Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гуми

колеги какви гуми ще предложите за ренегата защото орегиналните са на 13 часа а са вече по малко от половината .говоря за задните действително много рядко ползвам 4 x 4 което със сигорност е ускурило износването им
    [COLOR=Cyan]babata[/COLOR]

До: гуми

Погледни тези гуми много са Яки.Аз мисля да си взема такива.Имаги почити във всеки градПоздрави за Ренегата Най добрата машинаhttp://www.avtogumi.com/bg/atv_tires...php?model_id=8
    [LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
    [LEFT][/LEFT]

Коментар

А защо не едни maxxis All Track.Бигхорна са по агресивни за кал Докато алл трак-а са за всичко

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
        А защо не едни maxxis All Track.Бигхорна са по агресивни за кал Докато алл трак-а са за всичко
        Емо в интерес на истината аз се чюдя кои от тезе 2 модела да си взема защато All Track са 2 плата и се опасявам от спукване.А Бигхорна са 6 плата.Ти какво ще кажеш
        [LEFT][/LEFT]

Коментар

Е не съм толкова голям спец. по гумите Аз съм си фен на ал трак-а.Спукването хакваш 2 фитила и е готова работата Във враца щахме да вземем ал трак ,но Тодор беше развалил комплектите Сега съм със maxxis sur-track.И от тях съм доволен

Коментар

Гледам че и maxxis sur-track е с 2 плата имаш ли проблеми с пуканетоАз карам още с оригиналните ATP но на всяко каране задните искат фитил.Особенно ако карам по чакалиран път
            [LEFT][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от babata Преглед на мнение
              колеги какви гуми ще предложите за ренегата защото орегиналните са на 13 часа а са вече по малко от половината .говоря за задните действително много рядко ползвам 4 x 4 което със сигорност е ускурило износването им
              Гума която се износва бързо означава че или е хубава и държи или не я караш по предзназначение (терен). Няма как дакараш хубава гума и да не се износва бързо. Има гуми които са твърди и са гуми колкото да имаш такива, но това не означава че като не се износват лесно са добри.

Коментар

Не съм ги пукал до сега.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  Гума която се износва бързо означава че или е хубава и държи или не я караш по предзназначение (терен). Няма как дакараш хубава гума и да не се износва бързо. Има гуми които са твърди и са гуми колкото да имаш такива, но това не означава че като не се износват лесно са добри.
                  колега това май наистина е точния съвет ас сам 99% за ITP

Коментар

Първоначално публикуван от geriood Преглед на мнение
                    Погледни тези гуми много са Яки.Аз мисля да си взема такива.Имаги почити във всеки градПоздрави за Ренегата Най добрата машинаhttp://www.avtogumi.com/bg/atv_tires...php?model_id=8
                    благодаря колега наистина за това за което го исползвам мисля че е по добре от кфх.макар че го казвам май само за оспокоение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X