Обява

Свий
Няма добавени обяви.

спортен ауспух

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• спортен ауспух

колеги помагаите интересувам се от къде в България мога да си купя спортен ауспух за can-am renegade 800
    [COLOR=Cyan]babata[/COLOR]

До: спортен ауспух

Само по поръчка приятелю.... само по поръчка, но си зслужава повярвай

ПП Свържи се с АНТИМ
    0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от babata Преглед на мнение
      интересувам се от къде в България мога да си купя спортен ауспух
      Имащ лично

Коментар

И аз си търся спортен аспух,атв-то ми е китайче и незнам дали ще има голяма разлика,но се интерисувам от цената,ефекта и др.Атв-то ми е 200цц
        Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Сава си беше сложил спортен "произведено в България" KRAFT POWER за около 400 лева. "Има ги на околовръстното и в дружба до представителството на polaris".
          R 727cc BB KIT
          ZJ V8
          WK2 V6

Коментар

От: До: спортен ауспух

Резнете си по една тръба, пристържете я на струг и става същото. Много приятели са си правили такива ауспуси, но на мотори ендуро.

мод: внимавайте повече при писане, намерете на клавиатурата буквата Ъ

Коментар

Първоначално публикуван от ATV_FEN-1997 Преглед на мнение
              Резнете си по една тръба, пристържете я на струг и става същото. Много приятели са си правили такива ауспуси, но на мотори ендуро.

мод: внимавайте повече при писане, намерете на клавиатурата буквата Ъ
              Би ли постнал някоя снимка , че ми е много интересно как от рязане на тръби може да се получи ...

това примерно ...

Да вади същия звук , да е с такова качество и т.н ?!
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

От: спортен ауспух

За когегата с китайското атв,в www.motobg.net в раздел Части за атв видях един ауспух и на него пишеше Спортен Ауспух-3 части цена:80лв.,ама нензам колко е спортен и какво е. http://motobg.net/spmoto7.html ето това е Нали не е кои знае какво,но може би ще свърши работа.Също така към peichev68,някъде тук в форума гледах един колега си беше направил аусупх на китайско атв,но сега немога да го намеря
                спортен ауспух - 3 части
                80 лв
                Последно редактирано от Crosser; 19-06-10, 09:12.

Коментар

Първоначално публикуван от Crosser Преглед на мнение
                  Също така към peichev68,някъде тук в форума гледах един колега си беше направил аусупх на китайско атв
                  Ако е един син - сещам се.Просто няма нищо общо с някой истински или с този китайския.Дори ми се стори , че е по-зле от оргининлния !
                  Няма смисъл от такива гимнастики .. по-добре малко да се съберат пари и да се купи някой китайски или някой истински втора ръка(то ауспух,какво да му има)
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Да много си прав,но понеже ATV FEN подкачи темата и ... А иначе остави,че е по зле от оригиналния,но не стой добре на атвто

Коментар

В английския ebay има добри оферти,но незнам как стои въпроса с доставката и транспорта

Коментар

Търси "Empresa" в гугъла. От Лондон до БГ 1,5 паунда за кг (~3-4 лв/кг)

Коментар

за колегата peichev68 звука не е същия новсе пак става

Коментар

Първоначално публикуван от xhizors.nz Преглед на мнение
                            И аз си търся спортен аспух,атв-то ми е китайче и незнам дали ще има голяма разлика,но се интерисувам от цената,ефекта и др.Атв-то ми е 200цц
                            Нищо няма да промениш с генерация приятелю, трябват филтри, жигльори щото като излиза повече трябва и да влиза повече, понеже не си инжекция трябва да настроиваш карбуратора и т.н само с ауспух не става! Карай и се кефи

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
                              Нищо няма да промениш с генерация приятелю, трябват филтри, жигльори щото като излиза повече трябва и да влиза повече, понеже не си инжекция трябва да настроиваш карбуратора и т.н само с ауспух не става! Карай и се кефи
                              Това и правя коелга,кефя му се до колкото е възможно да се "кефиш" на китаец ,но да се надяваме скоро да се кефя вече на японец
                              Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X