Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗКРИВЕН ЗАДЕН КАРДАН НА RENEGADE 800 X

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ИЗКРИВЕН ЗАДЕН КАРДАН НА RENAGADE 800 X

Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнение
    ТРОМБА ако продължаваш да скачаш с това тепърва ще ти започват проблемите. Тампони по окачване, лагери, втулки може и да извиеш стъблото на амортисйора от по силно падане. Така ,че по добре се метай на спортно.

А ,то това атв не е на тромбата , а на сина му (аз)!!!А за последното изречение доста го удобрявам !!!!
    Последно редактирано от malkatatromba; 05-07-09, 09:21. Причина: правопис

Коментар

Да колеги, затова ако сте забелязали спортните атв-та с които се скача, са със верига не с кардан. Веригата по издържа на подобни работи и лесно се сменя заедно с пинйоните които се "нарешват" от такива падания.
      Иначе не само ,че се използва ми е много важна техника. Подаването на газ във въздуха и задната спирачка контролират равновесието на мотора във въздуха. Подаването на много газ при приземяване е и също техника която се се използва за да намали удара ако се изпусне попивката при скок. Но просто както вече казах се прави със спортно.

Със работно атв не се скача независимо дали е Бомбардер, Изтребител, Кавазаки, Ямаха.
      А и КФХ 700 и аз не съм му фен ма е всичко друго но не и чупливо(освен пластмасите)
      ТРОМБА ако продължаваш да скачаш с това тепърва ще ти започват проблемите. Тампони по окачване, лагери, втулки може и да извиеш стъблото на амортисйора от по силно падане. Така ,че по добре се метай на спортно.
      Тя тази тема си стана пак мазало, но и рабатните АТВ-та си скачат и са много издържливи, а специално Ренегад, и Ямаха Уолварин са 4х4, но не са типично "работни", така че разграничавайте нещата.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Оригинален кардан ли намери, или приспособява?
        Управихме го за Чалъндж къп а.

Коментар

Имам честта да познавам голямата Тромба и в часност малката Тромба, проблемът идва от там, че малката Тромба се е метнала на голямата Тромба "луд" по рождение
          Е та заради това се е счупило RENEGADE
          За машините части и железа има, за нас трудно се намират... който кара чупи, който не кара не чупи.... Жив и здрав да бъде малкия и да ядосва баща си
          Поздрави
          0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Докато е във въздуха да не дава газ , гумите се развъртат и като кацне на земята спират рязко и резултата е налице
            Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
            самата истина

имаме такъв случай само че с кола,стъпвайки на асфалта от трева с сравнително доста високи обороти и гуми на 245 резултата беше скъсан кардан навит като тирбушон, дифа на колата беше шпер ако беше нормален нямаше да се случи.И другото което допринесе до този резултат според мене е че пътя беше на малко по-високо ниво от поляната и на колата отскочи задницата,след което се приземи на 2-те си гуми.
            Явно кардана идва по-слабо място от диф,ск.кутий и т.н.
            Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
            RENEGADA ВЕЧЕ Е В ГАРАЖА. КАРДАНА СТАНА ПЕРФЕКТЕН !
            ПРОВЕДЕН БЕШЕ ИНСТРУКТАЖ НА МАЛКАТА ТРОМБА ОТНОСНО ЛЕТЕНЕТО С РЕНЕГАДА.ЗА ПО-СИГУРНО ГО КАЧИХ НА ХЕЛИКОПТЕР ЗА ДА СЕ УБЕДИ ЧЕ ТОВА Е МАШИНАТА ЗА ЛЕТЕНЕ ,А НЕ РЕНЕГАДА!!
            Да колеги, затова ако сте забелязали спортните атв-та с които се скача, са със верига не с кардан. Веригата по издържа на подобни работи и лесно се сменя заедно с пинйоните които се "нарешват" от такива падания.
            Иначе не само ,че се използва ми е много важна техника. Подаването на газ във въздуха и задната спирачка контролират равновесието на мотора във въздуха. Подаването на много газ при приземяване е и също техника която се се използва за да намали удара ако се изпусне попивката при скок. Но просто както вече казах се прави със спортно.

Със работно атв не се скача независимо дали е Бомбардер, Изтребител, Кавазаки, Ямаха.
            А и КФХ 700 и аз не съм му фен ма е всичко друго но не и чупливо(освен пластмасите)
            ето ги единствените смислени мнения в темата всичко друго е бла-бла офтопик/включвам и моето мнение/. Мисля че форума се нуждае от нов раздел с заглавие "Да се натоварим взаимно" в който раздел да може на воля да се дразниме и заяждаме един с друг, на различни любими теми, Работни vs Спортни, Китайски vs Японски vs Американси, Еди vs Зундер vs Крейзи фокс и др. Мисля го сериозно.

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
              ето ги единствените смислени мнения в темата всичко друго е бла-бла офтопик/включвам и моето мнение/. Мисля че форума се нуждае от нов раздел с заглавие "Да се натоварим взаимно" в който раздел да може на воля да се дразниме и заяждаме един с друг, на различни любими теми, Работни vs Спортни, Китайски vs Японски vs Американси, Еди vs Зундер vs Крейзи фокс и др. Мисля го сериозно.
              И още малко спам:
              Вие сте готов за модератор!
              Не знам какъв е реда да кандидатствате за такъв в раздела, за да отсеете смислените мнения от безмислените.

Надявам се найй-накрая да възцари ред.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                И още малко спам:
                Вие сте готов за модератор!
                Не знам какъв е реда да кандидатствате за такъв в раздела, за да отсеете смислените мнения от безмислените.
                Надявам се найй-накрая да възцари ред.
                ОФФ ТОПИК: Нямам такива желания или претенции.
                Не разбирам какъв ви е проблема. Моля ви само упреците и критиките спрямо мен да ги пишете на лс за да не заливаме форума с тъпотии, които не касаят никого.:ОФФ ТОПИК

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X