си вземат нещо ново да го дават насам за по две карания за сертификация.
                  Абе Паце съседката вчера си купила нов марков вибратор, четири скоростен с задна и двойно смазване,
                  ама от понеделник ще ти се обади жената че и казах че по уикенда си зает.
                  Последно редактирано от Jam; 24-04-10, 19:36. Причина: имаше!

Коментар

Tъй, вече се оксенончих армаган от Jamm-a, свети пущината да не поверваш. Ето и снимки и отпред и изодзад.

п.п. И една снимка на Тодор със часовник на КТМ незнам откъде ми се е взела ама да я споделя.
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Tъй, вече се оксенончих армаган от Jamm-a, свети пущината да не поверваш. Ето и снимки и отпред и изодзад
                      Найстина свети яко,остава сега и да издържи и на тормоз и всичко ще е 6
                      Пацо дето гледах снимките сега не мога да намеря буквите бре...
                      SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Хубаво че преди да пущим фара се сетих та си турих защитен крем Фактор50 иначе сега да съм като некоя печена чушка да се люпим отвсекъде тава елекрожено нищо работа не хвърга вече, остава въпроса как да се спасим от Перничани.

Коментар

Много ниско свети май, ще трябва да се покара съботата по тъмно!

А и имаш да черпиш..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X