Обява

Свий
Няма добавени обяви.

спортен ауспух

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: спортен ауспух

[QUOTE=Crosser;1197729]За когегата с китайското атв,в www.motobg.net в раздел Части за атв видях един ауспух и на него пишеше Спортен Ауспух-3 части цена:80лв.,ама нензам колко е спортен и какво е. http://motobg.net/spmoto7.html ето това е Нали не е кои знае какво,но може би ще свърши работа.Също така към peichev68,някъде тук в форума гледах един колега си беше направил аусупх на китайско атв,но сега немога да го намеря
    спортен ауспух - 3 части
    80 лв
    [/Q
    Аз си правих ауспух и стана много добре

Коментар

Малко не е по темата ама да попитам,някой има ли представа дали ако си взема друго гърне спортно или не ще мога да прекарам тръбите отдолу някъде яе тия малоумни китайци са ги сложили до десния крак и ми писна да се горя....
      А ако нестава евентуално ако някой е измислил нещо да се сложи да предпазва помагайте че още малко и кожа няма да ми остане :X.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocky90 Преглед на мнение
        Малко не е по темата ама да попитам,някой има ли представа дали ако си взема друго гърне спортно или не ще мога да прекарам тръбите отдолу някъде яе тия малоумни китайци са ги сложили до десния крак и ми писна да се горя....
        А ако нестава евентуално ако някой е измислил нещо да се сложи да предпазва помагайте че още малко и кожа няма да ми остане :X.
        Като за начало започни да краш с дълги панталони (най-добре брич). На моето има един претпазител, но той също се нагорещява ....
        Дарин 0897042636
        ВАЗ 2105

Коментар

Ни китайците са малоумни, ни японците. На почти всички спортни атвта ауспусите ти горят гащите. Хората са измислили ботушите. Вместо да се мъчиш от къде да прекарваш тръбите отдели 100 лв. за едни ботуши и толкоз. Те също са и предпазно средство !
          Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Мнение на Rocky90
            Ни китайците са малоумни, ни японците. На почти всички спортни атвта ауспусите ти горят гащите. Хората са измислили ботушите. Вместо да се мъчиш от къде да прекарваш тръбите отдели 100 лв. за едни ботуши и толкоз. Те също са и предпазно средство !

Добре а тия ботуши не горят ли че аз досега една камара панталони изгорих то вече не ми останаха горе долу трябва да ходя да си купувам :X И аз си мисля че щеше да е по добре ако минава от другаде отдолу примерно...И на моя има предпазител ама той е само за парлама неможе да е хванат на тръбите и да не се нагорещява и той и пак казвам малоумна работа е това!!!

Коментар

Добре а тия ботуши не горят ли че аз досега една камара панталони изгорих то вече не ми останаха горе долу трябва да ходя да си купувам :X И аз си мисля че щеше да е по добре ако минава от другаде отдолу примерно...И на моя има предпазител ама той е само за парлама неможе да е хванат на тръбите и да не се нагорещява и той и пак казвам малоумна работа е това!!!
              Ендуро или крос ботушите,са високи,стигат точно до под коляното(свивката) на крака и от вътрешната страна са с дебела кожа или велур,който неможе да изгори лесно. А замислял ли си се,това гърне ако минава под двигателя на какво,ще заприлича,след първото катане и дали изобщо ще остане там?
              [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Добре а тия ботуши не горят ли че аз досега една камара панталони изгорих то вече не ми останаха горе долу трябва да ходя да си купувам :X
                Ами със сигурност ще горят по-трудно от краката ти!
                Yamaha WR 200

Коментар

Малоумна работа...кво да ти говоря.....

Коментар

Аз защо пък не съм се горил никога... Направо тука едни мозъци са се събрали,първо японците,че и после и китайците малоумни изкарахаХората диви пари дават за проучвания и как да ги направят по-добри,а вие малоумни ги изкарахте! БРАВО !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X