колеги какви гуми ще предложите за ренегата защото орегиналните са на 13 часа а са вече по малко от половината .говоря за задните действително много рядко ползвам 4 x 4 което със сигорност е ускурило износването им
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гуми
Свий
X
-
До: гуми
Погледни тези гуми много са Яки.Аз мисля да си взема такива.Имаги почити във всеки град
Поздрави за Ренегата Най добрата машина
http://www.avtogumi.com/bg/atv_tires...php?model_id=8
[LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
[LEFT][/LEFT]
-
Емо в интерес на истината аз се чюдя кои от тезе 2 модела да си взема защато All Track са 2 плата и се опасявам от спукване.А Бигхорна са 6 плата.Ти какво ще кажешПървоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнениеА защо не едни maxxis All Track.Бигхорна са по агресивни за кал
Докато алл трак-а са за всичко 
[LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
[LEFT][/LEFT]
Коментар
-
Гума която се износва бързо означава че или е хубава и държи или не я караш по предзназначение (терен). Няма как дакараш хубава гума и да не се износва бързо. Има гуми които са твърди и са гуми колкото да имаш такива, но това не означава че като не се износват лесно са добри.Първоначално публикуван от babata Преглед на мнениеколеги какви гуми ще предложите за ренегата защото орегиналните са на 13 часа а са вече по малко от половината .говоря за задните действително много рядко ползвам 4 x 4 което със сигорност е ускурило износването им
Коментар
-
колега това май наистина е точния съвет ас сам 99% за ITPПървоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеГума която се износва бързо означава че или е хубава и държи или не я караш по предзназначение (терен). Няма как дакараш хубава гума и да не се износва бързо. Има гуми които са твърди и са гуми колкото да имаш такива, но това не означава че като не се износват лесно са добри.
[COLOR=Cyan]babata[/COLOR]
Коментар
-
благодаря колега наистина за това за което го исползвам мисля че е по добре от кфх.макар че го казвам май само за оспокоениеПървоначално публикуван от geriood Преглед на мнениеПогледни тези гуми много са Яки.Аз мисля да си взема такива.Имаги почити във всеки град
Поздрави за Ренегата Най добрата машина
http://www.avtogumi.com/bg/atv_tires...php?model_id=8[COLOR=Cyan]babata[/COLOR]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Сега съм със maxxis sur-track.И от тях съм доволен
Коментар