Здравейте. Започвам тази тема тъй като изчетох много , но не намерих конкретно каквото ме интересуваше. Надявам се да съм я пуснал на правилното място.
Като нов собственик на такава машина /ще я взема след около 10-ина дни/ се интересувам от спецификата на обслужване.
1.Кога трябва да бъде първата, втората и т.н. смяна на маслото? АТВ-то е ново. С какво масло е препоръчително да се кара?
2.Доколкото разбрах трябва да се изчистват и сигнали на дисплея за техническо обслужване - как и къде става това.Аз съм от гр.Белоградчик
3.Кога се сменя ремъка?
4.Също така периода за смяна на въздушния филтър.
4.Колко време трябва да го карам леко до разработването му?
5.Изобщо каквото има важно или по-маловажно за този модел ще се радвам да го знам.
Благодаря предварително.
Като нов собственик на такава машина /ще я взема след около 10-ина дни/ се интересувам от спецификата на обслужване.
1.Кога трябва да бъде първата, втората и т.н. смяна на маслото? АТВ-то е ново. С какво масло е препоръчително да се кара?
2.Доколкото разбрах трябва да се изчистват и сигнали на дисплея за техническо обслужване - как и къде става това.Аз съм от гр.Белоградчик
3.Кога се сменя ремъка?
4.Също така периода за смяна на въздушния филтър.
4.Колко време трябва да го карам леко до разработването му?
5.Изобщо каквото има важно или по-маловажно за този модел ще се радвам да го знам.
Благодаря предварително.
Коментар